Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxy27
aktív tag
Bele olvasgattam a mkrotik wikibe én is. ez előbb is eszembe juthatott volna.
Jól csináltam a dolgot így kell de ott írja is hogy esetemben nem minden eszköz fog működni. Úgylátszik az android nem.
Viszont találtam egy másik le írásat is de majd holnapután tudom tesztelni mert akkor lesz időm, ott nem említenek olyant hogy nem müködik valami, és routolni sem kell elméletileg.Lényege az hogy 2 mikrotik eszköz kell hozzá, az egyik bridge a másik station bridge módban legyen.
mivel van egy SXT-5HnD -em és valamilyen 18dBi RB Sextant 5 Hnd meg egy 23dBi panelom így asztalon is ki tudom próbálni nem kell szerelgetni
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- iPhone topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- 5 db PCI hangkártya
- Jbl tour pro 3
- Nagyon jó állapotú ASUS ROG Zephyrus G14 (2024) GA403UV-QS020W 1TB SSD, RTX 4060, 16GB RAM
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest