Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
Ármester
válasz Krisinto #11395 üzenetére
Nekem az van. Nem elfogultságból írom, de nagyon masszív és nehéz ház, szóval van benne anyag (kb. 17kg). A lényeg hogy nagyon jól szellőzik, elfér benne minden és nem csicsás mint a Haf széria (ez mondjuk magánvélemény). A ház acél vázra épül, alu oldal- és fedőlapokkal. Az eleje teljesen rácsos, így egy halk alacsony fordulatú 12cm-es venti is átfúj rajta szépen, de két ventivel már nagyon hatásos tud lenni (összesen 3 fér bele előre). Az oldalára felszerelhető egy 9cm-es venti és a tetejébe egy 8cm-es, amiket gyorsan egy kis kézügyességgel nagyobb ventikre cserélhetünk. A hátuljába berakható még egy 12cm-es és két 8cm-es ventillátor, tehát a szellőzésével nincs baj. A nagy belső térnek köszönhetően vízhűtéshez szükséges radiátorok is beférnek, egy kis moddinggal a tetejébe egy tripla radi is elfér. Amúgy nagyon szép ház, szálcsiszolt alu, és még porszűrők is vannak benne. Mindenkinek merem ajánlani, aki nagy és szellős házra vágyik.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Tothgera30
Ármester
válasz Krisinto #11496 üzenetére
Akkor meg ott a Stacker T 01-em, azon még ugrálhatsz is, hajolni fog, de horpadni soha !
De azért pofás kis háza V3, bár ha ilyen kisebb házikót vennék, akkor csak matx és Antec P180 mini jöhetne szóba . De ugye sok vásárló csak rászán egy bizonyos összeget, és az "az olcsón megvett termék" azután már tudjon mindent amit háromszor annyiba kerülő társaik is . Én inkább gyűjtenék és vennék NORMÁLIS házat, amiben anyag is van rendesen .
-
nyunyu
félisten
válasz Krisinto #11515 üzenetére
Hozzáértésüket én is furcsállom...mikor kérek egy molex ből->sata-t csináló tápkábelt,és azt sem tudják mi az ,hogy molex..
Na jo, de megis _melyik_ molex?
ATX12V=Molex 5557-04R
EPS12V=Molex 5557-08R
20 tus ATX tapcsati=Molex 5557-20R
24 tus ATX tapcsati=Molex 5557-24R
6 tus PCI-E tapcsati=Molex 45559-0002
4 tus periferiatap=Molex 8981-04P(Molex az egyik legnagyobb csatlakozogyarto, fokent az o csatijait hasznalja a PC ipar, regebben hasznalatban volt meg a 4 tus Berg csati is, de az gyakorlatilag kihalt a floppykkal.)
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
törölt tag
-
csokad
senior tag
-
Tothgera30
Ármester
válasz Krisinto #12346 üzenetére
Nem igazán tetszik ez a ház nekem . Én 17000 forint körül láttam ilyen házakat, és ott is 1500-2500 forint volt a futár költsége, amit szintén érdemes kalkulálni .
1. - Nem az én dolgom, privátban intézzétek el de szerintem csak neked van aero.-val gondod.
2. - Lásd feljebb.
3. - Nekem nem.
4. - Én nem csak őket emelném ki, bár ez a te véleményed volt.Ha még valami poblémád lenne valakivel, akkor egy provokáló privátot neki, ne itt keljen telefosni a topicot, remélem érthető voltam.
#12347 Mr.Peter: Végülis kuckóból teljesen mindegy hogy milyen márkát veszel, itt az anyagminőség/vastagság sokkal lényegesebb tényező. 10000 forintért nem rosz, bár én inkább a fentebb már említett TT V3-at venném ennyi pénzből, de ha neked mégis az Advance kell, hát vedd meg. Ha atx méretű lapod van, ahoz atx-es kecó kell, ha matx-es, ahhoz matx-es, viszont az belerakható atx-be, és így tovább, tápból viszont ha jól tudom csak egy féle felfogatásu van.
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
válasz Krisinto #12358 üzenetére
Hát nem az ,hogy meguntam,csak kicsit nagy, vagy nem tudom ...
Az újabbat (RC 690 II Adv.) szívesen elfogadnám, az jobban moddolható meg már belül fekete meg a ventihelyek is jobbak meg van a táp alatt porszűrő.
Valami hasonló igényes házikót keresnék 18k-ig.Vagy nem érdemes váltani ?
-
pincehely
addikt
válasz Krisinto #12565 üzenetére
"Hát...nem a legjobb"---Ez eléggé leszóló megjegyzésnek hangzik számomra.
Pedig szerintem a cél nem a leszólás, hanem az építő jellegü kritika megfogalmazása.
Én értem amit mondasz, egyet is értek vele, csak a stíluson lehetett volna némileg finomítani.
Úgy reagálni, hogy az embernek ne menjen el a kedve a folytatástól.http://kefetemap.deviantart.com/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elite: Dangerous
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest