Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
rígel
őstag
válasz BRIKLY #46097 üzenetére
Nem is biztos hogy zavarna. Attől is függ, hogy milyen frekvencián ketyeg a háttérvilágítás. Direktben biztos hogy nem látsz villogást még egy 240Hz-esnél sem, ha nagyon érzékeny a szemed rá, akkor hamar elfárad. A magasabb frekvencián üzemelők meg egyáltalán nem zavaróak. A DELL S2340L pl. 300Hz-en megy, nekem érzékeny a szemem, mégsem fáraszt.
De ez minden embernél másképp jön le, abból hogy ránézel hogy milyen a képe, még nem tudod hogy fárasztani fogja-e a szemedet a pwm. Igazából haza kellene vinned a az opcionális jelölteket, és órákig nézni, hogy ki tudd választani a megfelelőt. De hát ez utópia... -
Zé777
tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni.
Egyszerűen nem tudok dönteni két monitor között és már napok óta túrom a netet hajnalig\reggelig, de nem jutok előrébb.Szóval a két monitor az Asus MX279H a másik az Asus MX299Q.
Igazából amin a variálás megy az a 16:9 vs. 21:9.
Nem tudom eldönteni, hogy a 21:9 élőben tetszene-e, megnézni sehol nem tudom. Bejártam a boltokat, áruházakat...Leginkább netezésre használom vagy a gyerek mesére, nagyon nagyon néha játékra (BF, Starcraft),... szóval semmi extra és különleges felhasználási terület nincs.
Azt is szeretném ha az asztal dísze lenne, de nem tudom, hogy a 21:9 nem nézne-e ki élőben furán. Nekem kicsit érdekes az a keskeny magasság, viszont egyedibb mint egy 16:9.
Más monitor szóba sem jöhet, tehát pl 16:10 vagy Dell 29" kizárva (amit sokan ajánlgatnak).
Köszi:
Üdv: Zoli
[ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
válasz schawo #46096 üzenetére
Idézet a PH-s tesztből: "Az LG kijelző lelke az 1920x1080 pixeles AH-IPS panel, ami LED-es háttérvilágítással üzemel, fényerejét pedig PWM-mel szabályozza, így az erre érzékenyeknek némi villódzással kell számolniuk." Hát arra nem vágyom
-
BRIKLY
veterán
válasz schawo #46094 üzenetére
Ejj,pedig mennyivel szebb,mint a laptopom kijelzője.. Na akkor az hol van?
Tehát akkor ha az előbb leírtak közül bármelyiket választom,nem fogok csalódni? Te melyiket választanád ?tekintve hogy mit használok jelenleg,és hogy lapos a pénztárcám.
Aztán most már ha megvan a konkrét darab el is tűnök innen mielőtt végleg az agyatokra megyek.[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz BRIKLY #46091 üzenetére
Az IPS-ek feketeszintje olyan, mint a legjobb TN-eseké, de nem jobb náluk. Viszont kéileg tényleg minden másban jobb az IPS.
bár a múltkor linkelt valaki egy 500:1-es kalibrációs eredményt. Amit én tuti visszaküldtem volna, mondván durván specifikción kívül van a monitor.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
BRIKLY
veterán
válasz #67688960 #46088 üzenetére
Ne várjak javulást? Hát ez viszont elszomorít..
Üveglaposat a fényesre érted? Ha annyira tükröződik,mint pl a laptop kijelzőm,az nem gond,úgyis állandó lehúzott redőny mellett kotlok,enyhe hangulat világítással.
Na akkor összeszedtem az eddig szóba jötteket,és hozzá tettem még az olcsóbbak közül.
BENQ GW2265HM (VA; 21,5") 33.288 Ft
LG 22MP55HQ-P (IPS; 22") 37.911 Ft
LG 24EA53VQ-P (IPS; 24") 41,501 Ft
LG 22MP65HQ-P (IPS, 22") 43.895 FtVagy pedig ez,amire várni kell?
LG 23EA63V-P IPS;23") 36.900 Ft[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz atillaahun #46085 üzenetére
1. Ez egy TN panelos monitor. Ezzel elmondtam róla mindent.
2. A HDMI DAC nélkül nem ér semmit. A monitor DAC része csinál hangot a HDMI-n érkező digitális jelből. Ha tudnánk, hogy milyen típus, kideríthetnénk, hogy ez tud-e ilyet.
4. dettóevDirect villanyautós töltőhálózat
-
PAtr0n
addikt
Srácok, akkor játékra inkább mit javasoltok? Jó az IPS? Mert arra szeretnék váltani a TN-ről, jelenleg 5ms-os a monitorom (input lag-ról fogalmam sincs mennyi), ezt néztem ki, ez jó alternatívának számít?
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
mufi
senior tag
Olyan monitor kellene, amitől nem folynak ki a szemeim, ha órákat is töltök előtte (pl olvasás). Néha van egy kis game is...de jobban olvasás és filmezés (bár wow, counter, cod is akad itt-ott...)
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
BRIKLY
veterán
válasz #67688960 #46080 üzenetére
Na jó,meggyőztetek, IPS lesz. Mondjuk arról nem nagyon írtatok,hogy azért szebb-e a feketéje mint a TN-nek..
Már csak ki kell választani egyet az olcsóbbak közül,akár használtan,amit lehet,hogy már holnap berendelek.
Ugye IPS és IPS között nincs akkora hatalmas különbség,mint TN és TN között?
-
atillaahun
veterán
válasz schawo #46082 üzenetére
Köszi a válaszokat.
1. Miért mitől kell itt tartanom képminőséget illetően?
2. Nincs benne DAC ~= nincs benne HDMI?
3. Hmm, akkor ezt benéztem. :|
4. Én ott a leírásban látok HDMI-t. Vagy az a DAC mire kell nekem?Amit linkeltem abban 'csak' 30 van. De gondolom az esélyeseket sikerült azért kiválasztanom.
[ Szerkesztve ]
-
cyrfandli
csendes tag
válasz zsolti1902 #46036 üzenetére
Akár ezt is el tudom képzelni, bár a képek alapján nem tudom megmondani, színekről meg ugyanúgy nem találtam semmit sehol
-
titán
válasz atillaahun #46081 üzenetére
1. Rendben van, képes arra, amit szeretnél. Ha a képminőség nem szampont, akkor vehető.
2. Ismeretlen termék, típusmegjelölés nélkül, valószínűleg nincs bvenne DAC, csak egy vonali bemenet, neked nem lesz jó.
3. Ez egyáltalán nem hangszórós.
4. Lásd 2.Magyarul marad az 1. mint lehetőség.
Bocs, a használt monitor kategóriát nem fogom áttúrni, többezer hrdetés van benne.
Mi a szűk keresztmetszet
A DAC-os, hangszórós monitor.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
állvány, állványok és, vagy, görgős szék
különben várnod kell még amíg lesz nagyobb frissítésű ips
a va foris ha jól tudom nem a színhűségéről híres, bár jobb mint egy tn akármi, de csak ha van rá zsé
egyébként a régi tn-es és az új va monitoromon is szoktam képeket nézegetni is egyiken se volt zöld a hajam vagy ilyesmi
de a va láthatóan szebb, szeretek rejta képeket nézegetniBRIKLY: a va-ra azt mondtam a tn-es mellett hogy hú ezt megérte, ips-re meg mindig megjegyzem hogy hú, szép képe van(de azt többnyire szólóban láttam)
[ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
válasz I3EI\ICE #46040 üzenetére
Na jó,azért a hozzászólásaimban azt is vegyétek figyelembe,hogy jelenleg egy 7 éves TN paneles monitorom van,én ehhez viszonyítva írom amit írok.Ennek a feketéje nagyon szürke,a fehér is inkább néha szürke,néha sárga..A többi színről ne is beszéljünk.És poén,hogy mikor a monitor mellé tettem a laptopom,annak a képétől majd elhánytam magam.
És bár a mobil gondolom más téma,de az SP-m mellett egy Xperia U-nak fényévekkel szebbek a színei,na egy olyasmi kép a monitoromon (ami ugye a színeket illeti) már nagyon jó lenne,mondjuk nem tudom ez mennyire lehetséges,mert ugye a mobilnak a monitorhoz képest hatalmas a pixelsűrűsége.Nagyon meggyőzően írtok az IPS-ről,de kicsit sokallok annyit adni érte,bár megmondom őszintén egyre inkább gondolkodom rajta.
Át fogalmaznám röviden,tömören az elvárásom.Nem vagyok grafikus,csak egy átlag user,netezek,filmet nézek,és néha játszok.TN paneles monitort cserélném valami olyanra,amire már azt mondanám,hogy na,ennek szép képe van,megérte költeni rá.
És teszem hozzá nem igazán láttam még komoly monitort,ami miatt azt tudom mondani hogy láttam már szebbet is.Mobilból is az Xperia U aminek a legszebb képét láttam,és az még csak a régi TFT, nem IPS,amoled,vagy tudom is én miféle csúcs találmány.Talán az lenne a legjobb,ha meg tudnák nézni élőben egy VA és egy IPS monitort,de erre nem igazán találok lehetőséget.
-
Y72
aktív tag
Ok, kösz!
(#46073) gog:
Elméletileg jó az elgondolás, de a gyakorlatban elvérezne, mert nagyon hamar megunnám a monitorok mozgatását. Munkahelyen 2 monitorom van, ahol tudok úgy forogni a székkel hogy jó legyen, de itthon fő szempont a kényelem és kikapcsolódás - fotelben ülök a gép előtt . -
titán
válasz atillaahun #46075 üzenetére
Linkeld hogy mit láttál, és megnézzük, hogy érdemes-e.
-
atillaahun
veterán
válasz schawo #46070 üzenetére
Jobban belegondolva nem erdekel a hangszoro minosege, eleg ha fulesen normalisan tovabbitja a filmek hangjat. Azt elfelejtettem, hogy TV-re nincs elofizum igy azt nem kell tudja.
50k-t azert nem gondoltam erte, hasznaltan 30 kornyeken mar lattam egy parat ami kozelit a feltetelekhez, csak gondoltam megkerdezem milyen tipus vagy marka az ajanlott.
Meg te irod az mhl-t, de az szerintem nekem nem lesz jo csak a hdmi.[ Szerkesztve ]
-
Y72
aktív tag
Üdv!
Tanácsot kérnék monitor kiválasztásban, az alábbi két típust néztem ki:
EIZO Floris FG2421
EIZO Floris FS2333Felhasználás:
1. Játék (2-300 fps)
2. Fotó nézegetés (színhűség fontos)A fő dilemmámat az okozza, hogy eddig az IPS panellel szerelt monitorokat (FS2333) nem ajánlották játékra, ugyanakkor szeretnék minél nagyobb színhűségű megjelenítőt venni. Emellett az FG2421 VA panelesről egy teszteben írják, hogy 99,9% színhűséget értek el kalibrálás után.
Másik szempont hogy jelentős különbség van árban és nem tudom, hogy magas fps értékek miatt érdemes-e beruházni a 120-240 Hz-es frissítésre. Legkisebb mért érték 2,5 ms volt játék közben, de 75%-ban elég lenne a 3-4 ms.
Esetleg másik gyártónak van ilyen kategóriájú monitora? (én nem találtam eddig).
Segítséget előre is köszönöm!
-
titán
válasz atillaahun #46069 üzenetére
A hangszórók egy ilyenben pont olyan szarok, amilyet csak el tudsz képzelni.
Használtban ilyet találni nagyon nehéz lesz. Újban tudok ajánlani LG22MA53D-t. IPS panel, FullHD, monitor (nem tévé), digitális tévé vétel (földi és kábeles), füles kimenet, mhl támogatás, vonali kimenet. 50 pénz
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Sziasztok,
Nexus 4-emmel tervezem kiváltani a PC-t/laptop-ot, ehhez keresek monitort.
HDMI kábel és slimPort (átalakító) már megvan hozzá.
1080p-s felbontást tud a teló áttolni, így ezt kéne tudnia.
Illetve elkélne rajta egy viszonylag korrekt minőségű stereo hangszóró is filmezéshez, meg jack bemenet ha inkább fülessel használnám.
Használt, garanciásban gondolkodok 30-40k-ért.Mit ajánlotok?
-
Garada
őstag
Xbox One-hoz keresek egy 23/24-es monitort max 45k lenne rá a keretem.És kérdésem lenne hogy ha monitorom játszom hogy oldom meg a hangzást hogy mindent teljesen jól halljak?5.1-et szeretnék rákötni.
-
djyuri
őstag
Sziasztok
Meglett végre a benq GW2760HS monitorom. De képtelen vagyok beállítani...de DVI de HDMI-n nem tudom a vibrálást eltüntetni. Percek alatt megfájdul a fejem...filmre és desktop-ra nagyon jó viszont.
Köszönöm
ui.: Felbontás és apróságokat próbáltam már állítani. Olvastam,hogy valamilyen módszerrel lehet 70hz-et kicsalni DVI-on keresztül. Nekem nem sikerült.
-
titán
válasz rostiron #46053 üzenetére
Valószínűleg teljesen használható játékra is. Az MVA panel kicsit nagyobb szórással csinálja a képfrissítést, mint az IPS (tehát a frissítési idő erősen függ a kapcsolt színektől), de azért egyáltalán nem teszi használhatatlanná játékra, pár ezredmásodpercről beszélünk.
(#46060) RCTiv
Jó választás az is.[ Szerkesztve ]
-
RCTiv
tag
na már megérte felkelni
szóval azt mondjátok felesleges a pivot ekkora méretnél. ezt a pwm vagy micsodát azt sem tudom mit jelent (majd utánanézek) és akkor kerülöm
konkrét ajánlat esetleg, van most valami csoport nyáladzós monitor?
-
Xero
nagyúr
Az a 19-es 5:4-es lesz, de ez mindegy.
Én bevállalnám az 1440p-t a helyedben. A 110 körüli ppi bőven jó még, és a munkafelület klasszisokkal nagyobb lesz. A Win 8.1 és az OS X pedig képes már akár hidpi üzemmódban is működtetni az ilyen megjelenítőket, tehát ha úgy érzed, hogy fárad a szemed, akkor átkapcsolhatsz 1280x720-as logikai felbontásba.
PWM-es monitort kerüld még. Ez fárasztja a szemet, ha nem megfelelően magas a frissítési frekvencia.
[ Szerkesztve ]
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Erre
Valaki valamit ?? Sürgős lenne.Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,
-
RCTiv
tag
Sziasztok
Monitor vásárlás előtt állok, és remélem jó topikban kopogtatok
eddig egy 19-es 4:3-as samut nyúztam, de szeretnék nagyobbat.
Szempontok:
- nem olyan jó a szemem, ezért én nem szeretnék óriás felbontást (és ezzel mini pixelméretet) egy fullHD már megfelelő lenne úgy gondolom. de ha azt mondjátok, hogy minél nagyobb annál jobb, és a windóz szépen lekezeli ha nagyítani akarok akkor az is jó...
- pivot funkció jó lenne (azon belül is olyan amit tényleg egyszerű használni), az alap felhasználás excel word ésatöbbi, játék szinte alig, nem szempont
- matt kijelző
- a lehető leg szemkímélőbb, nem tudom, hogy ez a paraméter mihez köthető, képfrissítés?
- méret 24-27 között de nem tudom, office használatához a legkedvezőbb (és minél nagyobb én a 27-eseket nézegetem, de ha lebeszéltek, hogy asztalra felesleges, mert nem látod be az egészet, akkor megpróbálom elfogadni az érveket )
- a keret kb. 100e de mennék feljebb is ha lenne valami nagyon tuti, elsődleges szempont tényleg az, hogy ha kurta sokat ülök a gép előtt, ne basztassa a szemem annyira.ezt néztem ki elsőre: [link]
-
-
titán
válasz madgie #46048 üzenetére
A "nagyon" mértéke kérdés. A kék elég gyorsan degradálódik, és elmászik a színegyensúly. Egy olyan elektronikát kéne csinalni, ami folyamatosan figyeli az egyes alpixelek használati idejét és ebből számított degradációt, és egy mátrixban rögzíti azt, majd megjelenítéskor ezzel a mátrix-szal kompenzalva küldi ki a képet a kijelzőnek.
De nyilván samuék ezt sokkal jobban tudják, mint én. Valószínűleg az lehet a fő gond, hogy nem ismert még a degradáció felolyása az egyes színeken (mert nyilván nem lineáris), illetve, hogy nagyon függhet a gyártási időtől.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz madgie #46045 üzenetére
Az amoleddel a fő gond a degradáció. A különböző színű festékek más tempóban degradálódnak, így ami ma megfelelő színprofil, az rövid időn belül már nem lesz az. Mindig utána kell menni. Ha egyszer a festékfogyást sikerülne szabályozni, és az elektronikát megtanítanák az egyes színeket folyamatosan utánkompenzálni, akkor lenne igazán jó az amoled.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz I3EI\ICE #46042 üzenetére
2005 óta használok VA paneleket és 2007 óta IPS-t is. A fekete minimálisan feketébb VA panelen, de az marhaság, hogy torzulna a szín bármilyen betekintés mellett.
A VA-t egyszerűen a piac nem preferálja, és a jellemzően kevésbé jó színtere miatt nem is kérdés, hogy miért.
Az amoled a természetellenes színei miatt kapásból kiesik még. Sokat kell fejlődnie.
Ha valakinek valódi fekete kell és jó színek, akkor plazmát kell venni.
-
I3EI\ICE
aktív tag
válasz BRIKLY #46028 üzenetére
Ez a videó egy vicc. Ugyanakkor kicsit felbosszant, mert pofátlanul megtévesztő. A feketében tényleg erősebb a VA (persze az IPS-en sem olyan szürke a fekete, ahogy a videóból lejön, de azért egy sötét szobában használva mindenképp kompromisszumos az IPS fekete mélység szempontjából). No de pl a betekintési szöges képek tök hamisak, még az IPS sem tartja ennyire a kontrasztját ilyen lapos szögekből, a VA-n meg már ha egy nagyobbat mozdulsz a székedben, már látsz -nem elhanyagolható- változást a képernyőn. Szerintem úgy lettek azok a képek egy fotóból megszerkesztve, nem is különböző szögből fotózott monitorok képeiből származnak. No meg a színek sem ilyen egyformák a két paneltechnológia összehasonlításakor. Az meg, hogy "stunning lifelike roses" mindezt pont piros rózsával... Majd pont a legolcsóbb IPS-eknél is szűkebb színterű MVA-n lesz élethű egy piros rózsa... Ahhoz még IPS-ből is széles színterű kell, hogy egy vörös rózsa színe élethűen meg tudjon jelenni, ha egyszer látnál egy ilyen IPS-t, valószínűleg Te is rájönnél, hogy az átlagos -standard sRGB színterű- monitorokon gyakorlatilag nincs is rendes piros. No meg az, hogy élesebb bármi is az MVA-n.. Ez totál felbontás (esetleg még antiglare bevonat) függvénye, semmiképp nem múlik -érdemben- a paneltechnológián...
Az ilyen videók publikálását szerintem büntetni kéne -
Helmoras
őstag
Sziasztok, egy kedves ismerősömnek kellene egy használt monitor akár innen apróról 20k-ig, egy netbook lenne rákötve, szóval dsub bemenet elég. Illetve nem kell fullhd felbontás valszeg a kis netbook nem is birkózna meg vele, többnyire szövegszerkesztésre használná, ha elforgatható lenne a monitor az előnyt jelentene.
Köszi a tippeket előre is!
-
I3EI\ICE
aktív tag
válasz BRIKLY #46033 üzenetére
"Ilyen szürke színű feketét nem szeretnék többet látni,ha már költök másik monitorra.."
Ezt figyelembe véve szerintem nem leszel boldog semmilyen IPS-sel. Ezen a téren az MVA paneles monitorok valóban kiemelkedőek, és a "True black" dologba igazából még az MVA-k esetében is bele lehetne kötni, mert még mindig nagyon messze elmaradnak mondjuk egy amoled kijelzőtől.
Szóval én azt mondom Neked, még ha a videó hatásvadász is, azért komoly különbség van az 5000:1 és az 1000:1 valós kontraszt között. Más kérdés, hogy az IPS szinte minden egyéb téren (színtér, színhűség, betekintési szögek, pixelválaszidő stb) lényegesen jobb az MVA-nál, sajnos a fekete nem az erőssége még a drágább IPS-eknek sem... Egyébként én is szeretem a jó feketét, telefonok esetében kizárólag amoled kijelzősben gondolkozom, asztali monitorok esetében mégis határozottan az IPS-re voksolok a tökéletlen fekete ellenére -
cyrfandli
csendes tag
A kettő közül amit használok, az egyik monitorom fényes de semmivel nem szeretem jobban mint a mattomat, de az nem csillan be amit nagyon szeretek benne.
Viszont nem vagyok hozzáértő, sőt tudatosan is most vásárolok először monitort, nem tudom milyen különbségeket kellene észrevennem és milyen szempontból jobb egy fényes... -
PAtr0n
addikt
Ez tényleg nagyon baráti!
Épp tanácsot szerettem volna kérni tőletek. Az összefoglaló alapján a II. és a III. kategória szélén táncolok, nem tudom jobban megéri e egy 50k-s megjelenítő mint egy 40-42k-s. A lényeg a Full HD, LED és IPS. A csatolás nem számít (a D-subot leszámítva, arról váltanék), mert a VGA-n minden van ami kell. Hülye kérdés, de ha olyan monitort választok amin csak HDMI van (meg D-sub de az nem kell), akkor nem szenvedek semmiféle hátrányt a DVI-al szemben? Tehát az érdekel, hogy nem lesz rosszabb minőségű a közvetített kép ugye?
A dolog csak ezért érdekel, mert ezt néztem ki: LG 22MP65HQ-P. És van ugye ő, ami nem rég lett beszúrva: LG 23EA63V-P
7000Ft, 1 col, és egy DVI csati a különbség a 2 monitor között, ezért kérdezem. Szerintem az IPS panel is egyezik a kettőben. Vélemény?
Nekem nem számít az +1 col, szerintem 7k-t nem ér meg. Ja és szeretnék LG-nél maradni, az előző is nagyon bevált."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
A Benq GW2265HM monitorról mik a tapasztalatok ?? Játékra alkalmas ??
[link]
40k-ig van olyan monitor ami nem TN paneles és játékra is jó ??Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,
-
zsolti1902
aktív tag
válasz cyrfandli #46029 üzenetére
Talán valahol azt olvastam, hogy a "-P" verzió a fekete színű modell.
A sima verzió más színű, talán szürke szerintem.My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
BRIKLY
veterán
Ebben a videóban a VA meggyőzőbb,mint az IPS
-
alázógyík
addikt
Ma működés közben az LG 23EA63 monitorom bal oldala 10-15cm-es sávban rózsaszínű/lilás árnyalatú lett.
Találkoztatok már ilyennel? -
parkr
őstag
válasz BRIKLY #46021 üzenetére
37-ért ez se rossz, ha lesz belőle. mérete miatt megérhet ennyit.
csatlakozó mindegy csak digitális legyen. DVI is simán jó ha nem kell hang.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz schawo #45997 üzenetére
Ez az eredmény megfelel a normálnak?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
BRIKLY
veterán
Nézegettem,de mind csak a betekintési szöget reklámozza,ami engem nem igazán érdekel.
Szóval akkor mindenképp IPS-t ajánlotok? Csatlakozók téren mivel a legjobb összekötni géppel?(DVI?HDMI?D-Sub-ot úgy tudom már el kell felejteni) vagy lényegtelen?
Szóba jöhet használt is,írtam már,így meg főleg,hogy van gari.
Erről vélemény?Ja,ez elfogyott,ami van,az meg mind drága[ Szerkesztve ]
-
Space marine
aktív tag
Sziasztok! Valakinek van már tapasztalata az új LG MP75,76 sorozattal? A 75-el szemezek, de semmi teszt vagy csak én voltam vak eddig..
-
parkr
őstag
válasz BRIKLY #46016 üzenetére
itt találsz használt/demó monitorokat is jó árban, garanciával. ha azok is játszanak.
-
rígel
őstag
válasz zsolti1902 #46013 üzenetére
Anyagminőségben van főként érezhető különbség. Az ea63 már tűrhető, de nagyon messze van a jótól. Az ea53 kritikán aluli.
-
zsolti1902
aktív tag
válasz KAMELOT #46012 üzenetére
Minőségben sok különbség van a 24EA53VQ-P és a 23EA63V-P között? (Az 1 coll-on kívül?)
[ Szerkesztve ]
My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
KAMELOT
titán
válasz zsolti1902 #46011 üzenetére
Tessék akkor itt mégolcsóbb.
Szerk: Ezt a szakemberek megmondják. Erre én nemtudom választ!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
zsolti1902
aktív tag
válasz KAMELOT #46010 üzenetére
LG 24EA53VQ-P -> 41,5K a PCX-nél. Én is most rendeltem egyet belőle.
My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
BRIKLY
veterán
válasz KAMELOT #46007 üzenetére
Annyit nem szeretnék rá költeni,arra a napi pár órára amit látom.. Ahogy magamat ismerem mire meglenne a rávaló rá költöm a lakásra.
El vagyok ezzel a mostanival is,csak már zavar hogy mikor a telefonom után ránézek,szinte elkezdem számolni a pixeleket.. Nem beszélve a színekről..
Az a baj,hogy nem tudok semmihez viszonyítani,hogy mégis mennyivel lenne jobb pl egy FHD-s VA paneles. Neten nézegettem TN vs IPS videókat,de mindenhol csak a betekintési szöget mutogatják,az meg pont nem érdekel,mert nem oldalról akarom lesni.
-
Ace owner
addikt
40k-ig melyik ips monitort erdemes venni? Valamelyik lg-t ajanlottatok regebben,de az edigitalon azthiszem kifutott mar.
Galaxy Fold 4
-
-Solt-
veterán
válasz old_artist #46003 üzenetére
Köszönöm, ezt bogarásztam én is, és meg is lepett az 5 csillag. A 27" + 1080p még tán nem is zavarna, de így, hogy PWM-s, nem igazán értem az 5 csillagot...
Minden másban elég jól szerepelt ahogy látom.
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
Urak, erről a monitorról mi a véleményetek? Van esetleg valakinek ilyen?
Asus VN279QLB
www.smart-bus.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest