Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wolf13

őstag

Sziasztok !

Szeretnék nappalimba klímát szereltetni. Ismerősömnél nem rég
    járt egy szerelő , s az ő ajánlására ezt a készüléket vásárolták meg :
    Gree COMFORT X

Elkezdtem utána olvasni , s árukeresőn sajnos olyan vélemények jöttek velem szembe , hogy elbizonytalanodtam. Ismerős ezeket nem tudta megerősíteni sem megcáfolni , mivel nem sokat használta.(ezek azért egy része nem kizárt, hogy hozzá nem értésből fakadó kommentek) Legfőképpen a támogatottság (gyártói, vagy épp szerelő részéről) anyaghasználatból adódó problémák. Érdekes volt számomra , hogy a szerelő ismerősnél csak a készükről adott számlát. A szerelést így nem lehet bizonyítani, hogy szakember csinálta. Nem tudom ez esetbe lehet-e érvényesíteni a garanciát.

Így egy kollégám által ajánlott és hasznát termékről próbálok több információt gyűjteni , de nem sok sikerrel. Ő 5 éve használja , hiba nélkül. Ez is már egy ajánlás , de azért gondoltam kérek egy kis megerősítés. Ez lenne az :
    Fisher Art

Látom , hogy kisebb különbségek vannak , pl a utóbbihoz még kell wifi stick , vagy nem utolsó sorban az energetikai besorolás.
    Viszont anyaghasználatba jobb minőségűnek tűnik a Fisher.
    És azt is olvastam, hogy a ezt a klímát a GREE gyártja.

Vagy ha esetleg ebbe az árkategóriába (max 280) 3,5kW -os klímát ajánlana valaki ,
    azt is fontolóra veszem. De legfőképp tapasztalat után érdekel.

Az elvárások igazából azok, amiket ez a két készülék tud.

Köszönöm, és szép hétvégét mindenkinek!

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés