Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Humbucker
senior tag
válasz Motion_Blur #118299 üzenetére
Na ezt sem hallottam még. Eddig 10-emberből szinte mindenki azt írta, hogy az 580 a best buy, jobban megéri mint a 1060. Ezt írták.
-
Motion_Blur
félisten
válasz Humbucker #118301 üzenetére
1060, ha nem is sokkal de gyorsabb: [link]
Egyik sem rossz választás, de pl. egy ismerősöm most cserélt 1-1ben RX 580-at GTX 1060-ra mert amivel ő játszik (Assetto Corsa), azt kb. 25%-al jobban viszi a GTX.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Csupingo
veterán
válasz Humbucker #118301 üzenetére
Most jelen pillanatban ahogy néztem az aprót, az értelmesebb, garanciás, 8 GB-os 580-as kártyák 65-től kezdődnek. Annyiért már van garanciás 6 GB-os 1060 is. Bármelyik vehető, egyéni ízlés szerint.
bolygo85 helyében inkább 1060-at néznék a 980 helyett. Az újabb és több garanciával is akad még bőven.
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz Motion_Blur #118302 üzenetére
A másik játékot meg az rx viszi jobban Ilyen bullshit dumát Amúgy kb ugyan azt tudják abban igazad van,ki mivel játszik ugye ...
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
RetepNyaraB
veterán
válasz bolygo85 #118304 üzenetére
Akkor legyen úgy! 1060-ból ha valami basic verziót veszel, annál feltétlenül jobb lesz az msi amd. A nembéziket meg nem 65-ért adják.
1060 ráadásul nem remekel dx12-ben, azt is vedd hozzá. Persze ehhez dx12 cím kell."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
bolygo85
tag
válasz RetepNyaraB #118307 üzenetére
Windows 8.1 most nálam a bevált oprendszer így bukta a DX 12.
Még nem 100% hogy RX 580 veszek.
Agyalok hogy nem e érné meg inkább újonnan egy Inno3D GeForce GTX 1060 iChill X3 6GB DDR5 192bit 87 e Ft.
Kérdés ha megjelenik a GTX 1160 miként befolyásolja majd az árakat.
Vive cum honore, mori cum gloria!
-
bolygo85
tag
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Noha a választ kb tudom de azért érdeklődnék. Szüleimnek van egy gépe amit még én raktam össze úgy 2 éve kb. AMD APU platform, talán A6, de már nem tudom. Valami olcsó proci. Csak word/excel/PP, illetve netezés a felhasználási cél. A gond az hogy már régóta észrevettem, a videolejatszas olykor akadozik. Akár neten, akár gépen lévő videóról van szó. Most meg olyat csinál hogy néha el el sotetul, villog a kép. Windows bejelentkezesnel pl. Én arra gondoltam, kikapcsolnam a fenébe a gyenge integrált GPU-t és vennék valami alap VGA-t. Gondolom erre a célra bármelyik olcsó, akár passzív hűtésu megfelelő!? Mint pl. EZ.
[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
Sziasztok!
Jelenleg egy Sapphire R7-260x 1GB vga-m van.
Szeretnék fejleszteni egy nem túl nagy fogyasztású akár Nvidia akár AMD-re.
40k körüli összeget szánnék rá, akár használt is jöhet.
i5-3470 (s1155), 8GB, Asrock B75M-GL R2.0 alaplap ez a konfig amibe menne. Monitor 1280x1024 szóval nem FHD-ben használnám.
Legtöbbet idle van a gépem, böngészés, böngészős játék és csak ritkán játszom rajta.
Jó lenne ha a kiszemeltnek kellően csendes fajta lenne a ventije.
Tudtok segíteni, hogy milyen lehetőségeim vannak?˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Csupingo
veterán
válasz Carline #118319 üzenetére
Újból 2 GB-os rx 560 és 2 GB-os gtx 1050 van 40 körül. Használtból van 4 GB-os rx 560 és 4 GB-os gtx 1050 ti-is. Talán a legerősebb ami szokott lenni 40 alatt, az a 4 GB-os rx 570, de ez azért többet fogyaszt és talán kicsit hangosabb is, mit az előző kártyák. Ha a csend a lényeg, akkor talán egy félpasszív gtx 1050 ti jó lenne ahhoz a felbontáshoz. Ez egy crt monitor, vagy valami régi lcd? Van rajta digitális bemenet is?
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Humbucker
senior tag
Használt videókártya vásárlásnál mik a legfontosabb szempontok? Én olyan max 80-ért szeretnék venni hoszabb távra h.apró-ról videókártyát magamnak játékra, ryzen 5 2600-as procihoz full HD felbontáshoz 60 hertzes monitorhoz. Mik a legfontosabbak? Mire figyeljek oda leginkább? Az összefoglalót már elolvastam.
-
belassos
csendes tag
Üdv!Szeretnék összeállítani új alkatrészekből egy gépet.
ryzen5 2400g
Msi b450m gaming plus
G.skill aegis 2x8gb 3000 mhz
Msi rx580 8gb(armor 8g oc)
Fsp hexa 500w tàp.
A kérdésem az lenne, hogy ez az összeállítás ,játék szempontjából ,egy xbox one x-hez képest mennyire erős? -
Borisz76
veterán
válasz belassos #118326 üzenetére
Nem összehasonlítható , illetve más élmény.
Az XBox One-t egy adott hardver összeállításban gyártják.
Tehát tök egyforma gépek.
Ebből adódik, hogy a programozók tudják a játékokat NAGYON JÓL OPTIMALIZÁLNI.
Minden utolsó fps-t ki tudnak csavarni a gépből.Míg egy PC-s játéknak olyan épített gépeken kell futnia amiből lehet akár 1000 variáció is.
Más alaplapok, más VGA-k, más procik , más memóriák ÉS TÖBB FAJT operációs rendszer.Ezért lehet, hogy egy régebbi konzolon jobbnak tűnik a grafika mint egy új PC-n ami "elviekben" erősebb.
Másik az irányítás....kontroller vs Billentyűzet és egér.
Ki melyiket szokta meg.....Mint látható teljesen más.....ezért sincs értelme hasonlítani.
Szerintem.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
belassos
csendes tag
válasz gidalight #118328 üzenetére
Az xbox one x-et 4k-snak hirdetik. A youtubon láttam potato masher videóját, ahol egy gtx 1060-as gépet hasonlít össze egy xbox one x-el. Ugyanazoknak a játékoknak a videóját veti össze egymással, és én őszintén szólva nem sok különbséget vettem észre a két videó felbontásában.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Humbucker #118321 üzenetére
Nem sokat kell hozzátenni hogy akár egy Vega56 legyen..van fent nem csákány 90 alatt már. Vagy 1070..azt is találni. Rendes gari legyen rá és 18'as legyen max, akkor nincs lehajtva sem (bányászat nem igen volt gazdaságos már jó ideje, sokan pihentették a rigeket, ill. bontják emiatt).
-
Carline
őstag
válasz Csupingo #118320 üzenetére
Csupingo és VGNGR köszi a választ. DVI bemenetes LG monitor.
Az a félpasszív 1050Ti még jól is hangzik.
Szétnéztem HA-n és volt 1060 is hasonló árban mint amennyiért keresgélek.
Teljesítményben hogy állnak ezek a rx560, 570, 1050ti, 1060?
A régebbi pl R9 280x, 285 kártyákkal mi a helyzet? Vagy azok már nagyfogyasztók? Vagy bányákból szabadulhattak?˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
-
törölt tag
Üdvözletem!
A maga 55k-s árával talán ez a legjobb ár/érték arányban? Szeretném kikérni a véleményetek!
Sapphire RX570 4GB GDDR5 NITRO+ OC 11266-14-20G
-
windlord
őstag
válasz Humbucker #118340 üzenetére
Ha a szamlan egyszerre pl. 8 kartya szerepel, es ugy veszed meg a garancia lehet gazos.
De attol fugg.
En is vettem 1070et rgy helyi sractol. Masfel eves a kartya, 14 honapja van nala, 2 honapot banyasztak vele elotte.Igy nem erzem paranak, mert kiteszteltem. Hibamentes, huvos es zajtalan.
De a szamlan 8 kartya szerepel.
En eladom, es erkezik a V56 a helyere.Lehet nem nagy elorelepes, de uj, 3 ev garis, nettoban sikerult.
Igy nyugodtabban alszom.
Remelem a tapom is szeretni fogja.
-
belassos
csendes tag
Milyen alkatrészekből(processzor, alaplap, videókártya, ram) lehetne összeállítani egy gépet, ami tudná azt a felbontást, teljesítményt, mint egy xbox one x?
-
RootRulez
félisten
válasz belassos #118342 üzenetére
Pécsi gyerek jó irányba terelt, de azért azt hozzáteszem, nem feltétlen kell őket összehasonlítani, mert ott az optimalizáció kérdése. Hisz miért van az, hogy egy játék megkövetel drága VGA-t meg sok RAM-ot, stb? Nos a hardvergyártók kifizetik a játékfejlesztőknek, hogy így legyen. Szóval elképzelhető, hogy ha tudja is azt a "felbontást teljesítményt" , maguk a játékok mégse úgy mennének rajta.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
droti25
őstag
Sziasztok,
Vki használ esetleg Gigabyte b85m-d3h lapban Sapphire rx 570 NITRO+ 4gb kártyát?
Félek nem férne rá. -
veterán
válasz #96851200 #118345 üzenetére
Textúrák kimaxolása fps-be nem nagyon kerül, ellenben sok VRAM-ba igen.
Szóval nem felesleges egy RX 570-re sem feltétlenül a 8GB. Ettől még 20% felárat nem hiszem, hogy fizetnék érte. (55k vs 65k)mod: ja most nézem, amit Csupingo mondott, ahhoz adnak játékot (3-ból kettőt választhatsz), így már megéri a +10k szerintem.
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
válasz droti25 #118348 üzenetére
Azok a SATA csatlakozók pontosan a PCIe slot fölött helyezkednek el.
My bad, DH3-A típust néztem a Guglin. Egészen pontosan a kártya alatt helyezkednek el.
P67 Sabertooth lapomnál nekem is ott helyezkednek el a SATA csatlakozók, 290 Tri-X kényelmesen túllóg fölöttük.
Ilyenek miatt nem kell aggódnod, nyugodtan mehet bele az RX 570.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest