- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
Gebriel #3533 üzenetére
Szabálygyűjtemény...
Tényleg úgy gondolod, hogy elég a szabályokat ismerni ahhoz, vagy valaki kiszabaduljon a forgalomba? Szerinted az aktívan vezetők közül hányan mennének át egy KRESZ teszten, ha eléjük tolnák?
Belekapaszkodtál amol zárójeles megjegyzésébe, beszúrtál egy nyelvnyújtogatós smile-t és beböfögtél egy olyan mondatot, amiből az jött le, hogy a kinek jogsija van az már tökéletesen tisztában van a vezetés mikéntjével, hiszen ha nem lenne, akkor nem kapott volna jogsit...
Én pedig kifejtettem, hogy az, hogy valaki megkapta a jogsiját még baromira nem jelenti azt, hogy vezetni is tud... Mert nem csak a teves szabályok ismeretéből áll a vezetés, hanem más tényezőkből is...Verd csak nyugodtan a fejed a falba...
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest