Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
Topikgazda
válasz Giggles #132546 üzenetére
Szia!
Általában jelent(het), ugyanis ha csak 100 fps-ed van, akkor egy 240Hz-es monitor 240Hz és környékére van a legjobban hangolva, alatta már hiába "játszol" az overdrive-al sem fogod elérni azt a "motion clrity"-t (ha nagyon számít neked, pl kompetitív fps játékoknál). Tehát én azt javaslom, hogy ha tudod biztosan, hogy 100-120fps-ed van, akkor inkább nézzünk 144-165Hz környékit. Létezik variable overdrive monitor is, de az felső(bb) kategória.
Gigabyte G27F-2
Dell G2722HS
Acer XV272PbSamsung S27BG400 már 240Hz, de nem a leggyorsabbak közé tartozik válaszidőben.
-
El Kebir
őstag
válasz Giggles #9276 üzenetére
"Sajnos nem nagyon hiszem hogy full hd-ben normálisan futnának a játékok a jelenlegi configomon."
ez ok, de az a kicsit kisebb felbontás se fog különösebben segíteni a sebességen, csak 20% eltéres van képpontszámban, szerintem egykategória mindkettő.
"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
Silancer
csendes tag
válasz Giggles #9269 üzenetére
DELL ULTRASHARP U2311H
1080-as monitor, olcsó, jó, szerintem többet érsz vele mint 1 1050-essel.
Gyerekek baj van kezdek Isual stílusában beszélni a Dell-rőlHülye kérdés: az 1050 az még nem Full HD ugye?
Nyugdíjas: Akk jól gondoltam. Ennek fényében miért éri meg 1080 alatt bármit is venni? Ha 1 1050-es meg 1 FHD-s monitor 1 árban van akkor nem egyértelmű hogy az FHD-sat veszem meg? (Tényleg nem tudom, kérdem.)[ Szerkesztve ]
With obedience I owe only to Death.
-
vond
MODERÁTOR
válasz Giggles #9269 üzenetére
Hali!
58k már nagyon nem fér bele?
Ha esetleg mégis, akkor a Dell 2209WA-t ajánlanám...
(a HP-val ellentétben ez IPS paneles)[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest