Hirdetés
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
sziasztok, 50fölöt 100alatt melyik lenne a legjobb vétel ami lehetőleg kihasználja az adott pcie 3.0-át?
-
Peddy789
őstag
Annyi ertelme van mint a 6850 2giganak... ha veletllenul 2 monitort erolteti vki lehet haszba amugy 0
-
Peddy789
őstag
szaisztok, G41M-P28 alaplapba, milyen videokártya mehetne bele e6600 proci mellé ? nemkell valami überbrutál, de játékra kéne, lol/d3 stb. tehát vfalami jó ár/érték arány ujonan 30k körül
-
Peddy789
őstag
hd7870 vásárlást tervezek, budapesti személyesen átvehető bolt érdekelne, melyik gyártó+verziót érdemes venni?
legfontosabb a minnél több garancia lenne, ahogy nézem pl asus-ra 3évek vannak, meg jólenne halk hűtés illetve nyilván tartós legyen az egész dolog.
(config adatlapon ha érdekes) -
Peddy789
őstag
i5-3550 egyáltalán kihajtja a 7870et? jó párosítás?
-
Peddy789
őstag
amugy miért van ugy mindenki oda a 660on? a kép szerint a 7870 kb 30%al erősebb, kb. 48 +30% az 62,4 és annyiért lehet pl az asust normális hűtővel kapni, akkor miért jön most mindenki ezzel hogy hude jó vétel?
-
Peddy789
őstag
egy 7870 már elbír akadás nélkül mondjuk fullhdban egy játékot (lol/d3/wow) mellete meg egy hd vagy fulhdban böngésző form stb 2.monitort?
-
Peddy789
őstag
hülye kérdés de a 7870et szokták tahitinek hivni ugye? nincsen ilyen hogy 2 féle van stb ugye?
-
Peddy789
őstag
válasz KAMELOT #19181 üzenetére
7950et nem veszek mert úgy olvastam 7870 felett már a +pénzért nem annyi +teljesítményt kap az emeber mint addig, hameg csak a sapphirenak van az értelmesebb gyártók közül akkor amugyis tárgytalan mert 3év garancia nekem mindenképpen kell, tehát vszeg maradok a 7870 asus cu2nél (majd jövőhónapban) addig meg olvasgatom itt a dolgokat, amugy nekem fura kicsit hogy a 660 csak 192bites.. nemtudom miért de na
-
Peddy789
őstag
válasz KAMELOT #19229 üzenetére
"After $150, the $170 GeForce GTX 650 Ti Boost 2 GB doesn't deliver much extra at standard settings, although the additional gigabyte of GDDR5 sometimes helps at high resolutions and more demanding detail presets. The GeForce GTX 660 is a good intermediate $200 step before the $250 Tahiti-based Radeon HD 7870.
Beyond that point, price increases faster than performance, negatively affecting absolute value. "
összefoglalóból a hierarchia táblázatHát én ebből indultam ki igazából, lehet hülyeséget írnak akkor.
ezt a hizihuzit én személyszerint hanyagolom, úgy tudom hogy az tönkreteheti a kártyát, a garit is megvonhatja stb, nekem meg nincs annyi pénzem hogy ilyenekkel játszak, aztán lehet nagyon elvok tévedve javíts ki, lehet rám hatni ész érvekkel,
-
-
Peddy789
őstag
válasz Kakukktojás2 #19410 üzenetére
miért nem veszel magyar garisat itt hardverapron? azzal tuti nem fázol rá ha van hozzá még egy pár hónap garancia tuti jó állapotban kapod meg.
(reklám helye: amugy énis árulok egy garis 6850et )
-
Peddy789
őstag
válasz Kakukktojás2 #19416 üzenetére
priv
-
Peddy789
őstag
a sapphire 7870 flex az mi? a tahiti oc? :S
-
Peddy789
őstag
7870xt-nek a "húzása" konkrétan mit takar? a catalystben felhúzom a csuszkát és annyi? van egyéb teendő? ez gondolom akkor jobban terheli a tápot (cm gx550) , a házam nagyon jó szellőzésű cm haf 912plus full ventikel.
hu most nézek egy tesztet azért ez eszi rendesen az áramot +20% a 660hoz képest? :/
[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
aztamindenitt!!44négy! a 660ti -nek hogy hogy ekkorát esett az ára?
-
Peddy789
őstag
ahogy most nézegetem a 660ti jelenleg a legjobb vétel mondjuk asus 63k körül ugye? i5-3550 mellé jol elvannak vagy már érdemesebb lenne egy 3570k kis tuningal? mondjuk nem tudom mennyire jó döntés eladni ezért az alaplapom is + procit veszteségel és ujakat venni + egy 13ks procihűtő, de még mindig jobb mintha vennék egy i7-et, meg legalább lenne megint mindenre 2év garim
vagy 660ti-nél van jobb ár/érték arány 80ig mondjuk? ezeket az uj 7es gtx eket még nemnéztem vagy nemismerem
-
Peddy789
őstag
ááá nemtok dönteni, 660ti honap elején, vagy várjak a szeptemberi radeonokra hátha azok fogják megérni? vagy a hatásukra lejebbmegy még valami? vagy elfogy a 660ti készlet és feljebmegy az ára? vagy ha az ujak nemmis érik meg a 7870ek mondjuk akkorát esnek mint a 660tik ááá
-
Peddy789
őstag
csak hozzátenném a műszaki helyesség végett, hogy a microsecundumot (us) a 10^-6 -ont röhögve mérhetlyük műszerrel, jelenleg 10^-13 -ig lehetséges mérni az idő telését, ezt a mértékegységet amúgy több nagyságrendnyivel pontosabban tudjuk mérni bármi másnál, asszem a feszültség a 10^-9 -en a következő
[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
ezt a ciripelő hangot amugy egy rosszul szigetelt tekercs(induktivitás) okozhatja, adott frekvencián nekiáll így ciripelni, elég gáz hogy már ezen is sporolni kell kb 2 forintot hogy szar hangja legyen..
[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
válasz Snip3r_HUN #26653 üzenetére
azért ezis megér egy fél percet, hogy neked volt egy rossz tapasztalatod az msi által gyártott kártyával, ezenfelül egy béna kereskedéssel akik nemakartak neked rendesen gariztatni még ezt le is írod hogy ők volta nagyrészt a ludasok, de ezért te egy ideig nemveszel radeont.. , szóval a több száz termékes radeonok közül, ezenbelül egy adott gyártó ~10-20 (jelenlegi termékek) közül 1 szar sorozat volt és köcsögöltek az eladók ezért te nemveszel több radeont kicsit kukacoskodás ez az egész
-
Peddy789
őstag
"Aside from new hardware, prices are hopping all over the place. For instance, the GeForce GTX 660 Ti dropped $25 to $265, but it's still too expensive next to the much more attractive GeForce GTX 760."
"you'll be more inclined to notice that the 760 sells for $250"
Érdekes ez a dolog, dollárban átszámolva, nem tudom hogy ez áfamentes üzérkedés stb hogy van, a 660ti 60ezres ára nagyjából logikusnak tűnik, viszont nálunk a 760 +10ezerel drágáb, nem hogy még olcsóbb a 660tinél
ebből messzemenő lenne arra következtetni hogy a 760 lassane esni fog 1-2hónap alatt jelentősen? vagy ez hülyeség?
-
-
Peddy789
őstag
egy 3gb 7950 szerintetek időtálóbb mint egy 660ti 2gb (ami mintha ugyrémlene vmi huncutkodás miatt ink 1,5gb)?
azon gondolkodtam hogy 2éven belül csak bejönnek a 4k monitorok és hamár most 1,5gb eszik pár játék fullHDn... -
Peddy789
őstag
nagyon ég a pénz a kezem alatt ez a 660ti pofátlanul olcsó
-
Peddy789
őstag
ASUS GTX660 TI-DC2T-2GD5 ez a top verzió annyit jelent hogy kicsit tuningosabb a simánál de még nem oc verzio?
tehát sima top oc octop ezek a verziok vannak? kicsit zavaros -
Peddy789
őstag
az asus 660ti top mennyivel gyorsabb a sima asus 660ti-től? menyi +fps ez? nemtalálok tesztet, megéri a +3k -t?
[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
ha a top gpu orajele elvileg 14%al több akkor az aztjelenti hogy nagyjából annyival gyorsabb s?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs