Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
sirarcheer
üzenetére
Olvasd el az előző HSZ-em. AX58U 98%-ban megegyezik az AX82U-val viszon előbbire van Merlin FW amitől jobb a router képessége. AX82U-ról váltottam AX58U-ra.

-
válasz
sirarcheer
üzenetére
Az AX82U is belefér, de nem tudom ez, vagy AC86 jobb lenne?
Mindenképpen az AX82U, nem érdemes ilyen áron már AC-s eszközt venni.Vagy otthoni használatra az AX56 /58 is elég?
Elég lehet de ha belefér akkor inkább legyen az AX82U. -
válasz
sirarcheer
üzenetére
AX56U/AX58U/AX82U amiben érdemes lenne gondolkodni.
Ha ennél olcsóbban szeretnéd megúszni a beszerzést akkor a jelenlegi maradjon az elsődleges eszköz és az új pedig a másodlagos, AC57Uv3 lenne a megfelelő típus. -
válasz
sirarcheer
üzenetére
A paraméterei és a tapasztalatok alapján jó eséllyel indul, de senki sem tudhatja, hogy mit hoz a zord valóság.
MaCS
-
shev7
veterán
válasz
sirarcheer
üzenetére
ja, ezt nem mondtad
a fuser/pass nem modemtol fugg. Ugyanazzal a u/p-szal akar teljesen mashonnan is belephetsz... -
cocska
tag
válasz
sirarcheer
üzenetére
Köszi! De nem a 2000Ft-on van itt a hangsúly...az szerintem nem ér semmit ha csak pl az én gépemen van. Ha pedig a másik gépre teszem szerintem akkor sem ér semmit, mert a két gépre telepített cfos-ok nem kommunikálnak 1mással. Ha nincs igazam MONDJáTOK
.
Router tanácsot is elfogadok
. -
shev7
veterán
válasz
sirarcheer
üzenetére
akkor a router tarcsaz, de ha nem adtal meg semmit, akkor lehet (Bar kicsi a valoszinusege) hogy valaki mar hasznalta/kiprobalta elotted, es az o adataival tarcsazol be.
-
shev7
veterán
válasz
sirarcheer
üzenetére
hadd kerdezzek ket dolgot? Ha a routerbe nem irtal semmit akkor most a geped tarcsaz es nem a router ugye? Szerinted ez jol van igy?
-
Lortech
addikt
válasz
sirarcheer
üzenetére
Az alján van a matricán.
-
Soma01
veterán
válasz
sirarcheer
üzenetére
Én special az Edimax BR-6104K-t vagy SMC Barricade SMC7004VBR-t ajánlom ha olcsóbbat akarsz. Mindkettő kiforrott van hozzá normális FW. De nagyon jó stabil a Trendnet is.
Az első 2 nem tud MAC alapján IP-t osztani. De egy pár gépes hálózatnál nem baj ha kézzel kell állítani a gépeket vagy ha DHPC autómatikusan oszt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

a fuser/pass nem modemtol fugg. Ugyanazzal a u/p-szal akar teljesen mashonnan is belephetsz...
.
.
Gubek-Einste
Dr.NX