Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silancer
csendes tag
válasz stranger28 #21517 üzenetére
Már tavaly is annyira sztárolták ez a Dell monitort. Akkor elhalasztottam az új monitor vételt de most muszáj lesz mert haldoklik a mostani + egy új géphez akkor már olyat veszek ami ki is használja azt
With obedience I owe only to Death.
-
Silancer
csendes tag
válasz stranger28 #21515 üzenetére
Ja elírtam, bocs
Még odafér az a 49, Aug végén lesz a vétel, most csak körbenézek/kérdezek hogy mit érdemes aztán akkor véglegesítek
-
Silancer
csendes tag
Sziasztok!
Egy monitort szeretnék venni 40e ft körül játékra, film nézésre főleg.
A kép frissítés és a szín lenne a fontos ezért ha lehet IPS monitort ajánljatok mivel azt olvastam hogy az NT-seknek nem szép a színképe. (ha hülyeséget mondtam akkor hagyjátok figyelmen kívül )With obedience I owe only to Death.
-
Silancer
csendes tag
válasz Giggles #9269 üzenetére
DELL ULTRASHARP U2311H
1080-as monitor, olcsó, jó, szerintem többet érsz vele mint 1 1050-essel.
Gyerekek baj van kezdek Isual stílusában beszélni a Dell-rőlHülye kérdés: az 1050 az még nem Full HD ugye?
Nyugdíjas: Akk jól gondoltam. Ennek fényében miért éri meg 1080 alatt bármit is venni? Ha 1 1050-es meg 1 FHD-s monitor 1 árban van akkor nem egyértelmű hogy az FHD-sat veszem meg? (Tényleg nem tudom, kérdem.)[ Szerkesztve ]
-
Silancer
csendes tag
Csak néztem hogy kinek ajánlottatok alacsonyabb árkategóriában és ott 1 másik monitornál láttam ezt az 5 millás kontrasztot. Amúgy lehet hogy tényleg mást fogok választani mivel nekem 1 kicsit drágának tűnik az a 48e ft. De ez még képlékeny.
-
Silancer
csendes tag
Minden monitornál látom h Kontraszt/Dinamikus kontraszt: x:1 Ez mit jelent pontosan? A kicsi vagy a nagy a jobb?
-
Silancer
csendes tag
Sziasztok!
1 hasonló konfigra szeretnék beruházni, s úgy néz ki hogy marad pénzem monitorra is. Mit javasolnátok ár/érték kategóriában ehhez az összeállításhoz? Kb 35.Ft körül van rá pénzem.
GépWith obedience I owe only to Death.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LC34J791WTRXEN ) 34" THUNDERBOLT WQHD ÍVELT MONITOR! AKCIÓ+
- Xiaomi Mi Curved 34" BHR4269GL 144Hz / 4ms / 3440x1440 Monitor
- LG Ultragear 27GN950-B - 27" UHD 4K 3840x2160 / NANO IPS 1MS /144Hz (OC 160Hz) / G-Sync - 1 ÉV Gari
- SAMSUNG (LS32BM80BUUXEN ) 32" 4K GAMER PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32CG554EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest