Hirdetés
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz sToOrm01umbb #123379 üzenetére
[link] - alternatíva, jóval olcsóbban.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz kutkut #10292 üzenetére
Amennyi FPSt én tolok, abból messzemenő következtetést nem vonnék le, ettől függetlenül, ha engem nem zavart, szerintem mást sem fog..de nem akartam alaptalanul konkrétumot írni. Nem tolom neten CoD/BF stb., nem tudom számodra pl. mi lenne a zavaró szint..viszont bármivel is játszottam eddig, nem éreztem, hogy lassú lenne. GTA4 és Trackmania amivel rendszeresen tolom, hibátlan.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Neil Watts #10288 üzenetére
Az a lol, ahogy ez szóbakerült..lehet a glowról tudni régóta, abszolute nem zavaró használat közben. A TN hülyeségei zavaróbbak..
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Neil Watts #10189 üzenetére
Az U2311Hnál jobb nem igazán van jelenleg ebben az árkategóriában.
A problémád megoldása nagyon egyszerű: 2db 2311 vesz, LG elad ;p -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz honfoglalo #10132 üzenetére
Új, sok év garist nem éri meg venni valóban, csak nagyobb méretben, de az egyrészt a géphez/igényhez nem illene szerintem, másrészt árban is elszáll a dolog..innentől neked kell döntened.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz gabor128 #10127 üzenetére
Gondolom U2311Ht akartál írni. A full LED alatt mit értesz..?
LEDes verzió érkezik mostanában U2312HM néven például.honfoglalo
6600GT..? Talán mégiscsak jobb, ha 19"ban gondolkodsz..
Filmre/netezésre bőven jó és olcsóbban is megúszhatod ;p
Arról nem beszélve, hogy így van esély pár játékra natívban.
Nem tudom miként boldogulna nagyobb felbontásokban
A 9800Proval mondjuk gondtalanul ment anno a 20"@1680.[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz honfoglalo #10121 üzenetére
Nem szabad ennyit rákölteni szerintem. Inkább add el értékcsökkenten (biztos lecsap rá valami szaki aki meg tudja henkelni) és vegyél újabbat.
Ha ~20 a keret és használtan nézelődsz, van FHD is ennyiért..de ahhoz nem árt valami combos gép is, ha játékról van szó. Alatta viszont van jópár 20-22" 16:10 megoldás, de itt is igaz a mondás, olcsó húsnak..oda kell figyelni.Szerk.: garis használtat nehéz kifogni..nem is találtam hirtelen
Az újabb modellek közt igen, de ott meg az ár lépi túl a 20kt jóval..A javítós kérdésedre inkább nem válaszolok, így is lassan megköveznek..
Isual
A hozzáállásom megítélése nagyban függ attól, melyik oldalán állsz a pultnak.
Ettől függetlenül úgy gondolom, ez is egy vélemény, és legalább a sajátom[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz honfoglalo #10119 üzenetére
Előttem írták, manapság a wide tartalmat helyezik előtérbe..ami nem feltétlenül rossz, mert természetesebb a szemnek az ilyen irányú mozgás, de akinek munkaterület kell, annak lehet kevés a magasság.
Azért javasoltam 20"@1680x1050et, mert az 16:10 és magasságra sorban hasonló ahhoz, amit eddig megszoktál.A 943BW egyébként DVIos volt és 1440x900as..viszonylag szép színekkel.
Ha mindenképpen 19"@4:3ban gondolkodsz, akad az apróban jópár darab.
De a helyedben lépnék a wide felé, tényleg jobb, ha játszol/filmezel rajta.. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz honfoglalo #10116 üzenetére
A monitorod jópár éves..nem általánosíthatsz a hiba alapján..nem lehet.
A mostani újabbakat nem ismerem, azt tudom, hogy pl. anno a 943BWvel elégedett voltam..de az sem mai csirke.
Igazából azért nem ajánlanám a 19es elterjedtebb wideokat, mert hiányolni fogod a megszokott magasságot..az eltérő képarány/felbontás miatt kisebbnek fogod érezni a réginél. 20"/1680x1050et keress szvsz.
Persze ha kisebb felbontás kell, akkor 19"/1440x900 is jó, főleg filmezéshez. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
Szegény kereskedők..tényleg hagyjuk, értelmetlen lenne belemenni.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz honfoglalo #10112 üzenetére
Nem nagyon lehet melléfogni szerintem..legalább 8ms legyen és ennyi.
De ha nem ragaszkodsz a 16:9hez, nézhetsz 20 körül 20-22" méretet..
1680x1050 a legjellemzőbb, egész kellemes terület mindennapi téren.
Filmre nem a legideálisabb, ha zavar az alul-felül csík, arra jó a 16:9.
Ha meg igazán nagyot szeretnél lépni, szerintem ez a legjobb vétel.intercooler
Nem vagyok elájulva a kamu3Dtől..majd ha holografikát lesek, akkor ;p
Részemről elvagyok a hagyományos böszme megjelenítőkkel, jó az is.Nyugdíjas
Hagyjuk inkább ezt az árfolyamosdit..kétnaponta 1kt nem romlik a Ft.[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz intercooler #10108 üzenetére
Megmondom őszintén, az Eyefinity számomra ebben a méretkategóriában nem szimpi..főleg, ahogy sokszor szóba került, 3db ilyen Dell pivotban..akkor inkább egy böszme 40+"os TV..és nincs káva. Vagy projektor..
Ha munkaterületről van szó, ott persze életképes..de játékra..kérdéses.Nekem ha minden igaz, holnap érkezik a 2311Hm, este már írok róla ;p
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz intercooler #10106 üzenetére
A kifutó azt jelenti, hogy az utolsó készleteket árulják éppen..ennek köszönhető a lassú, de folyamatos áremelkedés is. Érdemes sietni..
Van DP is rajta, DVI és DSub mellett. DP->DVI nem ront elvileg.
Viszont Eyefinityhez aktív átalakító kell tudtommal, erre figyelj..[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz honfoglalo #10099 üzenetére
Hozd el tőlük..18at lerántanának rólad, annyiért vehetsz másik monitort is..
Ha nem is újonnan, de garis használtat simán (és nem reklámnak szánom).intercooler
Eyefinity szempontjából még talán lényegesebb az IPS..(betekintési szög).
A kalibrálatlan U2311H is jó, nem mondta senki, hogy kötelező kalibrálni ;p[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Louloudaki #10041 üzenetére
2 választás van, az egyik az, hogy a kép két szélén lesz fekete csíkod..
A másik, hogy megpróbálja becsapni a szemed és széthúzza, ez gagyi.
A programozó vegyen pivotos monitort és máris 1920 sorban kódolhat ;p -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz gurabli #9997 üzenetére
Veszel egy U2311Ht magadnak (mert ugye önmagunkat szeretni kell ;p), bratyónak meg lepasszolod a 2333SWt, ha úgyis jó lenne neki.
~1 napja jegeltem a 2333SWmet, hírdettem már ~1 hónapja..lekésted
Egyébként 30 körül nem lősz mellé a 22esekkel, de meggondolnám, akkora méretben a FHD szerintem nem olyan jó..ráadásul képekkel való dolgozáshoz a területen felül a színhűség fontosabb..szóval tényleg, nem hiába ajánlgatja mindenki az U2311Ht..a TN paneleknek, ha LED ha nem LED, megvannak a maguk korlátai. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Tigristank #9817 üzenetére
Ha veszel egy 16:9 FHD monitort, ott 1080 lesz a magasság, ergó nem érzed majd szűkebbnek. Szerintem egyébként jobb a wide, a szemnek is könnyebb jobbra-balra, mint le-fel. A márkát pedig ne írd le..attól, hogy elfáradt a monitorod, még leket jó bármelyik Samu. Pl. én a 2333SWvel annak ellenére is elégedett voltam, hogy TNes..az eladás oka is csupán annyi, hogy kíváncsi vagyok, hozza-e az IPS a CRTn megszokott színeket.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz jansky1 #9645 üzenetére
Úgy kell gondolkodni, hogy legalább 3 évig ezt bámulod majd hosszú órákon keresztül..megéri szerintem. Nekem mindig 50 volt a monitorkeret, ha újítottam, ennyit megérdemel a szemünk
Más kérdés, hogy utóbbi időben használtról használtra lépdeltem 10-15 ráfizuval..de 3 év alatt így is kijön az 50k, nem megúszható ;pNem fogod megbánni, nagyon korrekt az U2311H.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Nekem nincs problémám..leszarom alapra helyezkedve nem is zavar igazán.
Csak az, ha azt látom, szinte buzdítva van a nép a pofátlanabb alkudozásra.Ettől függetlenül aki ide ír ajánlatért, val'szeg tényleg új monitort akar venni..
Más kérdés, hogy pontosíthatta volna az igényeit az egysoros böffön túlHagyjuk..részemről off. Peace meg mindig van..világpísz ;p
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Azért kell trollkodni, mert ha valaki 25ért hírdet valamit, nem fogja eladni 20ért, bármennyire is szeretnék azt az aprócápák. Egyébként meg normális monitort akarsz 20ért, nem garimentes megoldást, szerintem. De mindegy, csak szemet szúrt, mert nálam is próbálkoznak a 25kkal, ami picit már idegesítő..ha egyszer valaki kirak valamit árában, mi a pékért kell pofátlankodni..?
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
..kezd elúszni az U2311H lehetősége..remélem lesz még 2 hét múlva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OLED TV topic
- Vallás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple notebookok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest