Új hozzászólás Aktív témák

• bacus

őstag

igen, próbáltam a tx teljesítményt levenni. Csak rosszabb eredményt mért a haver, bármit állitok, csak leromlik a feltöltés is. Probáltam 20Mhz -re átteni, teljesitményt csökkenteni, ill. mindent amit találtam a neten, ötletet. (pl az antennát kifejezetten indoor -ra állítani). Ez a probléma inkább csak érdekesség. (természetesen több router verzióval is próbáltam). Ez nem igazi probléma, mert én nem igen hiszek a speedteszteknek (bár fura, hogy mást mutat), de itthon pl 30 mbitet mérek lefele, ehhez képest torrenten simán jön 10Mbyte /sec

a második az probléma:
    én itt külsős vagyok, bár a routert elérem de nincs igazi rálátásom. (bár most próbálják rám nyomni a feladatot, hogy csak akkor fizetnek ki, ha minden flawless), de 3 órai munkámat nem fizetik ki jobb, mintha még beleölök 50-t. Nem AC-s a wifi, sima 1 csatornás N, azaz max 150Mbit kapcsolati sebesség van most.
    Eddig is volt itt wifi (persze eddig is szar volt), csak 4 tplink ap volt 4 ssid, 4 csatornán. Szarul működött, lassú volt, és itt is voltak leszakadozások.

A mobil eszközöket átirányítom 5 Ghz-es wifire, talán így kevesebb zavarás lesz, illetve amit lehet laptopot azt felfűzetem vezetékesre, mert a hálózat belassulása és a wifi ledobálás egyértelműen a sok rákapcsolódott eszköznél következik be (pedig szerintem a mobilok többsége nem forgalmaz extrát, nem neteznek rajta, csak a szokásos zárolt képernyős forgalom van rajta, a sok messanger, whatsapp, viber, fb, gmail., stb)

Inkább azt nem tudom mi lesz, ha tényleg még bezúdul ide 100 wifis eszköz. Hogy kéne jobbá tenni? Mert térerő az van, csak nő a caps-ek terhelése (de még akkor is csak 25 eszök/AP lesz, amit sztem birnia kéne)
    Még több AP segíthet? Vagy ront?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés