Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
emiki6
veterán
válasz #98593280 #37096 üzenetére
Szvsz elég "ronda" az a világosszürke szín. Tipikus 10 évvel ezelőtti PC feelingje van, ami nekem nagyon nem jön be. Legyen vagy fekete vagy fehér - inkább fekete -.
Más: Ez miez?
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
törölt tag
válasz emiki6 #37102 üzenetére
Ha jól tévedek kb. tavaly februárjában jelent meg, nem 10 éves az...
A belső színvilág kérdéskörével egyetértek, de van akinek pl. ma is bejön a szürke belső, vagy az is lehet nem érdekli milyen a gép színe belülről. Következésképpen ez szerintem nem annyira meghatározó dolog. -
-
emiki6
veterán
válasz bombibmw #37106 üzenetére
MSI Twin frozr III?
Bár az fémszínű (,de szürke)Shell: vannak metaforák... Pl. halk gépet veszek, de nem, de nem karcsút és fehéret (kódolt rasszizmus )stb. És a jól szellőző, hűvös az már hülyén hangzik...
Na elég lesz!"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
törölt tag
-
Casanova*
veterán
válasz #98593280 #37110 üzenetére
jó kis teszt. 29-ik helyezés. Z5 plus meg 10-ik. iponon Z5 plus, Z12 plus, Xigmatek Midgard II. ezek az usb3 portos házak vannak a listámon. sajnos FD3K usb3 nincs iponon nyár vége felé veszek gépet. ha addig nem lesz FD3K usb3,akkor szerinten xigmatek midgard II lesz. ez a ház hűtésben jól teljesít.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
válasz #98593280 #37114 üzenetére
CHIEFTEC LF-01B-OP azt hiszem ezt választom,nem a xigmatek-t.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
-
Gyuláé
tag
Szevasztok!
Szerintetek ebben a házban elférne ez a processzorhűtő,ezen az alaplapon?Fractal Design Core 3000
Cooler Master Hyper 412 Slim RR-H412-16PK-R1
Asus M5A99X EVO R2.0
Tanácsokat,tippeket előre is köszönöm!Gyula
-
Casanova*
veterán
válasz piRate_nEx #37121 üzenetére
[link] ebbe van usb3 port? nem igaz,hogy nem írják oda...
(#37123) ShellKretor: értem,akkor még mindig a xigmatek a jobb! ennél jobb ház nincs iponon 23k körül.
[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
Z9 +1
Igaz, hogy első úgymond normális házam és ezért vagyok vele nagyon megelégedve de nagyon tutkó!poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
törölt tag
Szeretnétek egy Silencio 650 videót?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz piRate_nEx #37132 üzenetére
Michael_Calfan_-_Resurrection_(axwell_mix)
-
drunkyboy
aktív tag
válasz #98593280 #37133 üzenetére
Jó kis muzzika
A videó is egyre jobb lesz... egy kérés/kérdés, hogy ha közben úgyis osztályozol, a klip végén bevághatnál egy részletet a delta-t-ből, hogyan végzett az összesített táblázatban a jelölt.
Az meg még tutibb lenne, ha akkor már az oldalon is megjelenne ugyanúgy az eredménylistában a házikó. Lehet, hogy sokat kérek egyszerre? -
törölt tag
Mostanában szeretek képeket is manipulálni:
A pikcsőr címe: Sokmagosítás várható[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz drunkyboy #37140 üzenetére
T=temperature?
Mert akkor világos.
Kell találjak egy delta karaktert.
Viszont betű nagyságtól függetlenül is az időre gondoltam, a hőmérséklet eszembe se jutott."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Gabor901127
tag
válasz emiki6 #37143 üzenetére
a kis t az idő a nagy T pedig a hőmérséklet, amit általában kelvinben szoktak mérni, mert mint a delta-T táblázatban is sok helyen nagyon kis szám vagy akár negatív lett és az nagyon elrontja , a delta pedig a változás szokott lenni, szóval most itt gyakorlatilag a mennyit változik az alkatrészek hőmérséklete, ha bekapcsolod a gépet
-
mailroy
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék venni egy konfigurációt, a lényeg belőle: Intel Core i5 4570, 8gb DDr 3 Ram, AMD Radeon 7850, 1 TB Hdd. Eddig úgy gondoltam, hogy veszek egy In Win Dragon Slayer házat (17 000) és hozzá egy 500 W-os Chieftec tápot (13 000), de tegnap olvasgattam a fórumot és megtaláltam a ház hűtési tesztet, amiben megtetszett az Arctic Cooling Silentium T11 számítógépház. Valakinek van ilyen, esetleg véleményt tudnátok írni róla? A hűtése úgy láttam, hogy szuper, illetve 17 000 Ft-ért van benne egy 550 W-os táp is. A másik kérdésem a hozzá adott táppal kapcsolatos lenne, - mivel a házhoz adják itt teszem fel - szerintetek elég lenne a fenti konfigurációhoz, milyen lehet a minősége? A fenti két ház mellett még opció a Cooler Master n200 is, de az ára miatt az Arctic Cooling felé húz a szívem Köszi előre is!
-
Zyrius
aktív tag
válasz mailroy #37148 üzenetére
Múlt héten raktam össze egy ugyanilyen konfigot N200 házban, ha bármi kérdésed lenne a házzal kapcsolatban ne habozz
A táppal kapcsolatban, én egy kicsit szkeptikus vagyok a 17ezerért jó ház és jó minőségű 500W-os tápegységgel kapcsolatban, érdemes körbenézned a "milyen tápot vegyek" topikban. Odaát mindenki nagyon dícsérte és ajánlotta 16k-ért az FSP raider 550-et ami 3000Ft-tal drágább, mint amit te kinéztél, de ha a szakikat megkérded azt fogják mondani, hogy ha 13000 az eredeti keret, akkor már megéri rátenni azt a + 3000Ft-ot.https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
MrPetya19
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest