- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MtHq
tag
Igen-igen, azt írtam, hogy nálam is, 700 körül simán ment.. Felfelé a 200-at nem tudom, gondolom viszi, akkoriban 1gb/100mbps volt a vonal, most nemrégiben duplázták meg a feltöltést. A kontra oldalát a dolognak azért írtam, mert a kérdező wifit is szeretne, ez pedig csak kábeles cucc. De ár/érték arányban még mikrotiken belül is szerintem az egyik legjobb. Amint írtam fentebb is én olyan wifihez amire nem csak mikrotikek csatlakoznak (iskolai, otthoni, stb), nem tennék be mikrotiket, valamiért nem működnek olyan jól, csak "egymással". Inkább egy RB850Gx2 + mögé kötve egy AP. VAGY, mikrotik hardware, de openwrt-vel (ez meg kb ebben a kategóriában szentségtörésnek minősül...
) Ubnt eszközök lehetnek még jók, hardvere szinte azonos a mikrotikkel és openwrt (is) fut rajtuk. Pl. routerstation-ök, bár azokat még nem próbáltam, szemezgettem velük, de meg nem vettem végül egyet sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó megkímélt Samsung A71 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest