Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
fematthew89
tag
Szóval az msi is jó lap...köszönöm! Láttam egyik barátomnál egy i5-2500k-t geforce gt 560-assal és sokkal jobb fps-eket (van ahol 40 fps-t ráver az amd x4 985 BE-re) csinál olyan helyeken, ahol egyszerre huszan-harmincan vagyunk egy helyen...ezért váltanék, mert nem lenne akkora az fps ingadozás.
Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos! / Tel.: 30/820-2515 E-mail: FEMatthew89@gmail.com / PH! megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=fematthew89
-
Strezi
őstag
Tehát továbbra sem ajánlott jelenleg. Minimum kétséges az alaplapok és ennek a procinak a viszonya jelenleg, az ASUS kétes hozzáállására pedig sok-sok egyéb példát is hoztak.
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
torma1981
veterán
-
Strezi
őstag
Nézd, Steve véleményét, ami rengeteg munkán, szakértők elemzésein alapszik, és feltárt hibákat nem lehet figyelelmen kívül hagyni. Ha neked értelmezhetetlen, és értéktelen ami ott elhangzik, akkor nálad is van baj. Ő, ők nem kevés hibára látnak rá, közvetlen kapcsolatban vannak ipari forrásokkal. Várják, közlik az ASUS visszajelzéseit is. Van baj, van ok a körültekintő tájékozódásra, ennyi.
Te pedig, ha jó értem pedig a nagy számok törvénye alapján, a felhasználói visszajelzések, illetve azok hiánya alapján írod, amit írsz ...Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
Hector2018
csendes tag
Ez igen kimerítő válasz, de hogy őszinte legyek, még így sem tudok választani.
Te a helyemben melyiket vásárolnád és miért?
Tuning számomra nem releváns, ahogy a villogó ledek sem, sem pedig a wifi. Szabvány atx nekem jobban bejön.
Azt szeretném ha alapon tudna hasítani mindenféle tuning nélkül. -
Hector2018
csendes tag
Hallgatva rád megrendeltem a GIGABYTE Alaplap AM4 X570S UD AMD X570, ATX lapot.
Szeretném megköszönni a gyors segítséged. -
FoLey-v
addikt
Ha szereztem Socket 1356 processzort szerettem volna egy ilyen kis ritka konfigot összeállítani.
Ha aliról rendelek akkor nincs vám?
Deszka nem érdekel csak legyen valami alatta.[ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
xAttilax
őstag
ezeket olvastam én is és pont erre jutottam, hogy a x670 pár sata, usb porttal több.
PCI-E 5 annyira nem prio + azért jóval drágábbak azok amik nekem megfelelnek.
Néztem a strix-et de nincs COM port egyiken se.
de köszönöm még úgyis alszok rá párat."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Xenncso
csendes tag
Igen, igazad van, Elnézést! Írom is hogy mit szeretnék:
1. Mire fogod használni a gépet? Ha munka, akkor elsősorban milyen jellegű?
- Játékra és sima átlagos felhasználásra.
2. Mennyit szánsz az alaplapra?
- 110k max
3. Milyen hardverek alá szeretnéd?
- 7700x vagy 7800x3d amit szeretnék
4. Milyen méretű lapot szeretnél?
- ATX
5. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB,SATA,PCI,PCI-E,...)
- M.2 slot ami igazán lényeges legalább 2 a többi nem igazán lényeges.
6. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
- nem fogom használni
7. Szeretnél tuningolni vagy nem?
-A processzort nem szeretném csak finomra hangolni pl alulfeszelni stb...a ramokkal szeretném elérni a sweet spotot és amennyiben van értelme gamingre egy picit a késleltetéseket feszesebbre fogni.
8. Használt, vagy új alaplap?
- új
9. Fontos e a lap kinézete (szín, dizájn, rgb,...)
- Igazából a feketés-fehéres dizájn tetszik de ha van jobb azon az áron és/vagy költséghatékonyabb megoldás akkor le tudok mondani róla.
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
- Nem igazán, az a cél hogy egy procit minél tovább tudjak használni.A Gigabyte B650M DS3H lapot azért néztem ki mivel a linkben szereplő teszt alapján egész jól szerepelt és kedvezőbb ára van pl a Gigabyte B650 GAMING X AX -hoz képest azért szerettem volna megkérdezni. Ahogy írtam több a keret annál az árnál de ha az is megfelelhet az igényeimnek akkor nem szeretnék többet kiadni érte.
A másik kettő lap amiben gondolkodtam még az az ASRock B650E PG Riptide WiFi és az ASRock B650E Steel Legend WiFi mivel még benne van abban az árban amennyit ki szeretnék adni érte és a fő előnyük hogy már PCI-E 5.0 -ás lapok és láttam a zen4-es procis topikban pont beszéltétek hogy jövőtállóbbak lehetnek.
-
Xenncso
csendes tag
Igen, valami ilyen gondolatom volt a DS3H giga lappal kapcsolatosan hogy egy picit olcsóbb és lehet kompromisszumokat kötni vagy költséget csökkenteni.
Amennyiben ha ezt a lapot választanám akkor ez a ram [G.SKILL 32GB Ripjaws S5 DDR5 5600MHz CL28 KIT F5-5600J2834F16GX2-RS5K] ezekkel az időzítésekkel pl 6000 mhz-en mennyi eséllyel menne? Nyilván biztos soha nincs de lehet rá esély? Vagy inkább valami expo-s rammal kellene próbálkozni kicsit lazább időzítéssel mint ez [G.SKILL 32GB Flare X5 DDR5 6000MHz CL32 KIT F5-6000J3238F16GX2-FX5] ? -
palfitom
félisten
Igen láttam, olvasom azt a topikot is.
Igaz, de az ő felhasználásához teljesen mindegy, hogy négyes vagy ötös SSD-t használ.Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Speedy007
őstag
Köszönöm szépen a GIGABYTE lapom amivel kínlódok az is full 4.0-s. De ha jól tudom akkor az 5.0-s SSD jó lesz a 4.0-s lapba is csak a 4.0-s sebességét tudja majd csak. Én úgy olvastam egy topikban hogy egy átlag felhasználó 3.0-4.0 között nem igazán veszi észre a különbséget átlagos felhasználás esetén. Ha munkára használja nagy fájlok mozgatására akkor elő jönnek a különbség vélhetőleg szerintem ez lesz majd a különbség a 4.0&5.0 között is továbbra. TUF-tól "félek" mert eddig akár melyik termékről néztem teszteket mindenhol csak le xarozták anyag minőségben, tartósságban, fogyasztás és hőmérséklet és zaj terén
-
Speedy007
őstag
De itt is az az abszurd helyzet van minta Gigabyte B650M Gaming X AX hogy van 2*WD Black SN770 1TB M.2 NVMe (WDS100T3X0E) SSD-m és csak a 2TB-s verzió szerepel a támogatási listában (persze tudom hogy ha a 2TB-s jó akkor az összes többinek is jónak kellene lennie) illetve vicc a Gigabyte-hoz képest hogy az Asus pl. az alza esetén 5000Ft felárat kér az antennáért és a nagy alaplapot erőlteti ezzel.
-
Speedy007
őstag
Az a gond hogy már nekem ez is meredek 100.000-ig vagy fölé már nem akarok menni. Most működik a Gigabyte B650M Gaming X AX az F7-s BIOS-sal de falra mászok a hangos sípolásától asszony nem hallja de én a szoba másik végéből is hallom.Ha a TUF nem coil whine-t produkál akkor üsse kavics
-
noblem1983
senior tag
Csak azért gondoltam mert szoktak jó akciók lenni szeptember végén, októberben. Köszönöm az ajánlást egyébként, nagyon szép lap valóban erre nem is figyeltem fel. Ha annyi lesz akkor annyi lesz nem vág földhöz NZX-t láttam az nagyon letisztult dizájn de az ára kategória.
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
nubreed
veterán
Köszi! Az MSI MAG B650 Tomahawk Wifi egyébként tudja azt amit leírtam, a PCIE 5.0 kivételével. Lehet, hogy elengedem ezt, úgy sem tudom jelenleg kihasználni. Azt nem tudom, hogy ezen a lapon milyen a SATA vezérlő, de rákeresek.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
mufi
senior tag
Hy,
köszi a gyors választ. Youtube, online filmex, talán egyszer majd régi Satlkerek és COD2. Van külön VGA a gépben, AX860 táp is.
Nincs limit ami az árat illeti, az a baj, hogy én S1366 után megálltam a fejlődsben mivel laptopra váltottam.
HDMI kimenettel használnám mert ugye TV-re lenne kötve a gép.Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
nagyúr
+ bónuszként az M.2_B foglalatba csak pci.e nVME SSD rakható, ami x2-es gen 3.0-ás bekötésű.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
ripla
addikt
Ez így valóban nehéz.
#105151jokeph
Ezeket néztem ki, hangsúlyozom még egyáltalán nem biztos hogy megveszek ebből bármit is, csak egyelőre nézelődök!GIGABYTE B760 GAMING X from 66,090 Ft - Motherboard | Alzashop.com
Intel Core i5-12400 - CPU | Alzashop.com
SAPPHIRE PULSE Radeon RX 7800 XT GAMING 16GB - Graphics Card | Alzashop.com
Kingston FURY 32GB KIT DDR5 4800MHz CL38 Beast Black RGB - RAM | Alzashop.com
A RAM csak azért villogós, mert nincs natúrban 4800 mhz-es. Azt meg nem tudom hogyha nagyobbat veszek, azzal nem okozna-e működési nehézségeket, sosem próbáltam még ezt.
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
-
K1LLMy53Lf
senior tag
lehet ezen viccelődni, de én a kérdésre válaszoltam, csak más irányból. ő jó hangminőséget szeretne, én csak leírtam, hogy mi az, amivel valóban jó hangminőséget lehet elérni SZVSZ (nem hallottam még igazán jó alaplapi hangchip-et, igaz a legjobb eddig csak a z390 meg ace volt, azon 1220 van)
de nem vitatkozni akarok, ahogy írtam "just my 2 cents""...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
smallmer
őstag
Köszönöm szépen az ajánlásokat.
Azt hiszem el fogom engedni az integrált usb4-et.Azt megkérdezhetem, hogy mi alapján ajánlotok egyébként? Nem kételkedem, csak az érdekel, hogy honnan lehet elég információhoz jutni, hogy az ember tudjon mondjuk ajánlani. Pl.: miért B650-es lapot kell venni, stb...?
Köszönöm!
-
Đusty
addikt
Le tudnád írni nekem, hogy ennél a lapnál van-e olyan, hogy valamelyik csatlakozót a másik kárára lehet csak használni azaz nem megy egyszerre minden és mikor milyen esetben?
Vásárlás: ASRock Z790 PG RIPTIDE Alaplap - Árukereső.hu (arukereso.hu)
(főleg a sata3, és m2 foglalatok gyanúsak mert sok van de én nem tudom kihámozni)
előre is köszi[ Szerkesztve ]
-
félisten
Régebben el voltunk bőven látva 24.4 x 18.5 - 20.5 méretű lapokkal, most meg legfeljebb Intel vonalon bukkan fel néhány normálisabb modell... kár értük.
Most egy ilyet is találtam, jó lenne, de elsősorban iCafé konfigba ajánlják, szóval lehet hogy csak a távoli keleten lesz elérhető: ASUS EX-B650M-V7
1. Mire fogod használni a gépet? Ha munka, akkor elsősorban milyen jellegű?
Általános dolgok, lájtos játék, kemény ofisz.
2. Mennyit szánsz az alaplapra?
Kb. 50k HUF
3. Milyen hardverek alá szeretnéd?
Kezdetben Ryzen 7600, néhány háttértár, 150W-os VGA.
Később is maradnék 65W TDP prociknál.
4. Milyen méretű lapot szeretnél?
mATX formátum, de a keskenyebb változat: max. 244mm x 215mm, de ha felfelé néznek a SATA csatik, akkor 244mm x 224mm is lehet.
5. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB,SATA,PCI,PCI-E,...)
2x M.2 (Gen4 PCIE), 4x SATA, PCIEx16, PCIEx4... esetleg új generációs előlapi USB-C.
6. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
HDMI, de mellé jó lenne még DP.
7. Szeretnél tuningolni vagy nem?
Nem, legfeljebb RAM-ot.
8. Használt, vagy új alaplap?
Új, de aprós árustól is jöhet.
9. Fontos e a lap kinézete (szín, dizájn, rgb,...)
Nem, de ARG csati nem lenne rossz. Persze ez másodlagos szempont.
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Igen, ezért AM5.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
-
smallmer
őstag
-
Grózi
veterán
Egy minőségi fejest köss rá bármilyen pc-re/laposra,halgass meg egy számot-majd utána iktass be csak egy U7-t mondjuk.Ha nem hallod a különbséget akkor komoly gond van a füleddel.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Gyuri27
félisten
Nem erre gondoltam. Hanem egy 10-20k-s erősitőre. Semmi audiófilség nem volt benne.
Sajna a lapok 90%-ra még mindgig a 20 éves 8xx szériát eröltetik.
Akinek meg jobb a füle az átlagnál, jobb a hangszórója az átlagnál és az igénye is nagyobb picit az átlagnál az bajban van. Lásd alábbi példát. És nyilván nem kell 2 millát ellocsolni. De kell egy jobb hangkártya/erősítő ebben az esetben. Nem ördögtől való egy külső hangkártya vagy erősítő 20 pénzért.
Mert szerintem egy lapnál az utolsó paraméter a hang. Szerintem.Amd - Radeon - Ryzen
-
félisten
AM4 vonalon B550M deszka is megfelelhet, de sokat nem kapni már (Giga B550M S2H), vagy nagyon fapados (ASRock B550M-HDV), vagy nincs borda a VRM-en... ha van rá tipp, akkor meghallgatom.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
jimpo
senior tag
Értem mit írsz, de gondolom egy jobb "fapados" B650 lapban is ugyanúgy működne a processzor.
Max nem pörögne annyira, meg a lapon a VRM melegebb lenne.
De komolyan, mi a minimum ami kell egy 7800X3D alá150 körüli kerettel egyébként mik a lehetőségek?
Tomahawk lapok AM5 foglalatra nem is nagyon vannak? Vagy viszik mint a cukrot és azért nincs.Ami most van lapom sem csúcs Gigabyte B450 AORUS PRO , jelenleg csak PCIE 3.0 tárolóm van egy Kingston A2000 személyében. Igaz most tervezem hogy veszek...
Minden egyszerre mondjuk nem fog menni.A PCI-Express 5.0 is oké, csak amíg arányárban merik illetve nincs is a hétköznapi életben előnye addig felesleges.
[ Szerkesztve ]
A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
CriticalHit
őstag
A Gigabyte B650 AORUS PRO AX lap DDR4-es megfelelője a Gigabyte B550I AORUS PRO AX [link] vagy inkább a Gigabyte B550 AORUS ELITE AX [link] 5800X3D alá?
Illetve amennyiben a döntés az Intel i5 13600F vagy a 13400F, akkor a Gigabyte B660 AORUS MASTER DDR4 hozza ugyanazt a minőségi szintet? Full HD/ QHD felbontású játék ATX méretben a cél."We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
Gomez86
őstag
Teljesen jogos mindkét pont.
Prociból gondoltam majd megkérdem a milyen procis topicban hogy melyik AM5 az aminek a teljesítménye passzol a 3080 később 4080/90 mellé. De nyilván belépő szintű (kis fogyasztású) CPU nem lesz elég.
Monitorozó software-ek írnak VRM-et és ellustultam, de igazából amire gondolok az minden ami a CPU körül van és normál esetben a CPU hűtő légmozgása hűtené.
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Gomez86
őstag
Nagyon köszönöm a segítséget, van honnan indulnom így.
Ha ezt még lehetne kapni meg is oldaná a problémát, mert bár drága (volt) valamennyit visszakapnék azzal hogy nem kell CPU block-ot és/vagy monoblock-ot venni és bontás nélkül menne a dolog...
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
dqdb
nagyúr
Szerteágazó igények, szó se róla.
Igyekszik az ember Igazából azt kell letisztáznom magamban, hogy a második gépnek pontosan milyen szerepe is lesz, nem választom-e ketté (és akkor például a dual RJ45 ötlet szintjén sem jött volna fel).A 2x 2.5GBps net kb. sehol sincs, egy kivételről tudok így hirtelen, az ASUS ProArt X670E Creator , ami egyébként éppen 200e Ft körül mozog.
Anélkül, hogy alaposabban utánanéztem volna, azt a tévképzetem volt, hogy manapság ez elterjedt, tévedtem, akkor egy dolog, amit gyorsan elengedtem.Itt is van annyi turpisság az PCIEX16_3 és az M.2_3 csati osztozik a sávszálességen, vagyis a 3. x16-os méretű csatiba berakva egy kártyát az M.2_3-as NVME csati csak x2-es sebességű lesz.
Jó tudni, hogy vannak ilyenek. A cél itt az, hogy legyen két teli M.2 slot és legyen egy üresen, ha bármit be kellene tenni átmenetileg, szóval nem nagy probléma a csökkentett sebesség, de ha elkerülhető, akkor elkerülöm.viszont a második x16-os PCI-Express csati csak 3.0-ás
Ez nem probléma, az extra x4 csak azért volt feltétel, mert már előfordult, hogy egy speciális bővítőkártyát kellett betenni egy időre és a jövőben is előfordulhat, ami fizikailag ilyen csatlakozóval bírt, gyakorlatilag egy 2.0 x1 port is nagyságrendekkel nagyobb sávszélességet ad a szükségesnél.Már én is néztem azt az ASRock lapot (igaz, a B650E változatát), ezért is tettem be a listába az SPDIF feltételt (előzetesen azt hittem, hogy PC fronton kihalt interfész, és nekem egyszerűbb lenne, mint USB kártyát cserélni a DAC-ban). A Steel Legend határozottan tetszik, inkább afelé hajlok, mert így az ASUS árából kijönne az X670E és egy kisebb B650. Közben rátaláltam erre, még nézelődök egy keveset
Köszi!
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Dr. Akula
félisten
1. Mire fogod használni a gépet? Ha munka, akkor elsősorban milyen jellegű? - Főleg játék, de minden másra is.
2. Mennyit szánsz az alaplapra? - Amennyit kell. Nincs limit, de ha ugyanazt megkapom féláron is, akkor nem ragaszkodom ahhoz hogy a dupláját fizessem.
3. Milyen hardverek alá szeretnéd? - 7950X3D. Gondolkodtam a 7800X3D-n is, de több helyen írták hogy attól még hogy nem kell egy játéknak több mag, még nem jelenti hogy nem tudja kihasználni ha van. Főleg a low-okon tud segíteni (nem mindig, persze), és gondolok az UE5 játékok közeledésére is, főleg Stalker 2.
4. Milyen méretű lapot szeretnél? - Mindegy, belefér a házba.
5. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB,SATA,PCI,PCI-E,...) - USB-vel szerintem nem lesz gond, egy ilyen proci alá úgyis valami jobbfajta deszka kell, azon meg szinte biztos lesz elég. SATA 4 db elég, ennél csak több szokott lenni. PCIE: VGA + PCIE 5.0 SSD lesz. Ebből leginkább az SSD lehet a szempont, hogy legyen rajta 5.0-ás M.2 slot, a VGA-nak úgyis elég lesz amit kap.
6. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ? - RTX 4090 van. IGP az tényleg csak backup, ha eladnám a VGA-t és még nincs meg az új. Erre tökmindegy hogy HDMI vagy DP van a lapon, csak legyen 1 db.
7. Szeretnél tuningolni vagy nem? - Nincs tuning. Azt viszont szeretném ha stabil lenne, és minél több időt tudna turbó módban eltölteni. AIO 280 hűtés lesz rajta.
8. Használt, vagy új alaplap? - Új, de ebben a kategóriában még úgysincs használt.
9. Fontos e a lap kinézete (szín, dizájn, rgb,...) - Nem, csak a minőség.
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége? - Azt hallottam most az AMD is kicsit gurít, mint az Intel a 14. gennel, mert nem kell törnie magát, szóval erről fejelsztés ha minden igaz majd legkorábban 2 gen múlva lesz.
+2: Az se árt ha 2 LAN port van. Csak minőségi vezérlő legyen, a jelenlegi 5 gigás Asmediám csak arra jó, hogy állandóan errort dobjon rá a Windows. Ennél azért megbízhatóbb kéne.Amit kinéztem: Asus ROG CROSSHAIR X670E EXTREME. Az ára nem kevés, de láttam MSI-nél 6 kilóért is, innen nézve a 4 kiló annyira nem is vészes. Memóriának meg ezt gondoltam hozzá: Trident Z5 Neo RGB (EXPO). Találtam Corsairt is hasonlót, a paraméterei jobbak, de tesztekben leginkább az előbbivel szoktak dolgozni, lehet nem véletlenül? Mert a jobb paraméterek csak akkor jók, ha azért stabilak is, ez a Corsair mennyire lutri hogy megy is vele annyin, és nem csk fagyogat? SSD a Crucial T700 lesz, gyors, sok TBW.
Vélemény?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS MAXIMUS VII HERO Alaplap - INGYEN POSTA!
- G.Skill Trident Z Neo 2 x 16 GB (32 GB) DDR5 6000 MHz CL30 AMD EXPO VADI ÚJ!!!
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Beszámítás! Gigabyte Z590 Vision G 1200 DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest