Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
2412 review. Fogyasszátok
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
< CyberBob >
őstag
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
Isual
veterán
válasz freeapro #9295 üzenetére
Nem vicc. Majd elválik hogy teljesít, sztem az LG-nél jobban.
Miért lenne baj, ha csak sRGB-s egy monitor, nem baj, de azért a wcg sem hátrány éppen... Igen a 2209WA nem mai darab, ilyen ez, jönnek, mennek a monitorok. Heverd ki valahogy!(#9292) vond : Értettem én, csak a smile kimaradt. Pótlom:
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
freeapro
senior tag
2412-t már beárazták az oázisban (72) vagy ez még csak a vicc?
Kíváncsi vagyok hogy teljesít az IPS LED, mert LG-ben nem győzött meg.
Az miért baj ha valami csak SRGB-t tud? Eddig úgy tudtam a fényképezőgép-monitor-labor kompatibilitás miatt jobb kerülni az Adobe RGB-t és maradni SRGB-ben. Legalábbis és így fotóztam végig eddig a DSLR korszakot
Közben meg a titkos kiszemeltem a 2209wa eltűnik????????
-
zooltan8
csendes tag
Hali!
Szeretnék a Dell U2311H monitoromhoz hangfalat (gyárit) venni. Az lenne a kérdésem, hogy van-e valakinekezzel vagy a másik hangszóróval kapcsolatba? Nekem a UPC beltéri egység miatt lenne fontos, másik asztali hangfalat nem akarok venni és a kábelek átdugdosásával sem akarok bajlódni, ezért kell mindenképpen gyári hangszóró.
Köszönöm előre is a válaszokat! -
pocokxx
Közösségépítő
Ez jó vétel 25000 ftért?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
degec
senior tag
..édes istenem nyomkodok mindent mint süket a csengőt dvi nem volt ilyen gondom, csoda hdmivel meg igen...érdekes..hidravizsön megavizsön adjust ez az asSsem tudom mi micsoda meg minek is
-
Isual
veterán
Én úgy tudom, hogy az U2311H-nak is 3x10bites a belső színszámítása, a gamutjuk is megegyezik (am az a 93% NTSC color az nagyon nem stimmel, az sRGB-s már jobban hangzik), a válaszideje és az input lagja az tény, hogy valamivel jobb, mint az U2311H-é (itt egy pont), a tükröződésmentes bevonat az U2311H-n van, a dönthetőségre nem mondok semmit. Viszont valamivel tágabbak a 2209WA betekintési szögei (főleg a vertikálisak), illetve egyeseket zavar az U2311H furcsa felfénylése, amely a bal oldalon zöldes-sárgás, a jobbon pedig jól szaturáltan kékes, míg a 2209WA-nál a hagyományos enyhén kékes tejfölösödés jelentkezik, viszont a magasabb fekete szintje miatt (~e-IPS panel) erősebben. Nagyhirtelen most ennyi jutott eszembe, amiben picit jobb a 2209WA az U2311H-nál.
mod.: ja a 2209WA-nak egy fokkal jobb a homogenitása, gamma eloszlása, mint az U2311H-nak és némileg ritkábbak a (durva) bevilágítások, persze darabja válogatja mind2nél (Ezek talán egyébként abból adódhatnak, hogy előbbinél 6 CCFL cső világít, míg az U2311H esetében 4.)
@El Kebir: Végülis megértjük mi egymást! (De nálam ez 2 kategória.)
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
Nem vagyok egy nagy guru (izgulok is, hogy majd megfogsz valamin), de most így gyorsan én ezeket találtam:
- 3x10 bites színkezelés
- 99,5% sRGB színtér
- 93% NTSC Color
- 6ms válaszidő szürkéből-szürkébe
- tükröződésmentes képernyő-bevonat
- és az utolsó (csak Neked): lefelé 4 fokban dönthető, nem csak 3-ban...VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
El Kebir
őstag
-
degec
senior tag
HELP HELP pls!
őőő.... megvetttem a Samu 24" SA 350H-t, vettem 1.4 es hdmi kábelt jóminőségűt, win7 64 en persze nem távolítottam el a monitort sem és a vga-t sem szétszedés előtt .. szétszedtem gépet, vga bele 5450 ati, monitor hdmivel bele, friss 11.8 ati driver fel...(előtte ati 11.4 volt fennt ati 4870 el) majd látom hogy a kép 1920*1080 on van de nem nyújtja ki teljes felületére a monitornak.. driver fel cdről semmi, control centert matatom semmi...szóval eggyáltalán semmi... ez így marad? ütközésik káváig nem lehet használni? kétlem... mit nem tudok hol bénázok ? nem vágom.. SOS HELP !! léCCi !
-
Isual
veterán
válasz Bálint85 #9279 üzenetére
Mit szeretnél tudni?
Jónak ígérkező, igényes monitor IPS-panelellel, fejlett elektronikával és az árcédulán vastagon fog az EiZO tolla. Egyéb?
IPS-re szavazok, persze mindkettőnek vannak előnyei, hátrányai, de szvsz az IPS-nek van több előnye és annak a képe a szubjektíve szebb.[ Szerkesztve ]
-
Bálint85
senior tag
erről vélemény?
- EIZO FS2332
és ezt hol és mennyiért lehet kapni?és még olyan kérdésem lenne, hogy melyik a jobb panel?
- IPS vagy PVA
[ Szerkesztve ]
http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
Isual
veterán
mint például?
(#9276) Giggles: El Kebirnek többnyire igaza van, nem azért mert ugyanaz a kategória a kettő, mert nem az, de ezzel csak fél-egy évvel tolod ki a géped szavatosságát és előbb, utóbb úgyis arra jutsz, hogy kell egy erősebb vas... Na akkor meg miért ne vegyél már most okosan (előretekintve) egy Full HD-s monitort, (már nem sokáig) rendkívül előnyös áron? Legfeljebb egy picit visszaveszel, amíg nem jön meg az elhatározás a géped izmosítására.
Ettől függetlenül persze elfogadom, ha Te ragaszkodsz az elképzelésedhez, nem lehet abba se belekötni, ez csak egy másik nézőpont. (2209WA az erősen ajánlott lenne az 1680x1050-es kategóriában)Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
El Kebir
őstag
válasz Giggles #9276 üzenetére
"Sajnos nem nagyon hiszem hogy full hd-ben normálisan futnának a játékok a jelenlegi configomon."
ez ok, de az a kicsit kisebb felbontás se fog különösebben segíteni a sebességen, csak 20% eltéres van képpontszámban, szerintem egykategória mindkettő.
"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
Giggles
tag
Igen én is nézegettem a 2311-t, és ha a gépem up to date lenne, akkor nem lenne kérdés, hogy milyen monitort vegyek. Sajnos nem nagyon hiszem hogy full hd-ben normálisan futnának a játékok a jelenlegi configomon.
-
Silancer
csendes tag
válasz Giggles #9269 üzenetére
DELL ULTRASHARP U2311H
1080-as monitor, olcsó, jó, szerintem többet érsz vele mint 1 1050-essel.
Gyerekek baj van kezdek Isual stílusában beszélni a Dell-rőlHülye kérdés: az 1050 az még nem Full HD ugye?
Nyugdíjas: Akk jól gondoltam. Ennek fényében miért éri meg 1080 alatt bármit is venni? Ha 1 1050-es meg 1 FHD-s monitor 1 árban van akkor nem egyértelmű hogy az FHD-sat veszem meg? (Tényleg nem tudom, kérdem.)[ Szerkesztve ]
With obedience I owe only to Death.
-
vond
MODERÁTOR
válasz Giggles #9269 üzenetére
Hali!
58k már nagyon nem fér bele?
Ha esetleg mégis, akkor a Dell 2209WA-t ajánlanám...
(a HP-val ellentétben ez IPS paneles)[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Giggles
tag
Szevasztok!
Monitor vásárlás előtt állok, ezért kérném a hozzáértők tanácsait. Ami a lényeg, hogy 1680x1050 (16:10-es legyen) és csakis játékra kell. A keret max 50k. Eddig egy kiszemeltem van: HP LA2205wg. Erről vélemények, esetleg egyéb hasonló kategóriájú monitorok?
kösz
-
Wlac
Ármester
Kb. négy éve van ilyen válaszidejű monitorom, de soha nem éreztem úgy, hogy gond lenne a játékoknál (neten is elég sokat toltam egy időben).... persze, lehet hogy én vagyok igénytelen
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
-
Reiki
csendes tag
Sziasztok!
Én is szimpatizálok ezzel a monitorral DELL ULTRASHARP U2311H, igazaból csak attól félek, hogy a 8ms válaszidő játékoknál kevés.
Kérlek a játékok alatti működésről informáljatok már engem, hogy van-e probléma ?köszönettel: Reiki
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz justaview #9261 üzenetére
Alapesetben nincsen rá lehetőség. Volt már rá példa, hogy "kiszivárgott" a firmware,de nem ez a jellemző. Ilyen gyártóról én nem tudok akinek a monitorát otthon bütykölgethetnéd ilyen szempontból.
Az örök igazság itt is érvényes, és sokat segit: "Az élet egyszerű. Döntést hozol, és soha nem nézel vissza."
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
justaview
senior tag
A Dell Ultrasharp monitorainál van lehetőség firmware frissítésre?
Azaz, ha a monitor első példányai valamilyen szotver-hibát, hiányosságot tartalmaznak, akkor azt a cég 1-2 hónap késéssel javítja, és a már megvett monitorokra e javítást rá lehet vinni -- hasonlóan jó néhány LCD TV-hez..
Vagy ehhez venni kell egy újat fél év múlva?
Ha a Dell-nél ilyen firmware frissítés nincsen, van olyan monitor gyártó, akinél ez így működik?
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Gyanítom, csak fura volt, hogy előtte nap már rácsodálkoztál, hogy milyen olcsó az O...-ban, (még olcsóbb, mint vártuk) tegnap meg mégis azt írta, hogy majd kiderül.
Szóval ha ő is elsiklott felette, másnak is hasznos lehet egy kis információfrissítés
ill. hogy már máshol is ki van már listázva hasonló áron, így mégsem egyedi eset, tehát nem a szemünk káprázik.
(aztán az is lehet, hogy csak arra utalt, hogy a végleges ár változhat az első szállítmány érkezésekor, csak én értettem félre.)[ Szerkesztve ]
-
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz MasterMind #9250 üzenetére
Az még kb bele fog férni
-
vond
MODERÁTOR
válasz FBButcher #9247 üzenetére
Hohohóóó... ideális feltételek... ne is keresgélj tovább: DELL U2311H...
23 col, 1920x1080-as felbontás, IPS panel, gyönyörű színek, éles kép, kiváló ergonómia, alacsony fogyasztás, stb... Ebben a kategóriában nincs jobb vétel...
ITT vagy ITT 48 ezerért, hozzáértő kezekből hozzá is juthatsz...[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
FBButcher
csendes tag
Sziasztok!
Karácsonykor vett gépemhez szeretnék lassan egy új monitort vásárolni és ez ügyben szeretnék tanácsokat kérni Tőletek!
Elsősorban játékra és filmnézésre(HD) használom a gépet! Egy Gigabyte HD6870 1GB DDR5 videokártya van benne. Ami kikötés lenne: 22"-24" méret és 50.000 Ft-ig lenne rá pénzem.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
Bálint85
senior tag
Mi a különbség?
ezek között:
- Dell U2311H
- DELL U2312HMezek között:
- Dell U2410
- DELL U2412Mhttp://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
Torry
addikt
-
Torry
addikt
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a Benq régebbi Full-HD monitoromat egy 1680x1050-es monitorra a teljesítmény érdekében. Battlefield 3-t szeretném full-ban játszani, de ahhoz nem lesz elég szerintem a 6850/70-em (még nem tudom melyik lesz).
Nagy elvárásaim nincsenek, legyen rajta DVI, de gondolom ez már alap valamint játékhoz megfelelő válaszidő, kategórián belül szép kép.
Alacsonyabb árkategóriban keresgélnék, szóval 22" 30-40 között melyik a legjobb választás?Előre is köszönöm!
-
pocokxx
Közösségépítő
EHHEZ a monitorhoz mit szóltok? Érdemes megvenni?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
EkSYS
senior tag
Sziasztok!
Egy sztori: ma mentem az új monitoromért: Samsung T24A550.
Átveszem, mondom: "nézzünk már bele" -gondoltam tuti nincs baja de azért csak nézzünk rá. Kivesszük, forgatjuk, egyszer csak zörögni kezdett. A hátán a falikonzol tartó furatokban leszakadt az egyik menet. Na basszus. Szó nélkül adják a másikat nem probléma, de azért ez nem egy olcsó fajta, ezt nem vártam volna egy samutól.
Remélem az új jobb lesz.Eki - az eredeti
-
Nyugdíjas
nagyúr
Pár héten belül biztosan lesz már belőle, az árakat pedig csak a Jóisten tudhatja előre. Meg Soros György,de asszem vele ugyanolyan bonyolult lenne kapcsolatot teremtened
-
tokand
tag
Üdv mindenkinek.
Az új dell 2412M monitorok mikor kerülnek a boltokba?
Illetve 2-3 hónap múlva tervezek monitorvásárlást, addig nem fog egy kicsit esni az ára?
Mert egy u2311h és e között vacillálok, de elég nagy az árkülönbség, viszont jobb lenne 16:10-es monitor.
Most egy TN paneles 16:10-es 22-es LG W2252VPF-em van, szeretnék váltani TN panelról.
A 2412M mennyivel rosszabb, mint az u2311?
Átlagos felhasználásra kellene, néha játék/film. -
Isual
veterán
"Az U2410 100-110k lassan kifutó modell és megfontolandó,hogy megéri-e azt a majdnem 30 ezer forint felárat az U2412M-el szemben ami ugye új modell és csak 72-80k." Először is megéri! És nem jelent semmi negatívat a kifutó modell és semmi pozitívat az új modell, sőt. Az új az nem feltétlen jobb is, LED backlight ide vagy oda. Ha beleférne valahogy a keretedbe, akkor Én az U2410-et céloznám meg.
-
PreDox
tag
Köszönöm a gyors válaszokat.
A rengeted teszt és hozzászólás alapján valószínű,hogy DELL lesz.
Az U2410 100-110k lassan kifutó modell és megfontolandó,hogy megéri-e azt a majdnem 30 ezer forint felárat az U2412M-el szemben ami ugye új modell és csak 72-80k.
A kettő összehasonlításáról még nem találtam normális tesztet
Képminőségben és az általános felhasználás(képszerkesztés) terén ennyivel rosszabb lenne az U2412 ? Mivel írtátok,hogy gyengébb az IPS panel és az elektronika.
Várom milyen lesz az új Dell fogadtatása..... -
Isual
veterán
A felsorolt monitorok közül elég az első soron elgondolkodnod. Mivel az U2412M az szinte teljesen ugyanazt (kéne, hogy) tudja, mint a ZR24W, csak 15k-val olcsóbban. Viszont valamivel komolyabb grafiaki munkára már inkább az U2410-et ajánlanám, profibb panellel és elektronikával. Ezt kéne mérlegelni, hogy kell-e neked az "átlagos felhasználásra szánt IPS monitornál" (~U2412M) kicsit több (~U2410)? (Persze ez már valamivel a 100k-s keret felett lenne.)
Az említett NEC, Acer, BenQ monitorok meg TN-esek, ekkora kerettel meg azért illene ezen túllépni. 27"-es IPS-es monitor meg árban picit odébb van (U2711 ~160k).mod.: a nagyúr megelőzött...
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
Az első három jöhet csak szóba, ezek közül az U2410 a legjobb tudású,de már csak korlátozott ideig tudod beszerezni, ha minden igaz. A HP? és az uj DELL nagyjából egyforma tudású, kedvezőbb árú,de csak sRGB képes monitor. Ezek ára a 100ezres határod alatt is van, mig a 2410-ről ez nem mondható el.
[ Szerkesztve ]
-
PreDox
tag
Üdv
Az ASUS VW222 (16:10,TN) lassan 4 éves monitoromat szeretném lecserélni.
Mindenképpen valamilyen minőségibb panellal szerelt példányra váltanék..-Mire használom: Net-30%,Photoshop,Corel,World-30%,Game-20%,Film-20%
-Fontos szempont,hogy 23"(16:9)-nél mindenképp nagyobb legyen.
minimum 24"(16:9) ár lehetőleg 100k alatt...Ha a legjobb ár/teljesítmény monitort kerestem volna akkor nem tettem volna fel a kérdést,mert mindannyian tudjuk hogy az a DELL U2311H......
(nekem fontos az az 1 " is és a lehetőleg 16:10-es képarány)Pár monitor amikre gondoltam:
-DELL U2412M vagy U2410
-HP ZR24W
-NEC EA241WM
-Acer GD245HQ
-BenQ VW2420H27"-os monitor ajánlásokat is várok akár privátban is.
Várom tanácsaitokat véleményeiteket.
Köszönöm Tisztelettel Zoli -
PreDox
tag
Üdv
Az ASUS VW222 (16:10,TN) lassan 4 éves monitoromat szeretném lecserélni.
Mindenképpen valamilyen minőségibb panellal szerelt példányra váltanék..-Mire használom: Net-30%,Photoshop,Corel,World-30%,Game-20%,Film-20%
-Fontos szempont,hogy 23"(16:9)-nél mindenképp nagyobb legyen.
minimum 24"(16:9) ár lehetőleg 100k alatt...Ha a legjobb ár/teljesítmény monitort kerestem volna akkor nem tettem volna fel a kérdést,mert mindannyian tudjuk hogy az a DELL U2311H......
(nekem fontos az az 1 " is és a lehetőleg 16:10-es képarány)Pár monitor amikre gondoltam:
-DELL U2412M vagy U2410
-HP ZR24W
-NEC EA241WM
-Acer GD245HQ
-BenQ VW2420H27"-os monitor ajánlásokat is várok akár privátban is.
Várom tanácsaitokat véleményeiteket.
Köszönöm Tisztelettel Zoli -
Nyugdíjas
nagyúr
-
El Kebir
őstag
válasz zooltan8 #9223 üzenetére
(10-15k-ért talán már új hdmi-dp-dvi háromkimenetes vga kártyát is lehet venni...)
szerk.:pl ezen még d-sub is van
[ Szerkesztve ]
"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz zooltan8 #9221 üzenetére
Kb. 30 ezer forintért lehet ilyeneket lelni az ebayen. Miért nem jó ha DVi-ba alakitod? Filléres dolog, és ráadásul a HDCP-vel sem lesz gond.
Egyébként az előző hsz.-edben jól irod, amit vettél az egy DP-HDMi átalakitó,de csak ebbe az irányba működik, tehát ha a DP a jelforrás. Neked pedig a fordítottja kell.
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz zooltan8 #9216 üzenetére
Mire alakítottad a HDMi-t? Mert a HDMI-DP átalakítás nem fog menni ebben az irányban, csak visszafelé. Legalábbis elektronika anélkül nem, ezért mondta neked a "csávó", hogy csak drágán van erre kábel.
-
zooltan8
csendes tag
Hali!
Új monitort szeretnék venni, ami fontos:
- 22"-24"
- IPS
- HDMI
- Ha lehetséges, akkor hangfal is kéne rá, de nem szükséges
- Max. 60 ezer Ft-ot szánok rá. -
zooltan8
csendes tag
Ha Dell u2311h-ban gondolkozol és ps3-ra szeretnéd átvinni átalakítóval hdmi-be akkor felejtsd el! Én most jártam meg, mert nekem is ilyen monitorom van, kijöttek a UPC-től beköttetni a beltérit aminek van hdmi csatlakozó, vettem hozzá 5K-ért átalakítót és semmi! Nem ismeri fel, és azt mondta a csávó, hogy 10 ezer fölött van egy normális átalakító! Én azt mondom, hogy vegyél olyan monitort, amin alapbol van HDMI csatlakozó, és akk biztosan nem lez semmi probléma!
-
parkr
őstag
-
Endless
aktív tag
Sziasztok! olyan kérdésem lenne hogy melyik monitort vegyem film nézésre és játékra kellene árban ugyanannyi de szerintetek melyik a jobb monitor?
Samsung P2270HD nem TV tuneres vagy
Samsung BX 2231Válaszokat elöre is köszönöm!
Üdv.On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
A Samsung 2233BW és a 2233BWL között mi a különbség?
-
justaview
senior tag
válasz Silancer #9205 üzenetére
Nyilván azt veszel, amit szeretnél, de a dinamikus kontrasztot felejtsd el végleg. Már többen leírták, hogy ezt egy képkockán belül soha nem láthatod. Mozgó képsornál (azaz filmnél) próbál az adott TV, vagy monitor nagyobb kontraszt-érzetet kelteni, mint ami van neki. Vagyis, ha sötétebb egy adott jelenet, annál még vissza is veszi a háttérfényt, az ezt követő világos jelenetnél pedig rátolja, így ha a sötétebb jelenet feketéjét összeméred a világosabb jelenet fehérjével, nagyobb arányt kapsz, mint amit a panel tud, de ez akkor is csak egy villogtatás marad, aminek semmi köze a kontraszt-arányhoz.Arról nem is beszélve, hogy ha jól feltolod a dinamikus kontrasztot, még a képminőséget is hazavágja. És persze elméletben lehet 100milliós számokat is gyártani azzal, hogy szinte nullára visszaveszem a fényt az egyik képkockánál, majd ezzel a nullával elosztom a következő képkocka pl. 250cd/m2 -es fehérszintjét. (a képlet picit más, de e példa jól mutatja a lényeget)
Mégis csak tudnak valamit ezek a marketingesek, mert majdnem mindenkit megetettek ezzel. Ezt a paramétert nézi az emberek zöme, mikor TV-t, vagy monitort vesz, mert olyan szép nagy az a szám. Én is láttam már nem 5, hanem 50milliós dinamikus kontraszttal rendelkező LCD TV-t, ami mellesleg egy rakás szemét volt.
[ Szerkesztve ]
-
Isual
veterán
válasz Silancer #9205 üzenetére
Sokkal drágább a 30-35-40k azokért az (jobb híján) "ajánlott" (TN-es) monitorokért. Azokhoz képest (ár/érték arányban) fel nem foghatóan olcsó az U2311H! Ne kacsingass semerre se, vedd meg, amíg lehet, s monitorral nem kell foglalkoznod legalább 3 évig!
[ Szerkesztve ]
-
Silancer
csendes tag
Csak néztem hogy kinek ajánlottatok alacsonyabb árkategóriában és ott 1 másik monitornál láttam ezt az 5 millás kontrasztot. Amúgy lehet hogy tényleg mást fogok választani mivel nekem 1 kicsit drágának tűnik az a 48e ft. De ez még képlékeny.
With obedience I owe only to Death.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Micro Four Thirds
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest