Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz sztomi1981 #64549 üzenetére
És miért nem olyant nézel amit meg is lehet venni?
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
emre
veterán
válasz sztomi1981 #64552 üzenetére
De, valahol biztos...de miért nem magyar webshop-okat böngészel?
Pl.: merlinhardverA stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
emre
veterán
válasz sztomi1981 #64555 üzenetére
A szakértő szememmel a nyáron vettem 6000-ért egy használt zalman z3 házat, és benéztem, mert nem kaptam hozzá hdd rögzítő síneket, úgy hogy kép alapján inkább nem nyilatkozok. Volt benne 3 használhat venti, szóval csak 3-4 ezret buktam, pedig az ott volt az orom előtt.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
hegegabi80
addikt
válasz sztomi1981 #64555 üzenetére
Azért attól is függ, pontosan milyen konfig megy bele. Én netezős géphez tuti nem vennék túl komoly drága házat. Azért a Chiftec házak elég jók voltak régebben.
-
fogtunder
nagyúr
netezős géphez kár bármi komolyat venni, de ennek a topiknak nem ez a célja, hanem az, hogy olyan felhasználásra ajánljunk házakat, ahol számít, mibe rakja az ember az alkatrészeket.
ha lesz benne egy pentium gyári hűtéssel, akkor a Bitfenix/Zalman/Chieftek házak annyira nem szoktak szörnyűek lenni, hogy ne lehessen megvenni őket, kár ezt túldimenzionálni.
én mondjuk biztos vennék 10-ért egy Shinobit apróról, de az én vagyok.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
sztomi1981
tag
válasz fogtunder #64558 üzenetére
Koszi. alapvetoen nekem most fontos h keskeny legyen 17 cm korul max, ezert elegge lehatarolt a valasztek.
ugyanakkor mennyit szamit h fent vagy lent van a táp? Játszani is szoktam, pserze nem folyton, de mérsékelten azért igen. Ha pl sokat ad hozza a belso szellozeshez h lent van a taáp, akkor inkabb megveszem ezt a marsgaminget, ha nem szamit akkor chieftec is jó. -
fogtunder
nagyúr
válasz sztomi1981 #64559 üzenetére
nos, vagy a 17 centit kell elengedni, vagy az értékhatárt szerintem, én inkább az előbbit mondanám. olcsón a Bitfenix Shinobinál nem nagyon fogsz jobb és szellősebb házat kapni, az aprón kb. mindig van 10K körül.
a méretkorlátos dolgokat sose szeretem, mert nyálazhatom át 20-30 ház specifikációját, aztán az egyik ezért nem jó, a másik meg azért, leszoktam róla. ötletem éppen lenne rá, csak nagyon nem 10-ért.
-
sztomi1981
tag
válasz fogtunder #64560 üzenetére
inkabb leiroma korulmenyeket is. szoval egy kb 20-21 centis resz van azsztal es a falozott es ugy gondoltam hogy ha odarakas utan minel tobb hely marad a haz es fal kozott annal jobb. ezert nezek keskeny hazat. szoval odaferne a 20 centis is de kitoltene a helyet es pl az oldalrazellozesnek igy annyi. Van ennek ertelme.
-
törölt tag
válasz sztomi1981 #64562 üzenetére
Szia!
Szvsz. ha felül, elől és hátul van elegendő hely, akkor nem lesz gond a szellőzéssel! Gondolom oldalra ugysem akarsz ventit rakni.. (egyes házaknál ez nem is lehetséges) Általában előlről szoktuk hátra és felfelé "átszellőztetni" a házakat. Ez csak saját vélemény, én még elég kezdő vagyok. -
-
Rruuer
senior tag
hello. matx házat keresnék, valami kos cuki kockaházat nasnak
-
dani_golf
tag
hello
házat vennék a héten
a kiszemeltek közül melyiknek szálcsiszolt aluminium az előlapja?NZXT 340 Elite
Fractal Design C TG
Thermaltake Suppressor F51 Windownem müanyagot akarok hanem ha veszek igazi alu legyen.
hamár a dvd irok helyéről lekel mondani ebben a hatalmas fejlődésben -
fogtunder
nagyúr
válasz dani_golf #64574 üzenetére
nem, az S340-nek van egy vékony lemez az előlapján, de nem alumínium és nem is szálcsiszolt, fényezve van.
de mi lenne, ha lépnénk egyet vissza és válaszolnál az összefoglaló elején lévő kérdésekre? gyorsabban végzünk úgy.
-
veterán
Ehh most nezem vegre mar itthon is kaphato a TT View71 TG haz , raadasul nagyon jo aron (58k ipon) a tudasahoz kepest
-
hegegabi80
addikt
Azt nem lehet tudni, mikor lesz kapható nálunk a TT Versa H18 Window?
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Abban kérnék segítséget, hogy az alábbi konfigomnak néznék valami jó kecót.
Phanteks Enthoo Pro M#Asus H97-Pro Gamer#I5 4690#ARCTIC COOLING Liquid Freezer 240#HyperX 16GB Savage DDR3 1866MHz#MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G#Samsung 850 Evo 250GB#WD15EARX#ASUS DRW-24F1MT#be quiet STRAIGHT POWER 10 | 500W CM
Nagyon jó ez a Phanteks, de megint sikerült egy böszme nagy VGA-t vennem ami nagyon csúnyán lóg.
Nem is szép így és véleményem szerint nem is egészséges.Szóval olyan házat keresnék, amihez van gyárilag VGA holder és a játék vizem is legalább ilyen kényelmesen elfér benne. AMiről le tudok mondani az az ODD.
Vagy ha tudtok valami olcsó gyári VGA tartót nem valami házi / gány megoldást akkor azt is szivesen meghallgatom.
-
Zοltta
senior tag
[ Szerkesztve ]
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
Zοltta
senior tag
Szép a "porcicád" . Azért azt linkeltem, mivel nem egy noname és gondolom anyag is van benne.
És az új házamhoz is olyat fogok majd venni ( Mastercase pro 5 eddigi favoritom. )
Gondolkodok én is a Pro -M en erősen, de valahogy nem tudom magamat rá venni[ Szerkesztve ]
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
fogtunder
nagyúr
Ezért nehogy új házat vegyél. Amúgy az MSI Gaming még nem is olyan nagy, nekem most lett egy Strix 1060, na az egy szörnyeteg, én mondjuk a két PCI takaró lemezt csavaroztam össze, az lett a VGA tartó, bár az is igaz, hogy nálam nem látszik. Először damillal akartam felkötni, de nincs rajta normális rögzítési pont.
-
juliensorel
senior tag
Hello!
Kozel 3 honap nzxt s340elite utan, sajnos ugy alakulnak a dolgaim, h szuksegem lesz munka miatt meg tobb hdd-re es dvd lejatszora is ujra. Ezt azonban az s340 nem tamogatja, ezert egy
Corsair Carbide Series® 300R Windowed hazra szeretnem cserelni-> ebben elfer egyszerre felul egy 240es radi, hatul pedig egy 120as ventikkel egyutt? A leiras szerint igen, de hatha tapasztalatbol tud valaki irni, mert felek, h osszeernek majd...
240es radi a cpu, 120as a vga.
Koszi! -
fogtunder
nagyúr
válasz juliensorel #64587 üzenetére
raditól is függ, de én inkább attól félnék, hogy a RAM-ok lesznek útban.
én inkább vennék egy Phanteks Enthoo Prot, abban biztos nem lesz gond ezzel, van benne 5,25 és 3,5 hely is rendesen.
-
minek?:S
őstag
válasz fogtunder #64566 üzenetére
Hét igen-igen, meglátszik, hogy 10 éves ház, de nekem tetszik kívülről, ha meg értelmes a hűtése, akkor nyilván csak mégjobb, az érdekes belső meg nem lényeg akkor, csak jó lenne, ha valaki tudna róla valamit mondani :/
Még az első GameStar magazinom(valamelyik 2007-es) hátoldalán láttam és azóta szerelmes vagyok belé, ezért lenne jó, ha tudnál róla mondani pár szót.
Egyébiránt meg, ha ez esetlen nem jön be, akkor jövő év közepén tervezek valami mATX kuckót venni.
Üdv.:M.
-
emre
veterán
válasz minek?:S #64589 üzenetére
Én meg a Casetek házat akarok azóta mióta először megláttam a Mistral-nál.
Lehet még veszek is az életben, és majd megkapja a fiam, de hogy ez miatt kipakoljak a Midgard2-ből az elképzelhetetlen.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
juliensorel
senior tag
válasz fogtunder #64588 üzenetére
Ugy erted a ramok mar tul kozel lennek felul a 240es ventikhez?
Cpu: enermax liqmax II 240
Vga: arctic accelero hybrid III120
Mindketto "vekony" radi tudod
Az a baj, h a corsair jobban terszik, mar s340elott is neztem az enthoo prot, majdnem ugy nez ki mint az nzxt, de valahogy nem adja[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
Sziasztok, láttam egy tesztet a Cooler Master N sorozatról, és nagyon jónak tűnt az N200, itt viszont látom, hogy megoszlanak a vélemények róla. Mi az aktuális állásfoglalás?
Az mATX méret csak az N200 iránt lobbant szerelem hozománya, bármilyen halk, jól szellőző házra vevő vagyok, kb 15 ezerig.
A konfig valószínű i5-7500 (a hűtő talán 212X vagy valami hasonló, a lényeg, hogy halk legyen), GTX1060, hangkártya, wifi kártya (kicsit még aggódom, hogy odaférnek-e mindketten a VGA mellé bármelyik lapra is), 1 db SSD, 1 db 3.5" vinyó. Moduláris táp tervben van, de még nincs eldöntve az sem (de amúgy sem sorsdöntő, ha rendetlenség van benne, nem fogom nézegetni).
Előre is köszi!
-
minek?:S
őstag
válasz fogtunder #64590 üzenetére
Hát, az a durva, hogy nagyon brutálul ráhibáztál a designnal Bár az ára nekem picit borsos, holnapra én is összeszedek párat, vagy még a hét folyamán, aztán kikérem a véleményedet.
(#64591) emre
Fiamnak majd lehet én is veszek egy ilyen Smilodont de igazából a ház dönti el(egyelőre), hogy ATX vagy mATX felé induljak e el, és ATX vonalon Smilodont vennék.
Üdv.:M.
-
CSB29
aktív tag
válasz Diosbejgli #64586 üzenetére
Kéne egy új topik, ahol mindenki posztolhatja, mennyire ereszkedik a videókártyája és milyen zseniális mérnöki megoldással oldotta meg Ceruza, fogpiszkáló, radír, lego, vonalzó, stb..
-
fogtunder
nagyúr
válasz Moleman #64593 üzenetére
anyaghasználatban nem igazán jók, és a szellőzése se világbajnok. a full gagyi kategóriánál jobb, de igazán nem jó. ennyi bővítő kártyával én amúgy is inkább valami kisebb ATX házba raknám a cuccot, a VGA-nak nem nagyon lesz helye kavarni a levegőt.
a Fractal Meshify C kicsi is, jó is és szellőzik is rendesen, csak éppen majdnem a duplája a 15K-s keretnek. ha nem tudsz feljebb menni, akkor szokott ennyiért lenni NZXT S430 aprón, viszont két rendes 14-es venti abba is kellene még előre.
-
fogtunder
nagyúr
létezik, hogy is néznek ki a gépeink?
ott már többször ki lett tárgyalva a téma.
-
fogtunder
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen program, ami...?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Politika
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest