Hirdetés
- DPD tapasztalatok
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy ház új téglaruhája
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolic
őstag
Gree Comfort Plus 2.5kW-os kb. 8 éves légkondim van, teljesen meg vagyok elégedve, a hőmérséklet és páratartalom is erőteljesen csökkentett klímatizálás során.
Valójában a képen látható távirányítón 22 fokos volt, az nem működik rendesen, valami oknál fogva lekapcsolt a hűtés és a beltéri egység büdös levegőt fújtott, így kénytelen voltam 20 Celsius fokra beállítani a hőmérsékletet.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
bolic
őstag
Van ilyen hűtés nélküli párátlanítás a Gree klímákban. Jól működik, párátlanítás hűtés nélkül után azonnal reagál és elkezdett csöpögtetni a kondenzvíz az üres 5 literes étolaj flakonba. De én mindig hűtés mellett csöpögtetni a kondenzvíz, akár naponta 14 liter kondenzvízet képes gyűjteni reggel 9 órától kb. este 9-ig vagy éjszaka 11 óráig a kánikula nagyságától függ.
-
bolic
őstag
válasz TeeJay #76378 üzenetére
Ezer éve nem láttalak, de jó hogy írod!
Mitsubishi nem megbízható, szomszédomnak van ilyen, nagyon hamar tönkrement és az állandó fullasztó hőségtől pedig elhunyt. Viszont patikának is van Mitsubishi klíma, az mindig nagyon gyenge a hatásfokon dolgozik, alig tudott hűteni a pici szobát, nincs pénz másik márkára átépíteni.
Ez csak negatív tapasztalatot sikerült kicsikarnom.
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
Rekordot döntött a páratartalom mérőben, éppen 75%-ot mutat, mindig reggel 9-kor kapcsolom be a légkondit.Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
-
-
bolic
őstag
válasz TeeJay #76432 üzenetére
Sajnos nem bírom elvinni és kiüríteni a súlyos kannát, amolyan hátfájós vagyok. De felfedeztem valamit a Google-ben, azaz több literes átlátszó fehér vagy kék színű kancsó, na ez kell nekem!
Példakép:
Vajon kapható és szerintetek körülbelül a kép alapján vajon hány literes kancsó lehet?
-
bolic
őstag
válasz BundyDr #76450 üzenetére
Ha nem rendeltem volna 19 literes ballon palackos kannát, tuti kb. 4 óránként ki kell űríteni az 5 literes étolaj flakont, és óránként meg kell nézni hogy nem tele van-e, fárasztó dolog.
Amint megkaptam a futártól, természetesen csak reggel 9-kor fogok kiűríteni akármennyi kondenzvízet, oszt csókolom, a többi órákkal nem kell foglalkozni vele, megszabadulok tőle az állandó fárasztó felügyelet és ennek karbantartása is.
Azért 19 literes jó nekem, mert ennél kisebb átlátszó füles palackos kanna nem kapható, hiába írtam be angolul a Google-ben, nem sokat segített.
-
bolic
őstag
Lakótelepi 58nm lakás, de a légkondi az étkező szobában van, az pont közepén van a szobák között, mindhárom ajtó nyitva van az étkező szobában, a negyedik ajtó a raktár szoba, az régóta csukva van.
Nem túl párás, jelenleg 47%-os, hanem sok levegőt kell párátlanítani, azért folyamatosan megy a csöpögtetés minden másodpercben egészen fél napig naponta. De ha zárva vannak az étkező szobának ajtajai, a párátlanítás és a hűtés nem működik rendesen, ezt megtapasztaltam, azóta 3 ajtó nyitva hagytam szellőztetve.
-
bolic
őstag
válasz arnyekxxx #76465 üzenetére
Utoljára 2019-ben voltam melegeknek való Magnum szaunában, borzalmas volt nyáron rosszabb, sokkal párásabb a levegő a szaunában mint a kinti levegő. Rosszul éreztem magam kb. 4 órás wellness szauna után, fullasztó volt, alig tudtam lélegezni.
-
bolic
őstag
Eddig ő a legrosszabb állapotú, rozsdás légkondit látom a mi Gyakorló lakótelepünkben.
-
bolic
őstag
Villámgyorsan megkaptam a ballon füles palackos kannát, volt víz stressz teszt és nem lyukadt ki és minden rendben van. Köszönöm szépen a VízBolt gyors reagálását.Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
bolic
őstag
Mesélt nekem a szerelő, amikor felszerelték a légkondit 2016 májusban, hogy bármelyik háziállat tilos ebből a kondenzvízből meginni, akkor elpusztulhat. Ezért kell a kevésbé zárt kanna szerű tartály.
Ui.: OBI-s vödör az 5 literes változat csak meg, megnéztem a webshopon, nekem legalább 20 literes szükséges, amit kaptam, az 18.9 literes változat, az bőven elég napi egyszeri kiöntése.
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
válasz tigribigri #76665 üzenetére
Hogy tetszik a Smart R fehér dízájnos távirányító? Nekem nem tetszik, a régebbi modelleken jobban bejön nekem.
Másik téma: Végre szabadságot érzem, mióta nagyobb ballon palackra tértem át a kondenzvíz gyűjtésre, valóban bőven elég, habár még nem tudtam letesztelni a hőségriadó párás időben, az majd vasárnapi napon lesz a hőségriadó. Mivel eddig sikerült feltölteni a kondenzvíz a palackban, kb. egy harmadát ért el és nem volt olyan nagyon nehéz, tudtam cipelni és kiönteni.
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
válasz tigribigri #76667 üzenetére
Nálunk példaképpen szigorú szabályok vannak, lefényképeztem:
2016 óta palackba gyűjtöm a kondenzvízet.Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
bolic
őstag
Ma újabb rekordot döntött a ballon füles palackban, most kikapcsoltam a légkondit éjszaka 22 órakor, kb. 80% kondenzvíz gyűjtött eddig az óriás palackban! Majd holnap reggel lefényképezem a palack telítettséget, mert most még mindig csöpög.
-
bolic
őstag
Most végre kipróbáltam a majdnem tele ballon palack cipelést és ennek kiöntését, szerencsére nem túl nehéz, inkább tűrhetően nehéz.
Most először próbáltam ki a vadiúj Gillette Fusion5 ProGlide Power kis ceruza elemes borotvát, ég és föld különbség a kb. 20 éves Mach3 Power kis ceruza elemes borotva között!
-
bolic
őstag
válasz csabi0805 #76867 üzenetére
Kapcsolj legerősebb hűtési fokozatra, mondjuk nálunk 16 fokos. És várj legalább 15 percig, ha nem történik semmi, akkor hívni kell a szervíz embert.
Ui.: Biztos vagy ebben hogy hűtési üzemmódban van? Az amelyik hókristály szimbólum van a távirányítón.
[ Szerkesztve ]
-
-
bolic
őstag
Sürgősen keresem elismert villany szerelőt, azaz ma reggel nagyon erős amper szagot árasztott a félszobás kis 6 lapátos E14 foglalatú lámpatest egyben mennyezeti ventilátor, 2008 óta majdnem folyamatosan ment éjjel nappal is, ma délután vettem OBI-ban megegyező mennyezeti ventilátort. Kérem privát üzenetet írjon nekem, megköszönném! Budapesti Örs vezér téri lakótelepen lakunk!
-
bolic
őstag
Köszönöm a fórum bókot, amiért itt nagy nulla segítség volt. Kénytelen voltam a Google térkép használatát ígénybe venni, ott vannak királyabb király villanyszerelők, aki hajlandó vasárnapon is dolgozik, így külön megköszöntettem az azonnali mennyezeti ventilátor cserét, így bontás és szerelés egyben szerelőnek csillagos ötöst érdemel.
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
válasz Reggie0 #77168 üzenetére
Kb. 146 kilós vagyok, így nem tudok felmenni a létrán. Jó esetben maximum 150 kilót bírnak a legjobb létrák, így félő hogy össze fogok esni.
Még valami, 2008-ban szereltem mennyezeti ventilátort, akkor még kb. 80 kilós szépfiú voltam.
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
Tegnap késő délután kapott áram kimaradását, majdnem pánik rohamot kaptam, mert automata újraindítás megadott beállítások mellett, de kb. 5 percig nem működött a kompresszor, teljesen kussban volt. De végül happy end, minden rendben van végül, nehezen indult be, mintha nem kapcsoltam be tavaly óta.
Azóta nagyon megutáltam az áram szolgáltatót.
-
bolic
őstag
válasz borges7 #78038 üzenetére
2016-ban volt a felmérés, az étkező szoba pont a szobák közepén van, el van osztva 4 ajtóra, csak a régebbi félszoba (most inkább raktárszobának nevezhető) ajtaja zárva van, a többi ajtó tárva nyitva vannak. Azt mondta a felmérő, hogy bőven elég az 1db 2.5kW légkondi az egész lakásra, tényleg igaza volt, csak kb. 2-3 óra után lehűti folyamatosan, a páratartalom pedig azonnal fokozatosan párátlanítani. Vettem magamnak digitális hőmérő és páratartalom mérő (hygrométernek hívják) nagy kijeljzős készüléket, folyamatosan monitoroztam és tényleg bőven elég, csak lassan reagál a gyenge 2.5kW légkondi, de teszi a dolgát, immár 8 éve.
A 2.5 kW légkondi mehet a T elosztóba vagy sok dugós elosztóba, csak figyelj hogy legalább a légkondi A+ esetén kb. 1600 Wattot eszik meg, a most legújabb légkondi A+++ akár max. 600 Wattot eszik meg. , nagyon irigylek, majd legközelebb a Gree Airy-re fogok cserélni, ha a mostani Gree Comfort Plus 2016 el kezd koptatni.
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
Valaki okoskodott egyet...Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
bolic
őstag
válasz MaxxDamage #78537 üzenetére
Ez CR2032-es gombelemes változat, rendeltem inkább alzából a mikró ceruza elemes (1db AAA elemet kell rakni) változatot, az megy nonstop értékek.
-
bolic
őstag
válasz MaxxDamage #78544 üzenetére
Inkább fél évet jósoltak neki, ha gyengébb minőségi vagy közeli lejárt szavatosságú gombelemek esetén, nekem például 2010-ben kb. 6 órás élettartamát jósoltak a 675 kis gombelemnek, pedig réges régen kb. 1990-ben akár 24-48 órás élettartamát jelent a hallókészülék számára.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest