Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz csokad #12253 üzenetére
Szerintem picit tévedsz az árat illetően.
Iponnál meglehetősen jó árak vannak, és van K62
Nem hiszem,hogy a Ramirisnál olcsóbb lenne.Az alaplapomat pld. ott vettem, mert nem volt máshol, és drágább volt mint az kiskerekben feltüntetett ár.
Csak nekem azonnal kell minden, ha elhatározom, hajlandó vagyok többet is adni érte mert most kell és nem holnapután!"Aki ad,az nyer"
-
Krisinto
őstag
-
csokad
senior tag
-
Krisinto
őstag
CoolerMaster Storm
CoolerMaster 690
kettő közül melyik?[ Szerkesztve ]
-
csokad
senior tag
válasz Tothgera30 #12267 üzenetére
meg tárgyalunk, de nekem nagyon nem tetszik az a hang elnyelő szivacs de amúgy jó mert black meg plexi, gari és az ára is tökéletes.
-
csokad
senior tag
válasz Tothgera30 #12271 üzenetére
ment pü.
-
moreno526
csendes tag
Hali!
5,6 k-ért milyen házat ajánlotok? -
h.adam.92
őstag
üdv!
az lenne a kérdésem, hogy ebből a Chieftec BA-02B-B-B típusú házból van-e olyan aminek a tápot az aljára kell tenni?
-
Krisinto
őstag
Üdv
Srácok az apróról kellene max 13-14k ig házat választanom
Eddig egy Cm Storm viszi a "pálmát" a maga 13kjával[ Szerkesztve ]
-
Krisinto
őstag
válasz Tothgera30 #12281 üzenetére
-
A_ScHuLcZ
addikt
Én is cserén gondolkozom, mert túl zsúfolt már ez a ház, magasak a hőmérsékletek, vga 85 körül mozog terheletlen állapotban is. Igaz van benne 7 winyó, szóval nem csoda..
Milyet tudnátok ajánlani, amibe kényelmesen elfér ez a sok hdd és nagy ventikkel van szerelve, halk és jó a hűtése? CM ATCS 840 ami megfelelne eddig, de annyit nem akarok adni 1 házért!
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Daert
őstag
Üdv.
Ház vásárláson töröm a fejem és kuckó közül nem tudok választani.remélem itt kapok kis segítséget.
CM 692 Advanced vs. Xigmatek Utgard Mesh
A CM-ben azt sajnálom hogy teli az oldallapja,nem lehet betekinteni.Egyébként maximálisan tökéletes lenne.
A Xigmatek-ről kevés az infóm,állítólag az első gyári 120mm-es ventit ki lehet cserélni 140-es re,de nem tudom hogy
Valamint a ventirács nincs kivágva,ellenben olcsóbb is.
A CM692-höz nem tudom hogy esetleg későbbiekben ablakos oldallapot be tudna bárki is szerezni szerény kis hazánkban
Bár a 692-felé húzom,de kicsit elbizonytalanodtam. -
gooool
őstag
Sziasztok!
Vmilyen házat kell szereznem,mert a mostani Codegen vmi iszonyatosan rossz.
Ezt néztem: Cooler Master iTower 930.Persze nem így használnám,hanem alaposan átalakítanám.Masszív szerkezetű,nagy szerver ház,szóval sztem kibírna némi vagdosást,szépítést.
Szerintetek megéri?Köszönöm a választ!
Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
válasz Tothgera30 #12290 üzenetére
Azért annyira ne legyünk nyugodtak,mert még elalszunk.
Lehet megpróbálom,csak az a gond,hogy félek,hogy elb@szom.De hát mindent el kell kezdeni,ez meg egy masszív,de olcsó ház.Esetleg még vmi: A Matterhrn belefér egy Xigma Asgard házba?Mert akkor vennék egy olyat és gyűjtenék inkább Xboxra.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
Tothgera30
Ármester
-
gooool
őstag
válasz Tothgera30 #12292 üzenetére
Én is így vagyok vele,de azért jó lenne letisztázni,hogy elférne-e benne egy hasonló méretű hűtő.
A box jó dolog,meg a PS3 is,mert legalább nem kell állandóan szinten tartani a full grafóhoz.Üdv, Balázs
-
aero.
veterán
válasz Tothgera30 #12292 üzenetére
Most volt facelift, meg kidobták a natalt, nem hiszem, hogy jön új Xbox.
Asgard 180mm széles, a hűtő nem tudom, de te biztos. 155mm? Akkor befér.
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
válasz gooool #12293 üzenetére
Ahogy aero. mondta, el kell férnie .
#12294 aero.: Hát erre mit mondjak, felfrissítették kívülről a belül már porosodó gépet . Az Xbox 360 már eléggé megérett a nyugdíjazásra, mert lassan ahhoz fogják butítani a játékokat a pc-s verzióból, mint anno PS2-re, szóval nekem konzol nem kellene, akinek volt az is visszaállt pc-re . Na, de ez nem ide való téma, szóval most büntetni fogom önmagam mer már megint hülyeséget pofázok és elveszem más élethez való kedvét is, vagy legalábbis konzol vásárlási szándékát .
[ Szerkesztve ]
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
gooool
őstag
válasz Tothgera30 #12296 üzenetére
Remélem,lehet megpróbálom a házikót,ha tetszik marad,ha nem akkor veszek egy nagyobb darabot(nekem sem a kedvencem az óriási tornyok mostanság).
Nem veszed el a kedvem,még én is nagyon törpölök rajta,mert volt már PS2-őm,de nem volt pénz folyton venni játékokat,a hackelés meg nem járható út,ami engem illet,így eladtam.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
Tothgera30
Ármester
válasz gooool #12297 üzenetére
Próbálkozni lehet, bár én már olyat vennék, ami sokáig megmarad, lásd az enyémet .
Ugyan úgy lesz az Xbox 360.-al, hidd el nekem, én már megéltem ezt-azt . Most is inkább a gépre verem el a pénzem mint hogy eligyam, vagy elverjem konzolba, ami számomra semmit sem ér, de még venni kéne egy új tv-t is .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
gooool
őstag
válasz Tothgera30 #12298 üzenetére
Ez az,hogy nem nagyon van pénz próbálkozni,szóval inkább kicsit lehiggadok és várok amíg bírok egy normális,szép házat venni.
Egy új TV-t mindenképp vennem kell(vagyis közösbe anyummal),mert a mostani erősen képcsöves már és a HD-s UPC-t nehéz nézni rajta.De elég volt az OFF-ból mára,zárul Norbi tornatára...
Daert: A HAF932 egy abszolút felső kategóriás ház hűtésben és méretben.Bár nekem kicsit visszataszító az,hgy sehol sincs benne porszűrő,de egyébként tuti "kis" ház.És ahogy Gera is említi,most nagyon jó áron hozzájuthatsz.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.