Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
Kazimír
őstag
egy 8-10 éves Peugeot 1,4 Hdi nagy öngyilkosság (értsd:ráfizetés mindenféle szempontból) lenne?
Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
aero.
veterán
válasz Winner_hun #43696 üzenetére
Szerintem a kínai mivoltára gondolt, nem magára az LPG tartályra.
-
danih
veterán
válasz Winner_hun #43696 üzenetére
PB gázpalackra gondol, vagy nem tudom
-
danih
veterán
Ma elmentünk vidékre autót nézni. Volt egy, nem is rossz, kicsit felülárazva, gondoltam tanultam a hibámból (eleresztettem egy jó lehetőséget), de aztán mégsem.
A vége az lett hogy lerobbantunk a zergebaszta utakon valami falu mellett, benzinszivattyú kampec, szóval be a közeli városba és volán.
Pedig még volt 3 jónak tűnő alternatíva, amiből nem lett semmi
Mindegy, holnap tolom tovább, ha lesz idő (de tudom hogy nem lesz, sőt, az egész héten nem lesz, szóval megint elúszik pár lehetőség). -
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
válasz saguaro #43690 üzenetére
HI!
95-96 es mijj meglepo az imadott pozso 405srdturnyo volt:- )
azzal csinlatam az oktogon >falu 45percet, a carinaval nem nagyon sikerul 50-52 alamennem atlagban, de akkor mar kicsiveloregebb voltam meg tobb a trafi:- )udv
neduddki
mod: mongyuk utanna sokat rontott az atkari lejaro atszerkesztese, de ha majd egyszer meglesz az ozvetlen adocsi is csiyava:- )))
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz AMD Power #43683 üzenetére
HI!
regi szep idok: isaszeg godolloi vege>erzsebethid budai hidfo 22 perc volt a szintido:- )))
udv
neduddki
mod: budaors nyugati van etelme?
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Városi kis fogyasztású autót vennék.... max 7l BP-i fogyasztásig érdekelne!
2000 évjáratnál újabb. 4* törésteszt és jó lenne 2db légzsák. Eddig kinézett autók erre a célra... Skoda Fabia 1.2 12v vagy Renault Clio II 1.2 16v...Ötletek esetleg?
-
hobizoli
nagyúr
+ Törökország: 1.9EUR
több drón kell ;P
-
djtörök
senior tag
Üdv!
Első autó vásárlásán gondolkozom, és ez a 2 típus ami tettszik:
mazda mx-3 1.6
alfa 146 1.6 ('96 vagy az után gyártott)
Szerintetek melyik lenne az ideálisabb? -
Rick4
félisten
válasz Hybryd #43672 üzenetére
Inkább 1.3-asokat nézz, az gyorsul is ha lenyomod a gázpedált
Suzuki Swift 1.0 (2000) - 53 LE - 76 Nm - 0-100: 16,0 mp, az 1.3-asra a gyár hoz 13 sec-et. . Ehez képest az újabb Swift a 94 lovas motorral tud 12.3-at, szerintem nem sok lényege van közúton, forgalomban egy 0-100-nak, hidd el, megy az 1 literes is rendesen, igaz 2 személy elég is neki.
Aztán hogy neked mitől végződik magasabban az index mint a lámpa, azt már végképp nem tudom. Mindkettő magasabb lett, mint előtte volt.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Hybryd
tag
Szia!
Ha az a célod hogy A-ból B-be eljuss megbízhatóan és minél olcsóbban fenntarthasd a kocsit, akkor megfelel a Swift.
Inkább 1.3-asokat nézz, az gyorsul is ha lenyomod a gázpedált (ami pl. egy alap 1.4-es Astráról vagy hármas Golfról nehezen mondható el) Óriási a választék, ezért én kerülném a nagyon alap kiviteleket (évekig nem volt pl. alapfelszerelés a hátsó ablaktörlő, a legelején talán még az ablakfűtés sem, nem lehet nyitni bentről a tanksapkát stb.) Más kérdés, hogy "vidéki hétvégi autós nyugdíjas, csak boltba meg orvoshoz" tulajoknál valszeg nem a fullos kivitelek lesznek...Egyébként '97 közepén volt modellfrissítés, azóta kicsit tagoltabb a műszerfal, valamivel talán gusztusosabb a beltér. Kívülről arról lehet megismerni, hogy a hűtőmaszk egy nagy csík helyett két szélső kicsi és egy nagyobb középső lyukból áll, az indexbura pedig valamivel magasabban végződik mint a fényszóró. Hátul meg fehér-piros vízszintes csík a lámpa.
-
DopeBob
addikt
válasz neduddki #43667 üzenetére
Kösz, az infokat
Igazi kihívás volt kihámozni őket
Manitou: A H Astrák nagyon nem tetszenek, nem is igazán néztem őket. Focustól is meg az Octaviatol is azért félek, mert beletesznek két év alatt 2-300.000km-t aztán eladják 100e-rel, mert ránézésre tök új a kocsi. Legalábbis ilyen rémtörténetekkel van tele a net
[ Szerkesztve ]
MZ/X
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
válasz DopeBob #43666 üzenetére
HI!
weltoto qva draga, de nem jo otok frodulnak elo, mongyuk ijje emgaszemejtol si ki lehet fogni /na jo de hat en nagy nepperellenes vagyok:- )))/
pl: bof szukicsd /en mogyuk hejjel kezdenem, utanna atneznem, hogy mejjik tipus szamithat meg figyelemre, sevrolet, buzuki kiszedve, sajnos tipust nem tok kizarni(pl fabia)/
1.6os krokusz normal kozlekedesre teljesen eleg, de oktavija fel szammal nagyobb leglabb, ellenebn egy oktavias aszonta nekem valto azert bugzik mert spanyol /de ujabban mar atvittek csehbe/, de azok emg tul fiatalokudv
neduddki
mod: javiottam 1250ccm-nel nagyob motor: bof
[ Szerkesztve ]
-
DopeBob
addikt
Sziasztok,
nemsokára szeretnék venni egy családi autót, de minél többet olvasgatok róluk, annál bizonytalanabb vagyok. Eddig két típust nézegettem komolyabban, az egyik a Ford Focus, a másik a Skoda Octavia. Csak kombi jöhet szóba. 4-5 éves >100.000km futott autókat keresgéltem. Keret olyan 1,6-2,0M max. De inkább az 1,6-hoz közel
Benzin vagy dízel? Az éves futás elég kevés maximum 10e km. Motorból 100LE max elég egy ilyen autóba? Melyiket gazdaságosabb fenntartani hosszú távon? A Focus sokkal jobban tetszik kívül is, belül is, de mindenki a Skodát ajánlgatja
Esetleg van még valami szóba jöhető alternatíva?
Weltautóról esetleg vélemények? Sajnos nem nagyon értek hozzá, nem szeretném ha nagyon átverne valami kereskedő
Köszönöm előre is a tanácsokat!
[ Szerkesztve ]
MZ/X
-
Mr.Grincs
veterán
Rohadt giccses az biztos. Részemről nem adnék érte egy fillért sem. Volt egy X5 ösünk két évvel ezelőtt elég sokáig, az minden pénzt megért, kényelemes biztonságos és szervízigényes volt sokat is költöttünk rá de szerettem nagyon. Párhuzamosan volt a Dízel ignisünkkel. Vissza is sírom a mai napig, mind a kettőt.
De ez a hard copy egy vicc szerintem. Oké hogy gázos de félnék mikor robbanok fel.[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Nannneeeee Nagyon X5 re hasonlít...
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Enton
addikt
Gondolom akkor az már nincs is meg ha már így magadat átkozod?
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
danih
veterán
Akkora idióta vagyok.
Mikor kezdtem nézni a használtautókat (élőben, helyszínen), egy 2003-as Fiat Puntóval kezdtem. 750 ezer volt az ára, amiből 50-et simán le lehetett volna alkudni (pl. akksi látszott, hogy kell új). Tök jó állapotban volt, esztétikailag is, motorikailag is, magánszemélytől. Ráadásul nem is muszájból adták el, vagy mert rohadt - egyszerűen már volt két másik autó (egyik saját, másik céges).
Szóval minden OK volt, az asszonynak is tetszett (neki lenne az autó, első kocsi számára), de egyetértettünk vele, hogy még meg kell nézni legalább 10-15 kocsit hogy felmérjük a piacot. Persze azóta sem láttunk olyan jót - helyben meg kellett volna venni, hezitálás nélkül.
Mérges vagyok magamra, mert bennem volt az "ez csak az első kocsi, ezek szerint biztos találunk kicsit jobbat is" érzés. -
Mr.Grincs
veterán
Sikerült leoperálni a kerékőr csavarokat.
Itt Bicskén csináltattam a Suzuki szervízben 4K volt a mutatvány + 2400 az új 4 db kerékcsavar. Örülök, higy ennyivel megúsztam./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Kazimír
őstag
válasz zoo8800 #43533 üzenetére
És miután 1millióért pláne nem tudta eladni, most ismét leszállította az árat 900e-re
Ha ezek után egyáltalán mernék alkudni a gépjárműre, akkor a kínált ár 820e-tól indulna lefelé, mert:
1. nyilvánvaló, hogy az eladó nincs tisztában az autója értékével...
2. Kapkod, gyorsan akar szabadulni az autótól, ami gyanús lehet.[ Szerkesztve ]
Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
őstag
-
danih
veterán
Tudnék valakitől bp-en rétegvastagság-mérőt bérelni nem aranyárban?
Köszi. -
Zewa
senior tag
3-as Golf GTI--ből adtak ki ilyen 20éves jubileumi modellt.
Ez volt a kiinduló alap amely tényleg limitált volt de nem sok maradt belőle."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
danih
veterán
válasz Kickass #43628 üzenetére
Az alapján, amit olvastam, tévedsz.
Az eredetiségvizsgálat megvan egy fél óra alatt - ez azt jelenti, hogy ennyi idő alatt csinálják A vizsgálatról helyben egy igazolást kapsz csak, mely kimondja, hogy a vizsgálat megtörtént.
A vizsgálat eredményéről szóló határozatot két helyre lehet kérni:
1. Postai úton címre, ez 15 nap
2. Választott Okmányrodába küldve, ez kevesebb
Azért van így, mert helyben nem lehet semmit megtudni (ergo befolyásolni, csalni sem), az eredetiségvizsgáló csak felveszi az adatokat, elküldi a központnak, és kiállít egy igazolást.Linkeltem, hol olvastam a fentieket.
(#43636) Atomgeszi: zöldkártya adatok alapján a lelke: LCT-666 - Volkswagen Golf (91-98), 1996-os évjárat
[ Szerkesztve ]
-
Zewa
senior tag
válasz Atomgeszi #43636 üzenetére
Uj juj juj... Ezmiez?! Audi,vw, BMW öszvér?
Munka minőségével anynira nicns is gond, gondolom iszonyat pénz beleöltek.
de az egészet a mérhetetlen izlésficam tönkreteszi...Belinkeltem a VW-eseknek is...
[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Atomgeszi
nagyúr
[link] Azta ez mi? Ilyet sem láttam még.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Tomics
addikt
Kis dízel a nagyravágyóknak Apróhirdetés szövegét érdemes elolvasni
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
zoo8800
veterán
válasz tomcsi23 #43632 üzenetére
Nem, csak még mindig ez a terv.
-----------------------
Közérdekű info, reszkess pénztárca.rip and tear, until it is done
-
tomcsi23
veterán
Hátha valaki ilyet keres. Fórumos Seat Leon Sport-R.
Zoo: olcsóbb lett.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
lajo
senior tag
Köszi a tippeket, megnézegettem. 626-os Mazda, laguna, Peugeot 406?
-
Kickass
őstag
De az eredetiség-vizsgálat határozatban később érkezik
mit ertesz kesobb alatt? bejelentkezel valahova fel-1 ora alatt megvan, intezheted te is, az eladoval meg megegyeztek hogy kifizeti es bele szamitja az arba vagy akarmi
megcsinaltatod aztan mehet az adasvetel, adasvetelinel figyelj hogy csak az ujabb fajta hivatalos formanyomtatvanyt fogadjak el az atirasnal (elvileg )
[ Szerkesztve ]
-
danih
veterán
De az eredetiség-vizsgálat határozatban később érkezik úgyis, miért "kell" óra-percet a szerződésre írni? Valamit nem vágok
Egyszerűen kikötöd hogy a szerződést érvényét veszti "negatív" ev eredmény esetén, a fizetés pedig az ev határozat kézhezvétele után történik... Nem így szokták? -
Rick4
félisten
Ennél már csak egy jobb van, a vevő és az eladó szépen végigmegy az eredetvizsga- átírás műveletén együtt, és mindenki megy dolgára. Jobb ez így, tiszta ügy mindenkinek. Vagy az eladó legalább írjon az adásvételire óra percet, sose tudni...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
m3tr0
őstag
A vásárlás előtt le kell beszélni az eladóval,hogy ő végeztesse el az eredetiségvizsgát az autóra, ha rendeben lemegy,akkor megveszed.
Megállapodás kérdése.Én is vettem úgy autót,hogy megvétel után csináltattam eredetvizsgát, csak nem mindegy ,hogy kitől veszed...
De jobb a megvásárlás előtt elintéztetni az eladóval és pont.
-
Eagl3
veterán
Hoppá, ez nem ide....
[ Szerkesztve ]
-
danih
veterán
válasz zoo8800 #43620 üzenetére
"Itt", mármint a budaörsin? Az hol van pontosan?
Másik.
Olvasgattam még, itt. Előző oldalakon az volt, hogy mindent kezdjünk az eredetiségvizsgálattal, és utána lépjünk tovább - ez szerintem teljesen logikus.
Namost a linkelt helyen pedig, mint vásárlás UTÁNI teendők, a következők vannak megjelölve:
1. Kötelező megkötése (logkus)
2. Eredetiségvizsgálat. WTF??? Vásárlás után? Az imént épp azt mondta, hogy ne fizessünk, amíg nincs az eredetiségvizsgálatnak eredménye... Hogy is van ez? -
danih
veterán
Na, megnyugodtam.
-
danih
veterán
Nem láttam még eredetiséget igazoló papírt, azért kérdeztem.
Szóval vegyünk egy autót, amely nem menne át az eredetiségvizsgálaton (mindegy, milyen okból). De mivel haver, kiállít egy papírt arról, hogy a kocsi mégis átment. Olyan, mintha fognék egy bizonyítványt, osz' beírnék egy ötöst magamnak.
IDK... -
hobizoli
nagyúr
több drón kell ;P
-
m3tr0
őstag
-
danih
veterán
Folytatnám hülye kérdéseim sorát (sajna az autópiacos kérdést nem reagáltátok le érdemben )
Eredetvizsgálattal kapcsolatos: van itt az eladó oldaláról visszaélési lehetőség? Úgy értem: megcsinálja a haver és a problémás kocsi is papírt kap - vagy olyan a rendszer, hogy visszaélés kizárva?[ Szerkesztve ]
-
lajo
senior tag
Köszi, megnézem.
Pénzben nem gondolkodtam, információt gyűjtök. Normális árban a kategóriában, figyelembe véve, hogy legalbb 10 éves autókról van szó, tehát amennyit reálisan érdemes kiadni egy ilyenért, ugyanakkor ér is annyival többet mint a mostani. Emellet minél kevesebb annál jobb
Nem vagyok képben, 6--800e Ft-ra gondoltam. Rossz gondolat? -
mycso
veterán
válasz Atomgeszi #43604 üzenetére
Ezzel a felszereltség dologgal egyet értek.
2000-ben, mikor szüleim autót vettek szalonból, ezen alternatívák voltak:
focus, megane astraG illetve futólag eszükbe jutott a carisma is, de az ki is esett hamar az ára és a felépítése miatt. (kombit akartak).astra: hát ez volt bizony a legigénytelenebbül kinéző/felszerelt autó árban kb. pair-ban volt a megane-al.
focus: ez volt a legszebb/leg igényesebb és egyben a legdrágább is még alapfelszereltség mellett is drágább volt, mint a legjobban felszerelt megane. (pl emlékeim szerint feláras volt az abs/klíma is)
Így a megane maradt, mert az árához képest ez volt a legjobban felszerelt és egyelőre még nem volt vele probléma.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
lajo
senior tag
Sziasztok!
Ötleteket szeretnék kérni autóválasztás ügyben. Még nem igazán aktuális a kérdés de bármikor az lehet. Egy 91-es dízel Primerát használok éppen.
Olyan autót keresek, ami kb.98-2000-res, hasonló kategóriájú méretben, kombi-5-4 ajtós a rangsor, de ha nagy akkor az utóbbi is jó.. Van benne normális ülés, és futómű (a mostanihoz kb. hasonló mondjuk), klíma, elektromos ablak, abs, egy légzsák minimum, és könyéktámasz, más nem nagyon érdekel. Benzines és legalább 1,6-os, dízel csak ha valami nagyon jól sikerült darab. Alapvető dolog lenne a megbízhatóság.
Ha valakinek jut eszébe legyenszíves csak egy-egy típust mondani.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz róbert gida #43603 üzenetére
Azért a franciák voltak szerintem a legfelszereltebb. Meg a legelromlósabb is.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
róbert gida
tag
válasz izomhod #43599 üzenetére
Persze ez nem meglepő mert a pénzedért minőséget kapsz ,egy megbízható autót .Én tavaly adtam el 7 éves corollámat mert nem volt benne klíma .Persze semmi gondom soha nem volt vele és nagyon jó pénzt kaptam érte.Szerintem nem csak a műszaki tartalom hanem a felszereltség terén is jobbak a japánok.WV -ennel az a gondom,hogy ha nem nyúlsz mélyen zsebbe akkor a fapad kategória az nagyon fapad.Ezzel azt akarom mondani ,hogy 8-9 éves japán vagy német kocsik között az alapfelszereltség már akkor jobb és gazdagabb volt a japánban mint a német kocsikban.Ezzel senkit nem akarok megsérteni de elég sok kocsival volt már dolgom.Apósomnak polója van szüleimnek opel corsa látom mit kaptak anno .
Nyugalom ,a hosszú élet ritka ! Ne igyál bele a medve sörébe!
-
koshmar
addikt
Na gondoltam, csatlakozom ehhez a topikhoz is.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Jadro
veterán
válasz izomhod #43593 üzenetére
Persze, az lesz nemsokára, mert elég vicces lenne ha ráizgulnék egy autótípusra és beleülve derülne ki hogy valami nagyon nem stimmel nekem. (Nem lehet eléggé hátratolni az ülést vagy valami hasonló hülyeség.) Csak első körben próbáltam behatárolni, hogy mégis mi lenne az ami érdekelhet.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Szólánc.
- Autós topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest