Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
Üdv! Mobil klímát szeretnék panelbe. A hűteni kívánt szoba (32nm) és a külvilág között egy erkély van ami a szoba és a külvilág felé is zárt de vannak ablakai (ill. a szoba felé ajtó is). Arra gondoltam a mobil klíma az erkélyen lenne. Az erkély egyik ablakán szívná be a levegőt a másik ablakon kifújná a meleg levegőt és a szobába szintén egy ablakon keresztül fújná a hideg levegőt. Az ablakok tömítést kapnának.
A koncepció működne? Mennyibe kerülne erre a célra egy mobil klíma és melyek jönnének szóba?
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
windy
tag
Igen, mert nem vagyunk elrugaszkodva a valóságtól, ezért természetesen az olcsóbb kategóriából is tartunk készülékeket, hiszen erre is van vásárlói igény. Viszont legfőképpen a saját érdekünkben - de ez eléggé egybe vág az ügyfeleink érdekével is - csak olyan importőrtől vásárolunk, akinél nem merül fel, hogy nem kapunk garanciális támogatást, supportot, alkatrészt, stb. a forgalmazott berendezésekre. Ez ugyanis a titok. Az általunk is forgalmazott pl. Polar márkanevű klímaberendezések nem sokkal jobbak, mint más kínai OEM termék, de ezt az ára is tükrözi. Viszont teljes körű ötéves garanciát merünk rá vállalni, mert tizenöt éve ismerjük az importőr céget, és fel sem merül annak a veszélye, hogy vízben hagynak minket egy esetleges meghibásodás esetén.
Az ilyen Airfel, Daewo, Tosot, stb. fantázianevű készülékek olyan módon kerülnek be az országba, hogy valakik, akik ebben jó bizniszt látnak, létrehoznak erre a projektre egy kft-t, majd Kínából a lehető legolcsóbban megrendelhető klímából (ott is lehet elég sokféle minőséget rendelni) pár konténerrel behoznak Európába, és eladják tavasszal a tecsónak, obinak, praktikernek, metrónak, stb., és azzal a lendülettel fel is számolják a céget, így garanciális felelősségük már nincs is. (van egy sanda gyanúm, hogy ezeknek a cégeknek a tulajdonosait valahol a multik vezetőségének holdudvarában lehetne megtalálni) A multik meg ilyenkor nyáron dömpingáron tolják a klímákat, próbálnak leszerződni különböző cégekkel a gépek telepítésére és szervízelésére, de ez már másfél évtizede nem nagyon akar működni, mert a normális cégek nem szerződnek velük, hiszen a telepítésből egyetlen klímás cég nem tud megélni, ráadásul, mivel azért csak alacsonyabb minőségű berendezésekről van szó, a garanciális meghibásodások aránya is némileg magasabb, mint az átlag, és nyáron, javítást megfizetni....az alvállalkozónak úgy, hogy a nyomott ár miatt a multinak is minimál a haszna a gépen...áááá!!
-
.DLL
veterán
válasz Smith Ügynök #16672 üzenetére
Ha nem lesz már sokáig a ház, akkor esetleg két csöves mobil klíma?
(P.H.)
-
pjen
félisten
Lehet,hogy tudnak valamit.Esetleg szép nyugisan elmennek a gari végéig,sőt kis szerencsével sokkal tovább.A mai viszonyok mellett 50-60 ezer forint nagyon sokat jelenthet.(tudok egy orvosi rendelőt ahol több münt 10éve mennek Genex klímák.Lányoméknál Genex multi,3 beltéri+ 1 kültéri ,400000 ft szereléssel.Már negyedik nyáron megy.Igaz leárazásnál vették.
-
Met
nagyúr
Célszerű a klímát kikapcsolás előtt csak ventilátor üzemmódban járatni hogy kiszáradjon?
Ha igen meddig?20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz droti25 #16679 üzenetére
az rendbe van, de nem fogsz találni ilyenkor normális klímást, vagy igen, meg kell próbálni
szezonba nehéz, és érthető is
vizvezetékszerelő barátom, pl mofém alatt nem rak be semmi, mert szar obis csapok miatt nem akar visszajárkáni gariba, inkább nem csinálja, ez ugyan ez a kategoria"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
xxxjjjkkk
senior tag
whirlpoolt szoktak meg sűrűn akciózni 100fele, azt a markaszervizük rakja fel, hogy milyen azt passzolom
de a márkanév ne tévesszen meg, nem saját gyártás az sem"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
Zeki
nagyúr
Nem az a baj hogy airfel, hanem hogy nem talalsz szerelot, aki felteszi. Windy irta ma. Olvass vissza.
Klimas cegeket hivj, ki tud adni olcson gyorsan szerelve klimat. -
Smith Ügynök
tag
Üdv!
Kis segítséget kérnék:
Adott egy 1983-ban épült ház, nincs utólagos szigetelés. Déli fekvésű 24nm-es szobába kellene egy klíma.
Elég lehet a 2,6kw-os, vagy jobb lenne a 3,5-es?Elég szűkös a keret, és a lakást sem használjuk már sokáig, nem feltétel az örökké valóság, praktikeres airfelt néztem, esetleg ennél kicsivel többért tudtok jobbat? Vagy ha budget kategória akkor maradhat az airfel?
Köszi
-
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz fister #16663 üzenetére
eleve célszerű volt eddig is azzal szereltetni, akitől a gépet veszed, ha sokat késik, akkor mondod neki, hogy ne is jöjjön, azt nem marad rajtad egy klíma ilyen esetben
de gondolom lehet módosítani, de miután hatóság, így tél lesz mire megértik, hogy mit akarsz
[ Szerkesztve ]
"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
fister
tag
Tehát akinek az igazolásával megvesszük a klímát, onnantól csak és kizárólag az a cég szerelheti fel? Nem lehet rajta változtatni sem? Ennyi erővel át is baxhat bárki, azt mondja oké 2 nap múlva megyek aztán lesz belőle 2 hónap de én meg kénytelen vagyok nyelni? (Gondolok itt bármelyik webáruházban vásárolt klímára különben) Mi a ....???
-
.DLL
veterán
válasz alázógyík #16640 üzenetére
"Tavaly volt kitakarítva 4 év után [...] annak ellenére, hogy semmi por/gomba/penész halott orosz katona nem volt benne."
"egy klímás céggel"
"Azt se értem, hogy ha 4 évig semmi szaga nem volt, akkor most 1 év után miért lett..."
Lehet azért, hogy újra lehessen hívni őket kitisztíttatni. Mindenesetre én tuti mást kérnék meg ezek után.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
DeFranco
nagyúr
válasz n@p@lm #16605 üzenetére
értem, ez így érthető
de nehéz válaszolni. kapásból függ az időtől, mennyire van kánikula mennyire tartós és milyen egyéb intézkedéseket teszünk, hogy ne melegedjen túl a lakás.
irányadó értének azt mondom, hogy kb. 30-31 fokra melegedett fel a lakás (dél-délnyugati fekvésű szigeteletlen beton/tégla, egy oldalra néző ablakokkal), tartós kánikulában esetleg még egy kicsit, de ezt tekinthetjük egy alapértéknek. de (!) ezt úgy értük el, hogy szinte folyamatosan sötétítettünk.
többek között ezt untam meg, hogy egész télen vakoskodni kell mert sötét van és egész nyáron vakoskodni kell mert leégeti a nap a tapétát a falról, este szellőztetnél de bejönnek a k.va bogarak, poloska, inváziós katica, kutyámajom, aztán ajtó becsuk, légycsapó, székreáll, kergetőz, anyáz, nyomoz. és még sötét is van, itt a gyerekem és fonnyasszam a lámpafénynél a kánikulában.
na ezért lett klíma, annak ellenére, hogy úgy általában nem rajongok érte, pontosabban eddig nem rajongtam, mert nem tapasztaltam jó klímát. ez most jó, mert le lehet szabályozni annyira, hogy ne zavarjon. minden más klíma zavar (vagy azért mert alapból rossz vagy azért mert rosszul használják). a kocsiban is állandóan állítgatom a befúvást meg a rostélyt mert nem szeretem ha rám jön akár súrolva is.
a hőfokról meg annyit, hogy egyrészt én így szeretem, pontosan megvan az a hőmérséklet amit komfortosnak érzek, és arra állítom be, ez pedig ez a 26-27 fok. volt alkalmam most ülni egy teremben viszonylag teljes harci díszben, ahol 24 fokra volt állítva, és zavart, hideg volt. megszoktam, idővel már nem zavart, de nem azért finanszírozok és tartok fenn kényelmi készülékeket, hogy szoknom kelljen. szokjon ő engem.
másrészt a lakásnak csak egy részét klimatizáljuk, ilyen a felépítése, ennyit tudunk elérni. ha nagy lenne a hőmérsékletkülönbség, az minket is zavarna, de a gyermekemnek biztosan még kevésbé tenne jót, így hogy kicsi a differencia, ez a probléma megszűnik létezni, ez a 2-3 fok difi (valamennyi szivárog arra is) pont kellemes.
harmadrészt nem is öltözzük túl az angol udvari etikettet itthon, így viszont ez pont ideális beállítás.
nem tudom ez válasz-e a kérdésedre.
-
krx21
nagyúr
válasz Csabroncka #16651 üzenetére
Én inkább 3.5KW-ot vennék, mert alig drágább és kb. az is addig le tud szabályozni...
-
xxxjjjkkk
senior tag
-
DeFranco
nagyúr
válasz Csabroncka #16656 üzenetére
várd meg windyt (vagy egy másik klímást), hogy mit mond, milyen klímánál mennyi csövezés az egészséges, és hogyan aránylik a hosszú csövezés az élettartamhoz, volt erről szó pár hónapja már, akkor úgy emlékszem ekkora bátorság nem volt azért.
-
Csabroncka
addikt
válasz SeniorTilla #16655 üzenetére
Maga a + csövezésre gondoltam! Vagyis a szerelés kb 100.000 szerintem így már érted bocs ha bénán fogalmaztam
"in medias res"
-
veterán
-
Csabroncka
addikt
válasz SeniorTilla #16652 üzenetére
Szét kellene verni a félszobákat (ezek már fel vannak újítva) előszobába kerülne a szobaajtókkal szembe. Álmennyezet felett menne a hűtőcső, a csepptálca elvezetése a WC-be menne (ez 1méter).
Szóval ha plafonon megyek a nappaliba és betesszük a kültérit a konyhaablak alá az kb 13 méter, örülnék ha 50 ezerből kijönne ez a csövezés
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
veterán
válasz Csabroncka #16651 üzenetére
Nem tudom, de a 13 méter elég durván hangzik, főleg egy ilyen méretű lakáshoz.
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Csabroncka
addikt
Segtségeteket kérném abban: Adott egy 54 nm délkeleti fekvésű 9. emeleti panel. Elgondolásaim alapján két különálló 2.0 Kw hűtés teljesítményű Klíma kellene (1 a szobálkhoz, 1 a nappali+konyha+étkező - egytér). Most az a terv, hogy először a szobákhoz legyen első körben a hűtés anyagi megfontolás miatt (ez a drágább a csövezés miatt).
Az elvárás:
-japán
-2 KW
A++ de inkább A+++
-legyen wifi, vagy Zwave kompatibiliscső hossz kb: max13m + 1 panelközfal és 1panel főfal áttörés
Mondjuk ez álljon meg 300.000 ban?
(kb nagyjából itt azért tudjátok a szerelési árakat, ehhez próbáljatok gépeket ajánlani ki-ki saját tapasztalata alapján)
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! A múltkori kérdésemre sajnos nem kaptam választ, így most egyszerűsíteném a kérdést.. Egy 2,6kw-os Airfel klímát meg lehet vásárolni úgy, hogy ha a kültéri egységet a beltéritől kb. 5-5,5m-es távolságra tudnám csak elhelyezni? Vagy inkább 3,2kw-os kell, vagy eleve felejtős ez a távolság? Egy 25nm-es szobát kéne hűtenie.. Köszi!
-
veterán
válasz Csabroncka #16625 üzenetére
25-26 fokon megy nálunk is a klíma a földszinten és az emeleten is. Nem kell hidegebb, nem megfagyni akarunk, hanem kellemesen érezni magunkat itthon
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
-
veterán
-
Male
nagyúr
válasz student #16592 üzenetére
Frigostar XXL-t vettem... klímástól vettem, nem épp olcsó (5000-ért adta), azt mondta a szerelők szokták venni ezt tőle. Eddig kétszer használtam, nagyon jónak tűnik. A Pannon klímás webshopban is van ezen a néven, de ott a kép nagyon más (kék), nem tudom miért, vagy mi a különbség :S / meg jóval olcsóbb, dehát én Veszprémben vettem, itt ilyen áron van /
-
alázógyík
addikt
Kellene egy kis segítség!
5. éve van meg a Midea Inverteres légkondink.
Természetesen mindig "szabályszerűen", a Self Cleaning használatával kapcsoljuk ki, hogy kiszárítsa magát a használat után.
Tökéletesen elégedettek vagyunk vele, de:Tavaly volt kitakarítva 4 év után egy klímás céggel, annak ellenére, hogy semmi por/gomba/penész halott orosz katona nem volt benne.
Most idén igencsak elkezdett szaga lenni.
Főleg akkor, mikor a szoba hőmérséklete elérte a klímán beállított hőmérsékletet, és a kültéri leáll.
Ez után 1-2 perccel már érződik egy áporodott/dohos szag.Ha beindul újra a kültéri, rögtön megszűnik ez a szag.Ma reggel amennyit tudtam, megtettem.
- Levettem a műanyag előlapot, hogy be tudjak fújni klíma tisztító habot.
- Szűrőket is kivettem, átmostam, fertőtlenítettem.De még mindig nem az igazi... mit kellene még tenni?
Azt se értem, hogy ha 4 évig semmi szaga nem volt, akkor most 1 év után miért lett....[ Szerkesztve ]
-
djgeg
őstag
Ahoy! Ilyen [Sinclair ASH-12 AIE2 Element] csodát érdemes beszerezni vagy már valami értelmesebb márkát?
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
cadgers
aktív tag
Sziasztok!
Arra ébredtem, hogy a Daikin FTX35KM beltéri egységem éjszakai módban (is) ilyen hangot ad!
Kb fél percig csinálja, utána elcsendesedik, majd megint elkezdi előről!
Ez mitől lehet? Kb 1 hónapos, eddig nem volt vele gond![ Szerkesztve ]
-
-
windy
tag
válasz droti25 #16628 üzenetére
Nem, nem szereli be a Praktiker. Már több bejelentés érkezett az NKVH-hoz, miszerint egy (nem nevezem meg most, de Fábián) cég adja ki a telepítési igazolást, ez alapján adja el a Praktiker és még más is az Airfel klímákat, viszont a fenti cég nem szereli fel (valószínű a pasasnak nincs kapacitása annyit felszerelni, mint amennyit a Praktiker elad az ő papírjával. Más viszont hivatalosan innentől kezdve nem szereheti fel, mivel az NKVH-nál már le van regisztrálva a telepítés a Fábián nevére. Marad a feketén felszereltetés, amely esetben viszont semmiféle garanciát innentől kezdve nem lehet érvényesíteni.
Ja, ezt előre tudtuk, hogy így lesz.
-
MODERÁTOR
Teljesen felesleges ezen vitatkozni hiszen ahogy írtad is mindenkinek más a hőérzete. Én is utálom ha fújja rám a hideget vagy huzatban vagyok. Amíg melóban vagyok addig otthon beállítom, hogy 1kor kapcsoljon be (22fok kb 3-as venti fokozat), így amire hazaérek ~6kor egész jó hűvös a lakás. Kicsit megy a szárítás aztán lekapcsolom. Éjszakára pedig 24 fok minimál üzemmódban (ha szükséges). Sajnos a zárószint miatt rohadt meleg tud lenni plusz a háló és a nappali ablakát is sokat éri a nap.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Met
nagyúr
Én konkrétan nem értem hogy miért nézik hülyének azt aki klímát rakat fel és nem 20 fokra hűti a lakást.
Többen írták hogy egyénfüggő ki milyen hőfokon érzi jól magát. Nem azért rakattam fel klímát hogy pulóverben ücsörögjek otthon.
Kánikulában nálunk 30-32 fok volt, nappal még elvagyok benne de aludni nem tudok mert úgy érzem hogy egy meleg vízzel átitatott szivacson forgolódom. Alsógatyában meg zokniba mászkáltam a lakásban.
Most a klíma 27 fokra van beállítva, ha egész nap nem vagyunk otthon akkor 26-ra állítom Comfort üzemmódban. Így van a szobában 28 fok, a konyhába nem jut ki a hűvös ott 30 fok van.
Haver mondta hogy nála 22 fok fölé nem mehet a hőmérséklet, neki így jó.Amikor 1-2 éve benéztem ide a topicba nem azzal voltatok elfoglalva hogy kinél hány fok van és mennyire kéne állítani. Mi történt? Vagy epénisz után van már celsiuspénisz?
20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
krx21
nagyúr
válasz Csabroncka #16625 üzenetére
Én speciel a melegben nem tudok aludni...
Olyan valamin vitáztok, ami teljesen ember függő... Még az a szerencse, hogy mindenki úgy használja a klímáját ahogy szeretné. -
-
Csabroncka
addikt
válasz n@p@lm #16624 üzenetére
1 éves kislányom van, gyerek esetén amikor a földön csúszik-mászik felér egy öngyilkossággal lejjebb hűteni.
Itt az előbb kérdezte valaki, hogy éjszakára lejjebb kell-e venni a hőfokot - szerintem ha lehet éjszaka szellőztetni kell inkább mint klímázni. Ezt nem elsősorban nagy környezetvédő gurugént mondom, aludni nem jó a nagyon száraz levegő miatt.
"in medias res"
-
n@p@lm
őstag
válasz Csabroncka #16610 üzenetére
"Az én véleményem szerint a 24-26 fokos tartomány az a komfort, ahol a nyári kánikulából bejőve kellemes bejönni a lakásba és nem kell zoknit húzni, vagy félni attól, hogy a hirtelen hidegtől megfázol...."
Igazad van, a 24 fok már lehet kompromisszum. -
Grande Ale
őstag
Ha a kültériből a középső kis csonkból is jön egy egy csepp víz, az normális? Az nem a fűtés vizét vezeti el?
-
droti25
őstag
Sziasztok
100 ezer Ft körül keresek klímát egy 43nm panel lakás lehűtésére! Kb 50 éves a hálózati vezetékelés. Muszáj lenne cserélni azt is vajon, vagy elbírna egy 2.6KW-s légkondit?
-
hurenzon
senior tag
válasz SeniorTilla #16586 üzenetére
ez mostanság volt ?
Náluk vetted a klímát? -
xxxjjjkkk
senior tag
Ha már témánál vagyunk gőztisztítóból mit érdemes?
Asszony mióta látta windyék karbantartójának a gépét azóta azzal b@sztat. De persze nem nézte meg, hogy milyen, valami karcher sc1003at sikerült kibarkobázni.
Milyen márkák jönnel szóba? Karcher nilfisket találtam eddig. Előbbiből is csak a jobbak, tehát sc1 kilőve.
Az aldis lidlis sencor gyartmany szinten nem jön szóba.Esetleg windy elárulod, hogy milyen tipusú gépekkel jártok?
"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
cadgers
aktív tag
Melyik japán klímánál van az alap modellekben is "öntisztító" funkció? Ami a hőcserélőn nem engedi megtelepedni a gombákat, és a többit
-
Csabroncka
addikt
válasz n@p@lm #16609 üzenetére
Tudom, hogy nem nekem válaszoltál, de egy olyan kérdést tettél fel amire szerintem érdemes több szempontból rávilágítani.
Anyámék 1 méter vastag falú+szigetelt kőházban laknak. Oda nem kell klíma mert a kánikulában sem megy 25 fok fölé a lakás. De ha bemész a kinti forróságból zoknit húzol, délutáni alváshoz meg betakarózol!
Nyáron 20-22 fokos lakásban az ember mezítláb rövidnadrágban, rövid pólóval szerintem megfázik ha nem kap magára valamit (legalább zoknit).
Az én véleményem szerint a 24-26 fokos tartomány az a komfort, ahol a nyári kánikulából bejőve kellemes bejönni a lakásba és nem kell zoknit húzni, vagy félni attól, hogy a hirtelen hidegtől megfázol....
"in medias res"
-
n@p@lm
őstag
válasz Csabroncka #16606 üzenetére
Nem neked válaszoltam.
-
athomi
veterán
válasz Csabroncka #16606 üzenetére
Vagy akkor sem érdemes 25 °C alá menni, ha van egy kisgyekek is a lakásba.
[ Szerkesztve ]
-
ghost.13
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Ebben a tikkasztó melegben egy kis segítséget szeretnék kérni. Klímát vásárolnék, és most ezt a típust találtam: Daewoo DSB-F1281ELH-V inverteres split klíma, A++ 110.000 ért körülbelül az értékhatárom tetejét súrolja.... Sajnos most nem fog több beleférni. A kérdésem az, hogy mi a véleményetek a típusról/márkáról? Egy 4. emeleti (legfelső szint) panelba kéne ami a sarkon van szóval kapja a meleget rendesen. Kb. 28-32 fok között mozgott az elmúlt hetekben a benti hőfok. És a szoba kb 22 négyzetméteres. Ha kicsit erősebb és a kisszobába is át tudja nyomni az nem baj, de nem alap feltétel.
Előre is köszönöm, ha valaki tudna segíteni! Addig is kitartást mindenkinek és jó nyaralást annak aki megteheti
-
Csabroncka
addikt
válasz n@p@lm #16605 üzenetére
Miért nem érted?, nálunk szigeteletlen panel esetén ha nem kapcsolom be a mobil klímát 34 fok lenne a lakásban. Ha nem redőnyözők, akkor még ennél is durvább. itt a nagyvárosban még Budán sem hűl le igazán a levegő éjszaka, hiába volt kitárva minden reggel 27 fok volt a lakásban, kint pedig 23.
25-26 fok az már kellemes és lehet benne aludni nyáron! Amikor kint 34-37 fok van.....
"in medias res"
-
n@p@lm
őstag
válasz DeFranco #16595 üzenetére
Még mindig nem tudom magamban összeegyeztetni hogy valaki annak "örül" hogy 26 fokra állítja a klímát, ha én annyira állítanám, sose kellene bekapcsolnia. Na jó, nagyon-nagyon ritkán.
Nekem a 26 fok !lakásban! már meleg.
De ne vedd magadra, hangosan agyalok a dolgon. Különbözőek vagyunk.
Ezért is kérdeztem hogy mennyire melegszik fel a lakásod. -
cadgers
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég lett klímánk, ezért gondoltam megkérdezem: éjszakára hány fokra érdemes beállítani a szoba hőfokát?
Télen ugyebár a 18-20 fok bőven elég, de nyáron nem tudom mennyire egészséges (nappal 23-24 fokon van) -
Csabroncka
addikt
válasz Intel fan11 #16597 üzenetére
Te komolyan olvasd már el azt a téma összefoglalót!
student: ilyet vegyél
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- eBay-es kütyük kis pénzért
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 4
- Iqos cigaretta
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest