Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
jojoker08
tag
válasz palfitom #80745 üzenetére
Minek tulajdonítanád a hibát, ha indításnál nem mindig sikerül bootolni elsőre, hanem csak másodjára, de akkor is van úgy, hogy pl. youtube-on lassítva mennek a videók, hang pedig egyáltalán nincs? Ezt egy reboot megoldja, de marha idegesítő...Én a lapra gyanakszom, de lehet, hogy tévedek.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz palfitom #80777 üzenetére
Köszi És az nem gond hogy ezek ddr3 as lapok?A kinézett pentium az ugye a legújabb generáció tagja.A későbbiekben meg lenne egy 4 magos i5 6500 pl az ugye meg eggyel régebbi generésön 😁Vagy tökmindegy a ram csak azt nézzem meg hogy a lap támogatja e mindkét procit?
[ Szerkesztve ]
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz palfitom #80788 üzenetére
Ha jól gondolom,akkor a ddr3 ram olcsóbb is valamivel.Ha olcsóbban megúszom,és támogatják ezeket a procikat akkor ddr3 as giga lapot nézek.Összefoglalva :nekem akkor jó egy ddr3 as giga b150- es lap?
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz palfitom #80790 üzenetére
Háááát.......elnézve az árakat 1-2 ezer ft a különbség,és a lapoknál is kb 5 ezer a ddr4 felára.Szóval érdekessek az árak 😮Köszönöm az infókat,most már végre valamenyire képben vagyok
-
sanyi0627
senior tag
válasz palfitom #80936 üzenetére
Írtam az msi-nek.
Elosszor az a valasz jott hogy nincs rajta olyan csatlakozo. Mondom wtf.linkeltem nekik honlapot meg leirast.
Ez volt most a valasz:
PCI-E mode only
so not directly on the board.
Ezek szerint akkor nem?http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
senki66
senior tag
-
senki66
senior tag
-
senki66
senior tag
válasz palfitom #81078 üzenetére
Van valami előnye, ha DDR4 memóriára váltok, azonkívül, hogy újabb a technológia, gyorsabb megbízhatóbb lesz? Jelenleg 16GB 4x4GB Corsair Vengeance 1600mhz ddr3 ramom van - 2133 Mhz-en duálban stabilan mennek. Az általad ajánlott MSI B250M GAMING PRO lap elsőre szimpatikusnak tűnt, csak aztán észrevettem, hogy nincs rajta 7.1-es audió, mivel media lejátszásra is gyakorta használom a gépet, így ez kiesik.
-
zsolt734
tag
válasz palfitom #81195 üzenetére
Köszönöm!
Jobban átgondolva lehet, hogy maradnék a DDR3L mellett. Viszont megfordult a fejemben, hogy ebbe a GigaByte alaplapba nem 6100T procit vennék, hanem 7100T-t (mivel egy árban vannak nagyjából). A kérdésem az lenne, hogy ez így működne-e, vagy újabb chipset-es alaplap kellene a 7100T alá?
-
-FLY->
őstag
válasz palfitom #81346 üzenetére
Ez nem kérdés, DE nem lesznek Z170-es lapok nemsokára. Átpozicionálódik a piac, magasabbról indul, B-Z között ott lesz a 15-20k ahogy volt. Tegyük fel, aki úgy indul neki, hogy a tuningolási lehetőség ér neki kerek 0 forintot, azt nem fogod meggyőzni, hogy de figyelj vedd már meg csak 20k a difi és később... Ne legyen igazam, de lehet ez még egy jó lap is, akár minden szemszögből.
-
NagartHUN
csendes tag
válasz palfitom #81548 üzenetére
Köszönöm szépen a választ és a segítséget! A magasabb órajelű ddr4 melyik komponens paramétereire vonatkozik? Melyiknél keressem hogy mahas legyen a ddr4-es órajele?
Szerk: nagyjából 6 éves a konfig egyébként (időközben kapott egy 2. 8GB RAM-ot, nagyobb SSD-t és a merevlemezeket, valamint ezt az erősebb tápot)
[ Szerkesztve ]
-
NagartHUN
csendes tag
válasz palfitom #81552 üzenetére
Köszi, igen néztem hogy új szett RAM-ra lenne szükségem (40-50 ezer a 16GB, amit most nem feltétlen vállalnék be a többi cucc mellett egyszerre - viszont muszáj lenne 1151 esetén). Mennyivel jobb/tud többet az 1151? Megérné arra cserélnem az alaplapomat és a ramjaimat (DDR4-re)?
Telefonról nem látom a téma elején az összefoglalót, otthon gépről elolvasom mindenképp! -
szcsabaa
csendes tag
válasz palfitom #81610 üzenetére
köszi
esetleg megéri z170 es lapot venni és valahogy megoldani a bios frissítést ? vagy van olyan bolt ahol úgy lehet rendelni hogy ezt megcsinálják?
pl az ASRock Fatal1ty Z170 Gaming K6 lap majdnem 15K val olcsóbb mint ugyan ez z270-es csipszettel pedig az gondolom az alap felépítése ugyan az a kettőnek csak a z270-esen van pár extra szolgáltatás -
Dark197405
tag
válasz palfitom #81637 üzenetére
i5 4570 és DDR3-ról lesz a váltás i7 6700 és DDR4-re. Mivel az i7-hez rendkívül jutányosan jutok hozzá a 16GB RAM társaságában, ezért a váltás nem is kérdés. Viszont mint írtam tuning nem lesz, ezért csak a stabil működés és az esetleges jó/rossz tapasztalatok érdekelnének. Tudom hogy az említett árkategória nem a csúcsok csúcsa, de nincs is semmi extrára szükség. A lap mérete mindegy, mert van hely a házban bőven.
[ Szerkesztve ]
-
NYPD
aktív tag
válasz palfitom #81739 üzenetére
Köszi! Mi a különbség a kettő chipset között? 22-25-nél többet nem nagyon áldoznék rá. ATX mérte érdekelne.
ASUS Z97-K-t látok itt az aprón megfelelő áron, jó vétel lenne? Van Z97 Pro is, de ha jól láttam azon nincs PCI slot, viszont a hangkártyám miatt az mindenképp szükséges.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- World of Warships
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox tulajok OFF topicja
- Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- Asztalos klub
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.