-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szabonagyur #219791 üzenetére
Nem priorítás, nem ezt írtam.
Előnyt és hátrányt vázoltam fel, semmi mást.
Mivel mindhárom féle autónk van, így a 20 év alatt felgyülemlett tapasztalatot osztottam meg.Egyébként városban viszonylag olcsóé' szállítják a portékát, de falura azért már kicsit más szok' lenni a tarifa. Ha meg veszek valamit, akkor figyelembe veszem, hogy mit veszek, és ahhoz igazítom a lehetőségeke.
A kandallót nem raktam volna be egyikbe sem, tekintve a 110kg tömeget.
De egy hűtőért nem hívok teherautót, bedobom a családi csapatszállítóba, oszt' jónapot.Én sem mondom, hogy problémás lenne kiszedni belőle valamit. Említettem, hogy ügyesen pakolok
Ha valakinek nagy puttonyú személyautó kell, akkor viva Ford Galaxy/Alhambra/Sharan, abból is az első kiadás. Na abba kerékkel együtt, állítva befér a felnőtt mountain-bike.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Autós topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest