Hirdetés
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Grande Ale #70702 üzenetére
Ne is mondd. Mikor elég volt 9-re járnom dolgozni, és 6-kor, meg 7-kor a harangra kelni, utána már rohadtul nem volt az a pihentető alvás, mintha egyben le tudtam volna húzni az egészet
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
E.Kaufmann
veterán
válasz Grande Ale #70370 üzenetére
Én is pont így jértam két hete. Akkor azt írták, nem gond. Szerintem fülledt párás idő hatása, száraz melegben meg nincs annyi lecsapódás ami ne párologna el, de azért nem árt figyelgetni.
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
ggeleven
őstag
válasz Grande Ale #48856 üzenetére
Van.
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
feco70
senior tag
válasz Grande Ale #48180 üzenetére
Ne törődj vele, ettől semmi gond nem lesz
-
ftamas0201
senior tag
válasz Grande Ale #48180 üzenetére
Nem lesz semmi gondja, óvatosan vissza is tudod hajtogatni, az csak a hőátadó felület, a hűtőközeg a közötte lévő csövekben van.
Létezik hűtő lamella fésű, lehet vásárolni is ilyesmit ha nagyon komolyan gondolod -
M3oH
addikt
válasz Grande Ale #32708 üzenetére
Ez attól függ mennyiért rakták fel. GREE gyártja ezt a márkát.
-
Csabroncka
addikt
válasz Grande Ale #31098 üzenetére
Hát igen sok helyen ez a probléma (ahogy nálunk is) éjfélkor, de hajnal 4 kor is még 24 fok volt kint, a betonfal pedig fűt.
Ilyenkor már elkerülhetetlen a 0-24 üzemmód...
"in medias res"
-
szimcsi
senior tag
válasz Grande Ale #31095 üzenetére
Akkor nem olyan hülyeség kikapcsolni éjszakára, amíg nincs annyira meleg.
Csak eddig úgy értelmeztem, hogy mivel inverteres klímáról beszélünk, megfelelő target mellett éjszaka nem dolgozik szinte semmit, ezért nem is érdemes kikapcsolni. (Én eddig mindig visszavettem éjszakára 28 vagy 30 fokra, gondolom nem nagyon ment ezalatt és ezért nem kapcsoltam még ki)[ Szerkesztve ]
XP
-
Csabroncka
addikt
válasz Grande Ale #31057 üzenetére
Minden a hőségnapok számától függ. Egy teljes napra (feltételezve, hogy a klíma 0-24 ben üzemel) szerintem úgy érdemes számolni az átlagot, hogy a minimális áramfelvételt megszorzod kettővel. Pl egy 3,5 kw hűtőteljesítményű klíma esetén 200Wh x2 = 400 Wh x24 = 9600watt/nap, ami 9,6x42 durva becsléssel ~500 Ft/nappal lehet számolni tisztességes kánikulában (napi középhőmérséklet >25 °C) átlagos elhelyezésnél.
0-24-s üzemmód azért ritkább, nálunk ma jött el ez a pillanat, eddig éjszakai szellőztetéssel reggelig 25 fokon lehetett tartani a lakást.
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
Sungoo
addikt
válasz Grande Ale #17503 üzenetére
Ne tedd! Hidd el, utána csak idegesíteni fog. Személyes tapasztalat. Dugd konnektorba, élvezd a hűvöst, fizesd a számlát.
-
Zeki
nagyúr
válasz Grande Ale #17501 üzenetére
Ha csak sima konnektorba dugós, akkor veszel egy fogyasztásmérőt. Néha van aldiban/lidl-ben is.
Nekem valami silvecrest fogyasztásmérőm van, talán a lidl-ből. -
krx21
nagyúr
válasz Grande Ale #16577 üzenetére
Nekem az erkélyen van, bizonyos teljesítményen (frekvencián) nekem is rezonált... Majd 3 lába alá tettem kis alátétet, hogy kicsit máshogy álljon. (direkt nem mind a 4 lába alá..) Azóta jó...
-
krx21
nagyúr
válasz Grande Ale #16575 üzenetére
Sajnos előfordul... Meg kell "nyomorgatni" hátha megjavul. Mást nem nagyon tehet tenni, hacsak nem tudod kinyomozni pontosan hol rezeg...
-
hzx0
aktív tag
válasz Grande Ale #16558 üzenetére
Ilyen melegbe nekem szinte folyamatosan megy. 24°-on 240-300w vesz fel. Tehát már szinte alapjáraton ketyeg (leszabájzott). Elég halk. A kültéri ventilátor hangja kb állandó. Szerintem azt nem szabajoza. Bekapcsolaskor ha nagyon figyeled akkor lehet hallani a kompeszort ahogy dolgozik +azt a kis rezonanciát néha.
-
hzx0
aktív tag
válasz Grande Ale #16550 üzenetére
Nekem ugyan ez a klimám van. Néha én is halom ezt a hangot. De csak mikor maxon megy a kompreszor. Ahogy elkezd vissza szabályozni abba marad a hang.
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz Grande Ale #16550 üzenetére
fémes hangja az nincs
"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
veterán
válasz Grande Ale #16047 üzenetére
nyilván, a levegő kavarásához nem kell mennie kint semminek.
hűtéskor sem azért pörög kívül, hogy befelé menjen a levegőhanyas vagy, te disznó?
-
Grande Ale
őstag
válasz Grande Ale #16042 üzenetére
Rátettem ventire, viszont így a kültéri leállt. Ez normális? Ebben az esetben nem megy a kültéri?
-
légkondit
csendes újonc
válasz Grande Ale #16035 üzenetére
Érdemes kiszárítani a beltérit
ventiről visszarakod coolra és kikapcsolod -
veterán
válasz Grande Ale #15711 üzenetére
nekem is egy hármas elosztóba van dugva. ha a lakás kiporszívózása gond nélkül elment ugyanarról az elosztóról, akkor ennek is mennie kell.
hanyas vagy, te disznó?
-
pjen
félisten
válasz Grande Ale #15711 üzenetére
Ilyen nekem is van,nincs baj vele.
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz Grande Ale #15117 üzenetére
-
krx21
nagyúr
válasz Grande Ale #15119 üzenetére
De nem hűtesz egész ében...
Amúgy ha csak akkor használod mikor meleged van, akkor fogyaszt a legkevesebbet... -
dobolan
senior tag
válasz Grande Ale #15117 üzenetére
Az nagyon sok, ha csak hűtésre fogod használni. Ha fűtésre is, akkor meg kevés...
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz Grande Ale #15114 üzenetére
Ez mindenki csak tippelni tudná, mivel nem tudjuk előre mennyit fogod használni és azt sem, hogy mennyi fogyasztásod volt eddig. Én 15%-al emelném...
-
ricsi0307
senior tag
válasz Grande Ale #14923 üzenetére
Nekem tavaly nyár végén a 2.5KW-os Gree Comfort Pluszt 213-ért rakták fel. Ha 230-at mondtak volna nekem egy Mitsubishi-re szó nélkül kifizetem a különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Autós topik
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Milyen routert?
- Vezetékes FÜLhallgatók