Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Hali! Két kártya közt vacilálok, csak nem éppen ismerem a márkákat rendesen. Szóval a két kiszemeltem: KFA2 GTX1080 8GB EXOC 8GB GDDR5X és a [Gainward GeForce GTX 1080 Phoenix Golden Sample 8 GB]. Ti melyiket ajánlanátok inkább? Szerintem mind a kettő elég szép, de nem tudok dönteni melyik lenne jobb választás...
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
GTX 1080-ból melyik a legajánlottabb verzió/márka? Asus/MSI/Gainward/KFA2/EVGA. Ezeket néztem csak, küllemre az Evga és az Asus jön be legjobban, talán még az MSI. Melyik a legajánlottabb ezek közül?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Végül egy 1080 Strix mellett döntöttem. Eddig a legszebb, pedig volt már egy pár fajta a 10-es szériából. Plusz az effektek amiket tud, azok számomra nagyon adják! Bátran ajánlom!
-
veterán
HalI! Egyik haverom GTX 960-ról szeretne cserélni (4 GB-os változat). Az lenne a kérdés, hogy FHD felbontás mellett és a kártya eladásával együtt max olyan 40-et tudna hozzá tenni, tehát olyan 80 körül lenne rá keret neki mit tudnátok ajánlni? (Eléggé nVidia fan)
-
veterán
Nem hagyta szerkeszteni... Szóval az alaplapját nem tudom pontosan, de azt igen, hogy egy 6 éves Xeon processzort használ most és azt mindenképp cseréli egy 4690K-ra szóval a mellé kellene majd a jobb kártya.
-
veterán
Hahó! 1080-ról van bármi értelme váltani 1080 Ti-re? FHD-n játszom és egyenlőre nincs tervben váltás. Ha lesz is akkor is max WQHD-ra.
-
veterán
válasz xxxpepe #98954 üzenetére
Személy szerint tuti a 1060-at venném, ha 80-ért rá találsz 6 GB-os verzióra. Azzal nem hiszem, hogy sok bajod lenne. Legújabb és legfrissebb modell. Konkrétan 1060-al tapasztalatom nem volt még, viszont 1070 volt már EVGA FTW és SC is, Gigabyte G1, valamint 1050 Ti volt már MSI és 1080 pedig Asus Strix. Ezek közül én az Asust ajánlanám legjobban kinézetre és hangra is ezek alapján a tapasztalatok alapján. Utána EVGA vagy MSI, a Gigabyte szerintem nem lett a legjobb a 10-es szériából!
-
veterán
A probléma csak az, hogy senki nem tudja mikor fog visszamenni az ára vagy mi több csökkenni az. Lehet egy hét lehet egy hónap lehet így marad a következő szériáig. Van aki azt mondja október körül "javulás" lesz ilyen téren. Sajna el kell fogadni ezeket az árakat és muszáj megfizetni....
-
veterán
A váltás mindenképpen ajánlott a 270-ről feljebb. Ha lejjebb is megy az ára akkor is a 1050 Ti szerintem ilyen 10-15-el lesz olcsóbb maximum. Itt PH-n, ha jól szét nézel a piac téren lehet találsz 50 körül garanciásat és akkor mindenki boldog!
-
veterán
válasz SoulesRaiden #98974 üzenetére
Ez a két kártya összehasonlítása. Az R9 270x jobb verziója és egy alap 1050 Ti ami ugye "gyengébb", mint bármelyik gyártó által forgalmazott kártya.
-
veterán
válasz Pécsi gyerek #99097 üzenetére
Az most a 1050 Ti-vel van egy szinten?
-
veterán
Hát az új címekre idén ősszel kíváncsi vagyok az viszont tuti. Van mit várni, meg hát kiderül mit tudnak a kártyák!
-
-
veterán
válasz Pécsi gyerek #99104 üzenetére
Hogy b*sszuk szét a piacot!
-
veterán
válasz Euromail #99113 üzenetére
Hát igen, de az nem is annak van kitalálva. Az még a 1080-at is kivégzi. Tapasztaltam GTA V-ben, mikor minden csonton van átlag 80-90 FPS, de ahogy felvettem a Scale-t 5x-re egyből 15-20 lett!
-
veterán
Hali! 750 Ti-vel AMD esetén mi van egy szinte kb? Ismerősöm akar venni kártyát és neki mindegy a kártya. Főleg Cs:Go-ra használna meg pár ujjabb címre alap szinten. Szóval a kérdés az lenne, hogy milyen kártya lenne neki érdemes a 750 Ti vagy esetleg olyen áru AMD?
Használt lenne inkább előnyös neki, mert olyan 25-öt áldozna rá. AMD A8 6600K plusz 8 giga ram a rendszer egyébként.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz elfelejtette #99358 üzenetére
Nem is értem amúgy mi értelme van azoknak a kártyáknak... Mondjuk minden amiből lehet pénzt kell csinálni!
-
veterán
válasz elfelejtette #99362 üzenetére
Köszönöm a sok infót, így legalább már van miből választani. Minden attól függ, mennyi marad rá. Én mondtam neki inkább a többi cuccon spóroljon, mert a lényeg a kártya manapság játékok terén.
-
-
veterán
Hali! 8GB ram mellé és A8 6600K-val körítve milyen kártyát ajánlanátok? Az AMD 460 vagy az nVidia 1050? Valamint elég a 2 GB-os változat vagy inkább 4-est kellene megcélozni?
-
veterán
válasz Pécsi gyerek #99483 üzenetére
1050-ből a 1050 Ti-re gondoltam, az a 4 GB-os verzió számomra! Csak igen, az jóval drágább és most szűkös a srác kerete, szóval szerintem marad a két két gigás közül valamelyik. A kérdés az lenne melyik az ajánlottabb!
-
veterán
válasz Pécsi gyerek #99486 üzenetére
Értem, akkor mindenképp azt ajánlom neki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest