- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: SSD hűtés
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
igen, próbáltam a tx teljesítményt levenni. Csak rosszabb eredményt mért a haver, bármit állitok, csak leromlik a feltöltés is. Probáltam 20Mhz -re átteni, teljesitményt csökkenteni, ill. mindent amit találtam a neten, ötletet. (pl az antennát kifejezetten indoor -ra állítani). Ez a probléma inkább csak érdekesség. (természetesen több router verzióval is próbáltam). Ez nem igazi probléma, mert én nem igen hiszek a speedteszteknek (bár fura, hogy mást mutat), de itthon pl 30 mbitet mérek lefele, ehhez képest torrenten simán jön 10Mbyte /sec
a második az probléma:
én itt külsős vagyok, bár a routert elérem de nincs igazi rálátásom. (bár most próbálják rám nyomni a feladatot, hogy csak akkor fizetnek ki, ha minden flawless), de 3 órai munkámat nem fizetik ki jobb, mintha még beleölök 50-t. Nem AC-s a wifi, sima 1 csatornás N, azaz max 150Mbit kapcsolati sebesség van most.
Eddig is volt itt wifi (persze eddig is szar volt), csak 4 tplink ap volt 4 ssid, 4 csatornán. Szarul működött, lassú volt, és itt is voltak leszakadozások.A mobil eszközöket átirányítom 5 Ghz-es wifire, talán így kevesebb zavarás lesz, illetve amit lehet laptopot azt felfűzetem vezetékesre, mert a hálózat belassulása és a wifi ledobálás egyértelműen a sok rákapcsolódott eszköznél következik be (pedig szerintem a mobilok többsége nem forgalmaz extrát, nem neteznek rajta, csak a szokásos zárolt képernyős forgalom van rajta, a sok messanger, whatsapp, viber, fb, gmail., stb)
Inkább azt nem tudom mi lesz, ha tényleg még bezúdul ide 100 wifis eszköz. Hogy kéne jobbá tenni? Mert térerő az van, csak nő a caps-ek terhelése (de még akkor is csak 25 eszök/AP lesz, amit sztem birnia kéne)
Még több AP segíthet? Vagy ront?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- 3D CAD Software - Dassault Systèmes - CATIA V5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest