Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
Nemrég vásároltam és a múlt héten fel is szereltem egy MikroTik RBcAPGi-5acD2nD wireless acces pointot. Vettem hozzá még 20 m CAT 5e UTP-t. Emeleti Synology routerből kapja az internetet egy Tp-Link TL-SG105E switchen keresztül. Természetesen a gyári PoE injektorát beüzemeltem. Minden rendben működik, bekonfigoltam a WLAN-t. Egy óriási gondom van vele, hogy nem hajlnadó összelinkelni a switchel csak 100 MBitre, pedig gigabites a switch és természetesen gigabites a link a router és a switch kötött is szintén egy 20m-es Cat5e UTP kábellel. Kérdésem: mit lehet ezzel kezdeni? Hol a hiba? Csak ennyit tud a mikrotik, mármint 100 Mbites a portja? Ha a mikrotiken az advertise-nél csak a full duplex gigabitet pipálom be a lassabb sebességektől kiveszem a pipát: no link, ha a switchnél kényszerítem a gigabitet setupban(menedzselhető ugye): no link. Lehet, hogy hibás a gyári injektor? Cat5e nem tudja a gigabitet? Valami rossz beállítás a Mikrotik AP-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Villanyszerelés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold