Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz Patice #32421 üzenetére
Az miben hátrány? Én is ezt a NAS-t néztem ki, és ez az egy dolog tart vissza, hogy megrendeljem, hogy nincs benne IGP
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- TCL LCD és LED TV-k
- Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
- Arctic F12 3 pin-es fehér házhűtő ventillátor
- Eladó/cserélhető új iPhone 13, 128 GB, iStyle vétel, 2 év garancia
- GP Batteries Power bank 10400 mAh RC10A 3.6V 10400 mAh 37.44W output
- 1000 lumen akkus kerékpár lámpa vízálló 5 világítási mód USB-C töltés dual ledes 1000LM Bike Light
- 128 GB USB 3.0 type C dual interface pendrive full fém 2in1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs