- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
válasz
bambano #1181 üzenetére
Virtuális szerverben fut. Nincs vele szenvedés. Magam sem gondoltam, de jól teszi a dolgát.
Legutóbb épp Mikrotik tanfolyam mesélte egy srác, náluk Supermicro szerveren fut és ezres nagyságrendű VPN-t kezel le (meg ki tudja mi egyebet még).Legelőször egy 500 fős cég cloud rendszerében találkoztam vele, amikor én még iptables-szel raktam össze a natolást, külön dhcp-t, stb, Itt RouterOS látta el a NAT, fw, DHCP, lightosabb VPN funkciókat.
Megtetszett, hogy pikk-pakk összerakja az ember. Attól kezdve, ha virtális szerver környezetben alszegmenst kell létrehozni, én is hamarabb feldobok egy RouterOS-t, mint mást. Ha elég a feladatra.Az igazsághoz hozzátartozik, egy kritikus szint után leromlik a RouterOS teljesítménye, ahol már Linuxra érdemes cserélni. Ez kb ~2-3000 VPN kapcsolatnál és datacenter szintű route-ingnál jelentkezik...a fórumos nyelvek szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3490
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest