- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HalasKYO
aktív tag
Tehát most reseteltem a router, remove default, nem futtatam le a default scriptet.
Utána IP--> Addresses nél adtam az eth1 nek egy 192.168.0.4/24 es IPt.
Ez a port megy a Tp-linkbe illetve böngészőből ezen érem el a Mikrotiket is.
Után rákattintottam a eth2 re, és csak annyit állítottam hogy Master -->eth1 és ugyanezt megcsináltam a többire is.
Nincs dhcp szerver, és nincs bridge. mindegyiknek a switche a "switch1"
Logoutos írás már nem aktuális mert ott a Switch fülnek nem voltak alfülei a mostani ROS ban van.
Most megyek vacsizni, utána kipróbálom a 2 xeon közt.
Elvileg akkor most így minden a switch csippen keresztül megy, nincs dhcp ,illetve semmi katyvasz.
Jól mondom ?Illetve most ha webről lépek be akkor ezt látom:
Be kellene állítanom gatewaynek a TP-linknek az IP-jét (192.168.0.1) ?Azt meg tudnátok mondani hogy a NAND írásnál mi a normális ?
Mikor hozzán került a system/resourceban Total sector writeban 1500 volt most 16200 nál vagyok egy szoftver frissítés és egy kis beállítás után. Ki kellene kapcsolnom valami logot esteleg ? Mi a normális használat ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest