Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Aktív témák
-
vhunor
őstag
[ Szerkesztve ]
-
vhunor
őstag
válasz !Overdose! #49958 üzenetére
Egyik barátomnak kb. 1 évig Aero-ja volt, a gatyája is ráment a fenntartására, nem ajánlanám. Mocskos drágák voltak az alkatrészek hozzá.
-
vhunor
őstag
Reális lehet ennél a 120k km futás? Egész jó ára van.
-
vhunor
őstag
válasz Napfénysüti #49864 üzenetére
Nem értesz hozzá, az éródinamika .
-
vhunor
őstag
-
vhunor
őstag
válasz mokus1 #49577 üzenetére
Anyámnak egy hasonló korú van, csak dízel. Imádom, baromi jó kis autó, nem zörög, nem csörög, minden kütyü hibátlan benne, szervizt csak kötelezőt látott. Kicsit kemény a futóműve a remek magyar utakra, meg az akksija nem szeretett sokat állni nagyon hidegben, és az A oszlop baromi vastag, egy fél kamion befér mögé egy kanyarban, ezt szokni kell. Sokkal több hely van benne, mint kívülről gondolná az ember (ugyanolyan kellemes csalódás, mint a Jazz), mi négyen elmentünk vele nyaralni a tengerre, minden motyónk elfért benne, és abszolút kényelmes volt benne utazni, 4 fővel is remekül ment. Fordulékony, Trogir szűk utcáin áldás volt egy Mondeo után, és a félautomata váltó is tényleg remek.
[ Szerkesztve ]
-
vhunor
őstag
Minden nap örülök, hogy tavaly decemberben nem vettem meg a 4 éves, 14 ezer km-t futott Avensis 1.8 Sol-t. 3 misi volt az ára, csak 1,5m kp+maradék svájci francos hitel átvállalásával. Gyakorlatilag új autó volt, egy régi ismerős feleségéé. Evett a fene, hogy otthagytam, de áldom az eszem, hogy végül nem ugrottam bele.
-
vhunor
őstag
Szerencsére nem én voltam az egyik . Kb. másfél-két km-t mehettem 210 környékén úgy 2 hónapja, amikor kipróbáltam, hogy viselkedik az autó olyan sebességnél. Fostam is rendesen hetekig utána. Amúgy általában 140-re állítom a tempomatot, az olyan 133 valósan, bőven elég a normális haladáshoz.
-
vhunor
őstag
válasz aphra2 #49133 üzenetére
Qru: nálam ez döntő szempont volt, amikor autót vettem. Én is sokat szemeztem a Jazz-el, Colt-tal és hasonló kiskocsikkal, de a tesztvezetéseknél kiderül, hogy ezek az 1.2, 1.4 szívók nem illenek az én vezetési stílusomhoz. A mostanival egész jól ki lehet kerülni az ilyen helyzetekből (150 LE, 320 NM).
-
vhunor
őstag
válasz hobizoli #49123 üzenetére
"sot ujabban vannak 65-70-l repeszto kocsisorok is."
Ezt én is észrevettem mostanában, és a guta üt meg tőle. Szinte nyílegyenes út, alig érkezik egy-egy autó a szembesávban, és egy 5-6 autóból álló karaván 60-70-nel halad a főúton. Ilyenkor örülök, hogy rendesen húz a ménes a motorháztető alatt.
-
vhunor
őstag
A Top Gear e heti epizódjában üt a használt autós rész. .
-
vhunor
őstag
válasz runner 125 #46073 üzenetére
Tavaly valamikor október környékén a céges hirdetőfalon lettem figyelmes egy ilyesmi hirdetésre: Toyota Avensis, 4 éves, 1.8-as 144 LE, sol felszereltség, 14.000 km, végig garázsban tartott. Még az eladót is ismertem, egy igen rendes, régivágású mérnök, a fia 8 évig volt az osztálytársam . A kocsit az asszony hajtotta hébe-hóba, egyébként a céges Mondeóval jártak, így jött össze a 14k km. Amikor kipróbáltam, olyan volt, mintha akkor gurult volna ki a szalonból. 3 misit kért érte, amennyiért ajándék lett volna, ha nincs rajta még 1,5m svájci franc alapú hitel. Végül ezért nem vettem meg, meg azért, mert 2,2-2,3m-ben maximalizáltam az autóra szánt pénzmagot. De azóta is sokszor eszembe jut, hogy talán mégis bele kellett volna ülni .
-
vhunor
őstag
Mitsubishi Colt 6 éves, 465 ezer ft.
Kíváncsi vagyok, mi az ami nincs leírva a hirdetésben .
-
vhunor
őstag
válasz Vangelis #45399 üzenetére
2 évig volt szerencsém 1.8 td vadonat új mondeot vezetni, az origós tesztben szereplők közül a lagunát, a passatot és az avensist próbáltam egy tesztvezetést erejéig, és szerintem is a mondeo a legjobb ebben a kategóriában. Helykínálatban, futóműben, vezetési élményben messze a legjobbnak tartom 8-10 millióig.
-
vhunor
őstag
válasz vhunor #45305 üzenetére
Na, ma megnéztem, le is foglalóztam . Gyönyörű állapotban van, rendszám alapján utánanézettem a márkaszervízben is, minden stimmel vele, 112 ezer km, 2005. márciusi, törve-sérülve sosem volt. Tegnap kapott új első-hátsó fékbetéteket, van hozzá új nyári és téli szett (téli acélfelnin). A 150 lovas 1.9 cdti szépen húz, nem tapasztaltam olyan turbolagot mint apám 1.8-as Mondeojában. Fedélzeti komp. alapján 6,2 vegyes átlagfogyasztás.
[ Szerkesztve ]
-
vhunor
őstag
Sziasztok,
5-6 éves BWM 320d-k (coupé/touring változat) 140 ezer km-rel 2,5-2,7 misiért reálisak, vagy ezeknél gyakran fordulhat előt, hogy 100k-val több van bennük?
Autóvásárlás előtt állok, csütörtökön megyek megnézni egy 5 és fél éves Vectra 1.9 cdti (150 le) design-t, ami itt a városban volt újan véve, egy gyógyszerész fickó vezette és garantált 112 ezer km van benne, 2 misiért. De ha 2,5 környékén lehetne találni normális 320d-t, lehet megnéznék néhányat.
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest