Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Mennyi most az USA-ban egy gallon benyó ára? Nem tudja vki? Vagy hogy hol tudnám megnézni. Gúgli nem nagyon segített ki...
mod:
megtaláltam, csak angolul kellet keresni. [link]
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
aphra2
senior tag
Valahogy így érzem én is
Aki nem köti be magát, annak nem árt megnézni néhány jutub videót , hogy repülnek ki a szélvédőn az emberek, vagy élőben látni néhány lefejelt szélvédőt, amiben belül ott vannak a becsípődött véres hajtincsek, ami a fejbőrből szakadt ki
Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
Rick4
félisten
válasz Yushchenko #49186 üzenetére
Lehet.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Yushchenko
őstag
válasz Yushchenko #49163 üzenetére
valaki?
-
33as
senior tag
válasz hobizoli #49181 üzenetére
Ja, csak nem mindegy, hogy 800€ fizetek a Bécsi albérletért vagy 350€ a Soproniért! A nafta pénz meg 170€ havonta, ki van ez számolva kérem.
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
aero.
veterán
válasz AMD Power #49167 üzenetére
Az ilyen külföldi turista buszok szeretnek teperni ( lehet nem véletlen van annyi baleset velük ). Volt olyan, hogy sima országúton óra szerint 130-cal mentünk mögötte.
Autópályás dologhoz. A múlt hónapban volt termés rendesen, azt hiszem vagy 3 db 230 feletti is volt.
Ez mi lehet? Egy kevés Lancert néztem ki belőle.
[ Szerkesztve ]
-
pszili8
aktív tag
Csak a fülke billegését kell megszokni.Hülye haverom ki akarta próbálni milyen szelet csinál a szerelvény,erre mikor előzött egy 7,5t-s teherautóe kiment a leállósávba és visszahúzta a kormányt erre a teherautó úgy megdőlt,hogy majdnem két kerékre állt,azé durva....
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
AMD Power
titán
Az új autók leggyengébb pontja
Érdekes a top 10 lista.
-
Qru
MODERÁTOR
Ha nem a cégessel megyek akkor én is 130 max 140. Mondjuk többet úgy sem nagyon tud a kocsim.
Kamionokat 90-ig nem büntetik. Egyszer lerohadt a kocsi balcsin és trélerrel mentünk érte, annál is max 90 volt a megengedett... kb egy örökkévalóságnak tűnt mire leértünk vele.
joamilestoné: Hmm, jó tudni de azért biztos ami biztos nem muszáj nem megyek olyan gyorsan. Sokat nem nyer vele az ember úgy sem igazból.
#nincsbennetarcsi
-
Prego
senior tag
Ahogy egyetemen mondták: "Puskázni lehet, csak ne vegyem észre"
Mondjuk én óra szerint 120-at szoktam tötymörögni pályán külső sávban (GyéPéS szerint ez 110-115), így csak a 100-as táblákra kell figyelni. Persze ha előzök, vagy előzök és meglátok valakit a hátsómba, akkor én is megyek 140-150-et óra szerint. A vicces az, amikor egy 50 személyes turistabusz kezd el letolni/nem beengedni belső sávba/előzni. Nem tudom nekik pályán mennyire van limitálva a megengedett, meg persze az is nem egyszer előfordult hogy 110-el alig bírtam leelőzni a kamiont ...Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
Yushchenko
őstag
Opel Astra G, H-t lehet gázosítani? Ez nagyon rossz autónak néz ki? Már teljesen elterelődtek a gondolataim... Van viszont fent egy fabia, tegnap rakták fel. Jónak néz ki, csak ugye kereskedő...
-
33as
senior tag
válasz aphra2 #49139 üzenetére
"Én pl pszichikailag nem bírnám elviselni ha csak annyival mennék , a guta megütne"
Majd megtudnád ha minden nap 150 km járnál munkába a saját kocsiddal!
Így is a faszom kivan az olajcseréktől 2-3 hónap alatt fut az autóm 15000 kilómétert.
[ Szerkesztve ]
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Manitou #49160 üzenetére
130-as táblánál 147-re vannak állítva a traffik az autópályán ha jól tudom, csak felette büntetnek, óra szerint 145-150 belefér.
M5-ön 3 hónapja 5 traffi fotózott le Szegedfelé menet egy csek se jött, végig 145-150-el mentem óra szerint ami ugye kicsit fölémér.
Bezzeg hazafelé jövet a bevezető szakaszon 120-al becsúsztam a 100-as táblához, egyből jött is a bünti csekk. -30k...Leeht azóta szigorodott szóval csak saját felelősségre tolni 130 felett.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Typhoon47
senior tag
-
Qru
MODERÁTOR
válasz pszili8 #49156 üzenetére
Sajnos jogilag nem ítélhető el csak erkölcsileg. Szóval szabályt nem sértenek szvsz de akkor is...
Leállósáv veszélyes nagyon. Ha vmi gebasz van, akkor leállítod a verdát és sipirc onnan. Szólni kell a pályaügyeletnek ők jönnek és körbebólyáznak vagy kikisérnek, ha menetképes az autó.
AMD Power: Van és milyen igaz! Csak sajnos sokszor nem csak magukat sodorják veszélybe.
A következő szituval találkoztam múlt nyáron a Balaton felé menet kényelmes 150-es utazótempónál:Egy F Astra leállósávban áll vészvillogóval, manus fogja magát és kezében a benzinkannával robog át a kúthoz keresztben az M7-esen!!!! Oda 2 sáv vissza 3 és a kettő között a dupla korlát és közte a sövény ugye. Nem tudom átért-e élve (előttem átfutva még élt ) és aki hülye haljon meg igen, de utálom ha vki a saját hülyesége/felelőtlensége miatt másokat sodor veszélybe.
Képzelheted mi marad emberünkből ha csak 100-al elcsapják. És ha rosszu esik simán bekéretckedik a szélvédőn akkor meg annak is reszeltek aki a kocsiban ült.#nincsbennetarcsi
-
pszili8
aktív tag
Ha a taxisoknak lehet akkor nekik gyártsanak külön vagy mittomén de ne a corába árulják már...Szerintem a taxisnak is megéri bekötni az övet,ha pl belemegy hátulról 120-al vmi kunhetes audi.Nekem van olyan ismerősöm aki azért halt meg mert nem jól volt beállítva a feljtámla.szar volt a kocsija 60-al ment a leállósávba vészvillogóval és 190-el belement hátulról egy merci.Semmi sérülés nem látszott rajta de a nyaka annyira megrándult,hogy pár napra rá belehalt...
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
Qru
MODERÁTOR
válasz AMD Power #49154 üzenetére
Értem, hogy nem túl kényelmes meg nyáron rádizzad (pedig ott a légkondi) de ekkora felelőtlenséget. Sosem értettem.
Főleg hogy légzsák simán kinyírja egy ütközéskor ha nem fogja az öv. Nincs is jobb dolog, mint amikor a kidurrant légzsák ütése miatt az orrcsontod a tarkódon át távozik az agyvelőddel együtt.#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz pszili8 #49152 üzenetére
Nem illegális de nagy hülyeség. Nem véletlen csipog.
Taxis meg a hivatásosoknak nem kötelező az öv, nekik esetleg, hogy ne csipogjon feleslegesen.Sajnos elég sok kollégától látom, hogy úgy kerülik meg, hogy beköti az övet ugyan, de úgy, hogy az ülés mögött húzza át az övet. Szóval nem fogja majd meg de legaláb nem csipog.
mod:
Vagy a másik technika, hogy beköti az övet és utánna ül be az ülésbe, így az öv a háta és a háttálam eleje között van.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz AMD Power #49150 üzenetére
Tolatóradar az hasznos. Skodából kb semmit nem látsz hátra, tényleg meglennék lőve nélküle.
Öv csipogó is hasznos, főnök sose kötte be magát mióta csipog meg inkább beköti magát csak csend legyen. Szóval hasznos az is.
Ami még nagyon hasznos szeintem az a vészfék asszisztens. Múltkor így menekült meg egy gyalogos a zebrán, Corsás ment mint állat lelépett a gyalogos, ha nincs vészfék asszisztens sztem simán kivasalja, mert így is alig tudott megállni.#nincsbennetarcsi
-
Typhoon47
senior tag
válasz AMD Power #49147 üzenetére
Fele ok, fele faszság. Csippogó bizti öv figyelmeztetés pl kurva idegesítő valóban, de egyszerűen rákéynszerülök hogy használjam és ez nagyon hasznos. Tolatóradar ugyanígy, soha a büdös életbe nem tolatsz úgy neki semminek, nem tudom mit magyaráz a szerző. Automata váltó, Xenon.. ezekkel sincs semmi baj...
"Education is important but big biceps are importanter"
-
AMD Power
titán
Vélemények?
-
AMD Power
titán
válasz Yushchenko #49144 üzenetére
Megértelek.
-
Mercutio_
félisten
válasz Yushchenko #49144 üzenetére
Jahh, értem, hely szempontjából a swift sedan megoldotta volna a gondot , a biztonság az már egy másik történet
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz Yushchenko #49109 üzenetére
Höhö, te nem azért adtad el a pofás kis swiftedet, mert nagyobb kocsira akartál váltani?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Xero
nagyúr
Nekem erre csak ennyi a reakcióm:
Polo gázosítva 88ekm-elEzt csak be kell hozni lepapírozni és hajtani. Egy kis hiba van rajta és a leírás szerint magánszemélytől van. Az egyetlen nagy hátránya az automata váltó és a 3 ajtó lehet.
Ha kicsit alkudozol 1.1-1.2M-ból ez itthon van a ház előtt magyar rendszámmal és gázra már nem kell költeni![ Szerkesztve ]
-
vhunor
őstag
válasz aphra2 #49133 üzenetére
Qru: nálam ez döntő szempont volt, amikor autót vettem. Én is sokat szemeztem a Jazz-el, Colt-tal és hasonló kiskocsikkal, de a tesztvezetéseknél kiderül, hogy ezek az 1.2, 1.4 szívók nem illenek az én vezetési stílusomhoz. A mostanival egész jól ki lehet kerülni az ilyen helyzetekből (150 LE, 320 NM).
-
vhunor
őstag
válasz hobizoli #49123 üzenetére
"sot ujabban vannak 65-70-l repeszto kocsisorok is."
Ezt én is észrevettem mostanában, és a guta üt meg tőle. Szinte nyílegyenes út, alig érkezik egy-egy autó a szembesávban, és egy 5-6 autóból álló karaván 60-70-nel halad a főúton. Ilyenkor örülök, hogy rendesen húz a ménes a motorháztető alatt.
-
-
tomcsi23
veterán
hogyanvegyunkhasznaltautot.info
Egy kicsit össze van szedve a téma.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Qru
MODERÁTOR
Volt szó itt Fabia 1,2-esről. Tesómék most jöttek vissza Spanyolországból. Fele út azzal telt, hogy a török kamionokkal bírkóztak, síkon lenyomták őket, de hegynek/dombnak föl bizony csúnyán visszaelőzték őket.
Sajnos a hűtő megfikkant odafelé menet, így 4 fő + csomagok a Fabia kombiból átcuccol a csere Clio-ba...
#nincsbennetarcsi
-
Oracle
senior tag
Hi!
Az 1literes Toyota yaris hogy bírja az autópályát? nem fogyaszt sokat?
-
Dare2Live
félisten
-
Jadro
veterán
válasz Alvin_ti4200 #49103 üzenetére
Az EU autóval nincs közelebbi, de nézegettem ott autót egy ideig. Szerintem drágák ott a kocsik.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
dragonfx
veterán
egy ilyne kis 8 éves xarért még ennyit kérnek...
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Rick4
félisten
Miért nem nézed meg a Fiat Punto-t?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
AMD Power
titán
Skoda Fabia 1.2 (2003)
Súly 1130 kg
Teljes hossz 3970 mm
Teljes szélesség 1660 mm
Teljes magasság 1460 mm
Alváz magassága 130 mm
Kormánybázis 2470 mm
Üzemanyagtartály mérete 45.0 literVolkswagen Polo 1.4 (2005)
Súly 1095 kg
Max szállítható teher 1560 kg
Vontatási teher 1000 kg
Teljes hossz 3900 mm
Teljes szélesség 1660 mm
Teljes magasság 1470 mm
Kormánybázis 2520 mm
Üzemanyagtartály mérete 45.0 liter -
AMD Power
titán
Egyértelműen igen.... és azt ,hogy kisebb mire éred? Maga az autó vagy az utastér?
-
Yushchenko
őstag
Erről mi a véleményetek?
Érdemes IV polokat nézni a fabia alternatívájaként? Gondolom a motor ugyanaz, tehát gázt ugyanúgy szereti, de mintha kisebb lenne a kocsi. -
a_tesz
Korrektor
válasz Dare2Live #49098 üzenetére
talán azért, mert a yarishoz elég amit az 1.0 tud teljesíteni, az az őskövület 1.2-es meg elég kevéske a fabia bódéjához, és ha nem szeretnél mozgó útakadály lenni, akkor bizony ki kell használni a ménest, "a lovak meg zabbal mennek"...
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
Rick4
félisten
válasz SpeedR #49102 üzenetére
Az ismerősöd gondolom képzett szerelő, az E85 üzemben nagy tapasztalattal is rendelkezik... Maradjunk annyiban, feleslegesen csinálta... Mi az ami árt szerinted a motornak? Mert ugye van az injektor, ha az eldugul, azt is ki lehet takarítani, de a motor önmagában az égésteret jelenti, legalábbis ahol az üzemanyag jelen lehet. Ott mit árthat bármi is ami a tankban van és a szűrő átengedte? Semmit.
-
Alvin_ti4200
félisten
Van valakinek tapasztalata/információja a pécsi EU Autó Kft-vel (Ürögi fasor u. 2/B), illetve a nagykanizsai Weltauto-val (Petőfi út 95.)? Utóbbiról mondta egy fórumozó máshol, hogy elég korrektek.
-
Rick4
félisten
válasz SpeedR #49100 üzenetére
Némá, egy fórumozó kutya..
Nem is ott mossa, minden normális kocsin van üzemanyagszűrő. Ami a motorba nem való méretű szilárd szemcse, az a szűrőben marad, ki kell cserélni az első párszáz km után, utána még egyszer 2000km után és a 3. szűrővel mehet.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest