Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
alázógyík
addikt
válasz -HajTömeg- #3762 üzenetére
Nekem most lesz 2 éves a Midea Inverteres klímám.
Nagyon jól hűt, eszméletlenül keveset fogyaszt.
Kicsit hangosabb a kültérije, amit felhozhatok negatívumként.Én innen rendeltem,
-
alázógyík
addikt
Sziasztok!
Kecskeméten kellene egy klíma tisztítás/fertőtlenítését megcsinálni.
4 éves, inverteres Midea klíma, idáig tökéletesen teszi a dolgát.Remélem akad szerelő, aki elvállalná.
-
alázógyík
addikt
Szia!
Nekem szintén Midea van.
A Self Cleaning nagyon fontos, és használd is.
Én is mikor kikapcsolom a klímát, csak benyom a gombot, a többit megoldja a készülék.
Nekem idén tavasszal volt 4 éves a gép, és mikor kihívtuk a klímást egy nagy takarításra, elmondása szerint patyolat tiszta volt, semmi szag se volt érzékelhető. -
alázógyík
addikt
válasz baloghgabor #13517 üzenetére
-
alázógyík
addikt
válasz Lesliegold #15031 üzenetére
Júúúj...
-
alázógyík
addikt
válasz szucsi2 #16226 üzenetére
Ha az Indexes fórumon elmondták neked hogy miért ne válaszd, akkor addig keresel egy fórumot, amíg nem mondja rá valaki az áment?
Vagy csak reklámozni akarod?
[ Szerkesztve ]
-
alázógyík
addikt
Kellene egy kis segítség!
5. éve van meg a Midea Inverteres légkondink.
Természetesen mindig "szabályszerűen", a Self Cleaning használatával kapcsoljuk ki, hogy kiszárítsa magát a használat után.
Tökéletesen elégedettek vagyunk vele, de:Tavaly volt kitakarítva 4 év után egy klímás céggel, annak ellenére, hogy semmi por/gomba/penész halott orosz katona nem volt benne.
Most idén igencsak elkezdett szaga lenni.
Főleg akkor, mikor a szoba hőmérséklete elérte a klímán beállított hőmérsékletet, és a kültéri leáll.
Ez után 1-2 perccel már érződik egy áporodott/dohos szag.Ha beindul újra a kültéri, rögtön megszűnik ez a szag.Ma reggel amennyit tudtam, megtettem.
- Levettem a műanyag előlapot, hogy be tudjak fújni klíma tisztító habot.
- Szűrőket is kivettem, átmostam, fertőtlenítettem.De még mindig nem az igazi... mit kellene még tenni?
Azt se értem, hogy ha 4 évig semmi szaga nem volt, akkor most 1 év után miért lett....[ Szerkesztve ]
-
-
alázógyík
addikt
válasz Chaser #17742 üzenetére
Csali, az asok év a Whirpoolnál.
Én olyan rossz háterű szervizcéget nem láttam, pedig ismerek 1-2őt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tuya Zigbee Gateway / átjáró RJ45 csatlakozóval
- XML LED-es zseblámpa! Iszonyat fényerő! 15W XHP 50.2 ledes fejlámpa érkezett!!!
- Minőségi csaptelep új dobozos konyha, fürdőszoba
- Új 18650 Samsung 35E és LG HG2 3000 mAh s cellák eladóak. Eredeti, forrasztás mentes
- Liitokala Lii-500 profi akku töltő tesztelő 18650 liion AA AAA 12V/5A adapterrel és Lii 402 töltő
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest