- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Milyen program ami...
azt tudja, hogy a névjegyek felkerülnek egy androidos telefonra?
A problémám, hogy van egy szatyor telefonom, egy google fiókom (gmail címem) és több ezer kaotikus kontaktpom. A PC-n egy programban letisztáztam őket, ebben vannak a névjegyek adatbázisban, a neve essential PIM.
Ezek az elvi szinkronizálási illetve export/import kapcsolódások jöhetnek szóba:
1. PC --> android
2. Android -->gmail
3. gmail-->PC1. az essential PIM tud exportálni csv és vcf formátumba is. a vcf-et a telefon felismer, de nem tudja kezelni az ékeztelek, mert nem UTF-8 kódolásúak. Ha az android beolvassa őket, nincsenek ékezes betűk, helyettük '"?" lesz. lehetne átkódolni egyesével, de 750 névjegynél ez egyesével kicsit macerás lenne txt editorban megnyitni és visszamentegetni őket.
2. Az android elvileg szinkronizál a gmail fiókkal. Létrehoztam egy szűz fiókot, hogy ne szinkronizáljon bele több ezer szemetet, a valaha volt kontaktot és mailt küldött mindenkit. De fogalmam sincs, hogyan lehetne. Van erre program?
3. Régen a gmailből oda vissza lehetett névjegyeket exportálni/importálni a PC-re. Mára ez a funkciója eltűnt... vagy én nem találom?
Itt vagyok a XXI században és képtelen vagyok megoldani azt a problémát, hogy átlássam és kezeljem a kontaktjaimat. Azokat, a kiket én szeretnék. Nem mindenhol minden szemetet. Létezik erre megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Torrent meghívó kunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest