Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Nóta állj!
- potyautas: Vágyak
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazee15
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi lenne a problémám:
Adott két eszköz:
1. Mikrotik WAP LTE KIT ( RBwAPR-2nD&R11e-LTE ) - routerként ez oszt címeket dhcp-n.
2. Mikrotik hAP AC lite (RB952Ui-5ac2nD) - switch/ap ként üzemel 5-ös portján keresztül jön a net az 1. eszközről és POE-n kapja az áramot!
A problémám az hogy néha eldobja az 5. linket és megszakad a net! Az 1-es eszközön továbbra is van net csak nem oszt tovább!
Amiket próbáltam és ugyan ezt a hibajelenséget produkálja:
-másik portra raktam a bejövő net portját 1-5 minden letesztelve ugyan ezt produkálja!
-újrakábeleztem árnyékolt kábel van mindenhol
-legfrissebb firmware van mindkét eszközön: 6.42.5
-a mikrotik LTE kitet nem poe-n keresztül tápláltam meg hanem a gyári tápegységével és ugyan ezt produkálta!
-tp-link 8-as switchel elosztva nem produkálja ezt a hibát úgyhogy tuti hogy a hap ac lite-on lesz valami probléma! 2-3 naponta van ez a jelenség!Újraindítás után megint 2-3 napig tökéletesen működik!
Mikor megvettem az eszközöket nem produkáltak ilyet 30-40 napos uptime-om is volt, plusz eszközök nem kerültek a routerre/switchre CPU-20-25%-on mocorog ram 42mb
"Röviden" ennyi ebben kérném segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Enermax 360 ARGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Újszerű Keychron K6 Mechanikus Billentyűzet
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest