Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sanzi89

addikt

válasz DithenS #50835 üzenetére

Nekünk is van ilyennel tapasztalatunk, konkrétan ezzel a típussal: Home FKF 59201

Röviden és tömören, egy kalap szar. Vettünk egyet a fürdőszobába, még a klímák előtt. Valóban gyorsan befűti azt a pici fürdőt, de már gyárilag is szenvedős a távirányítója. Egyszerűen húsz alkalommal kell megnyomni a gombját, hogy vegye az adást. Ilyenkor megy az össze-vissza forgatás, magasabban-alacsonyabban szerencsétlenkedek a távirányítóval, elemet természetesen ellenőriztem. Mióta van a nappaliban klíma, nap közben nyitva van a fürdő ajtaja, így azóta kb. be se volt kapcsolva.

Egy ugyanilyet vettünk a WC-be is, annak jó volt a távirányítója, de az kb. másfél év után egyik nap ment a ventillátora. Elvittem egy ismerőshöz, azt mondta zárlatos a motorja a ventillátornak, kuka.

Vettem egy harmadikat újra a WC-be, ennek persze megint rossz a távirányítója...

A Nobo panel nem ennek a kiváltására van, ahogy ez se vált ki egy Nobo panelt. Természetesen lehet olcsóbban is kapni Nobo panel tulajdonságú eszközöket, de erre mondják, hogy a legjobb minőség, aztán a klímás meg a fenti tapasztalatok alapján én fizetek érte, ha igaz. Plusz ehhez van központi, okos otthonos vezérlő, ami integrálható akárhova. Még egyáltalán nem biztos, hogy fogjuk használni, de az plusz pont, hogy a lehetősége megvan.

Új hozzászólás Aktív témák