Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan megoldást kéne találnom, hogy az itthoni gépem a céges IP-n keresztül el tudjam érni.A helyzet a következő:
Az otthoni net az egy Digi, aminek dinamic IP-je van. A cégnek fix van. Otthonról egy 2011 pptp-n keresztül bent van a cég 1100-asában, ezek a kapcsolatok működnek, ezzel nincs gond, az ottani helyi hálózatot oda-vissza tudom használni.
A 2011-nek van egy ip-je az 1100-ban egy szubnetben, mert ugye ez kell a kapcsolathoz. Namármost, ennek az IP-nek (ami az én 2011-em) a portjait megnyitottam az 1100 külső IP-je felé. Ez is pipa. A kérés kintről betalál a célgéphez, de a bajom az az, hogy a választ nem a céges IP-n küldené vissza, hanem a digi felé...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Erre kéne megoldást találni, gondolom routes szabály kellene erre. De how?
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen autót vegyek?
- VGA kibeszélő offtopik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- REFURBISHED - Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ekkold