- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamo_sx
aktív tag
Több pendeive-val is próbáltam, de hiába dugom be a pendriveo(ka)t a routerbe, nem jelennek meg a disk menüben:
Megpróbáltam kézzel hozzáadni, ami látszólag sikerül, de nem használható az így hozzáadott eszköz. Gyakorlatilag akkor is hozzá tudom így adni, amikor nincs is semmi beledugva...
Próbáltam USB power resetet is, hátha utána megjavul, de semmi. Járt már így valaki, vagy van valami tipp arra, hogy hogy lehetne felismertetni vele a pendrive-ot? A router egy 5009-es, a konténerhez használnám a pendrive-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Tőzsde és gazdaság
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest