Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petrowiczki #817 üzenetére
"Másodszor, ha nem képzem magam soha nem lehetek jó a szakmámban! Ezzel az eszközzel illetve társaival még nem volt dolgom. Most belefutottam és szeretek új dolgokat tanulni főleg ha hasznos tudásra teszek szert. A munkahelyemen is alkalmazunk Mikrotik eszközöket, és a tanfolyam kicsit húzós. Ezért próbálom magam illetve a net segítségével megoldani ill megtanulni mit miért hogyan kell.
Szeretném jól és maximálisan használni az adott eszközt mivel nem volt olcsó de amire nekem kell a későbbiekben arra tökéletes."A "tanfolyam kicsit húzós", "az adott eszköz nem volt olcsó". Hát pedig ezek még igen csak Low Budget eszközök. Cak nézzél szét más márkák háza táján!
Új hozzászólás Aktív témák
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest