Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- 
			  LOGOUT Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

melkah tag Udv! 
 Vasaroltam egy mikrotik wap ac tipusu eszkozt.
 Elotte is volt mar tapasztalatom mikrotik eszkozokkel es mindig az volt a tapasztalat, hogy nagyon jol mukodo, megbizhato eszkozok.
 wap ac-val abba futottam bele, hogy teljesen default gyari beallitasokkal elinditom, beallitok neki egy 2.4ghz-es wifin mukodo sima bridget, majd tesztelem 2 kulonbozo eszkozzel a wifin atmeno sebesseget, ami legjobb esetben is 2-10mbit/sec kozott van. A tavolsag az eszkoztol 3-5 meter szoban belul. Probalgattam kezzel allitani, tettem masik chanelre (kornyeken nagyon sok wifi eszkoz van), probalkoztam kulonboz mhz beallitasokkal, de semmi nem segitett Ennel jobb eredmenyt nem sikerult elernem.
 Leraktam a wap ac melle egy ubiquiti unifi ap-t amivel ugyanugy teszteltem az eszkozok sebesseget. Ezzel 60-80mbit/sec kozotti sebesseget sikerult mernem N-es wifin.Elkepzelhetonek tartjatok, hogy a mikrotik gyari beallitasa ilyen rossz lenne es csak nem latom, hogy mit kellene atallitanom, vagy siman belefutottam egy hibas eszkozbe ? Koszi a segitseget. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Okos Otthon / Smart Home
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Videó stream letöltése
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Elden Ring PS5 játék
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold
 ekkold