- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
membrandj #215612 üzenetére
Nem írtad hogy benzines vagy dízel. Nyilván abszolút felhasználás függő melyik jobb neked. De a hyundai/kia dct (száraz duplakuplungos) automatát én kerülném (mondjuk én a vw-jét is, ahogy minden száraz változatot). Dízelhez talán még volt hagyományos automata, az ok is lehet (dízeleiknek is jobb a híre). Erre a listára még felvenném a rav4-et ha belefér a keretbe (bár az anyósoldal utasvédelme elég vacak a 4-ik generációban).
-
AssAssynn
őstag
Köszi srácok mindenkinek a válaszokat, tanácsokat a biztosítással kapcsolatban. Okosabb lettem. Azért kérdeztem csak, mert én nem tudok telóról utalni (nem is akarok), úgyhogy ha azonnal kellett volna befizetni, akkor csak csekken, kp-ban tudtam volna megtenni.
De igazából voltam ma megnézni egy vasat. Út közben kiderült, hogy már más is megy megnézni, és hogy elvben az az illető mással már előre lebeszélte ezt az időpontot, szóval jó, hogy mi is mentünk azért. Amúgy előbb odaértünk, de aztán ahogy megjött a vásárlójelölt, be is ültek azonnal, mentek egy kb. 3 perces próbakört és úgy szálltak ki, hogy akkor mennek nem sokára papírt intézni. Ennyi volt. Se alá, se bele nem nézett, csak ott a belvárosban mentek egy 3 perces próbautat. Kemény. Mondjuk most már értem miért nem szeretik, ha én érdeklődöm, meg el akarom vinni valahova, vagy hívni valakit, mert minek tököljenek velem, amikor vannak ilyen vásárlók is.
-
kisza25
félisten
válasz
focvis #215611 üzenetére
Az is igaz, már látják, sőt online feltöltöm az adásvételit, már be sem kell mennem lejelenteni az eladást az ocsmányirodába és a biztosító is látja egyből, hogy eladtam
Bigrob: itt 2perc, a KATA-t mindig így adom fel, hogy legyen róla papír a kezemben, meg ilyenkor feladok egy lottót, meg veszek valami kaparóstegy hónapban 1x kap egy esélyt a szerencse
-
membrandj
nagyúr
Sziasztok!
Ötletelni jöttem, mert már kezdem úgy érezni, hogy egy kicsit beszűkült a "látóterem".
2016-2019 közötti, automata, lehetőleg egy kicsit emelt, nagy csomagtartóval rendelkező autót keresek, ami viszont sokat lenne rövid távon használva.
Az alábbiakat nézegettem:
Honda CR-V
Kia Sportage
Hyundai Tucson
Ezek mind kb 7,5-től indulnak.
Van más márka,típus, amire nem gondoltam, de érdekes lehet?
Esetleg kevésbé emelt, más típus?Úgy érzem, hogy az automata a legnagyobb szűkítő tényező és talán ott is lehet a legjobban elcseszni egy hibás vétellel, így talán az kiemelt szempont, hogy megbízható legyen.
Köszi előre is! -
válasz
kisza25 #215603 üzenetére
Ki se kell nyomtatni a biztosítós ajánlatot, elég telefonon megmutatni (Bp-en biztosan).
Sőt! Márciusban mikor mentem autót átíratni, elfelejtettem előre kikeresni az emailt a telóban, mondta az ügyintéző, hogy hagyjam a fenébe, látja már a rendszerben a (Generali) GFB-met. -
kisza25
félisten
válasz
rbalint88 #215606 üzenetére
Ha éveset fizetsz egyben, akkor meg még olcsóbb
Vismajor: Blelle minden ablakban van csekk befizetés, amúgy én is mindent online fizetek (casco, kötelező, telefonszámla stb., de az sms értesítés miatt nem feltétlenül olcsóbb, meg nekem semmi bevétel nem jön a számlámra, most külön azért berakni...
Én meg már csomagot nem adom ott fel, mert k drága lett, minden féle automata van már itt is és mind olcsóbb, ne legyél már ekkora bummer, hogy a postán adsz fel csomagot -
Vismajor01
addikt
válasz
kisza25 #215604 üzenetére
Ne legyetek ilyen bummerek, legtöbb postán nincs külön ablak a csekkbefizetésre, és szökőévente csomagért megyek v viszek akkor mindig, mindenki csekket lobogtatva áll előttem a sorba és az összes hajam kihullik
Emlékszem anyámra amikor a szolgáltatók egyre többen kezdték befezetni az online fizetést és online számlázást, és eljött a nap amikor már nem kellett postára mennie, sztem pezsgőt bontott.
Kézzelfogható nekem a havi kimutatásom is amit a bank küld, hog ki küldött és kinek küldtem mikor és mennyit
-
kisza25
félisten
válasz
Vismajor01 #215601 üzenetére
Mert kézzelfogható, mi már csak ilyen bummerek vagyunk
Amúgy nagyon csinosak a postás lányok
Amúgy a csekket is be tudod fizetni icsekkel, nem kell bemenni a postára -
Vismajor01
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Philips LCD és LED TV-k
- DV digitalizálás
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Linux kezdőknek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest