Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-08-17 20:43:18

LOGOUT.hu

Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10763) E.Kaufmann válasza bambano (#10762) üzenetére


E.Kaufmann
addikt

Az lehet, hogy sérti, de más, (nem Sziamiau és nem Miki) routerrel/AP-val működik, nekem is és másoknak is, valamint mások is gyártanak repeatert, és azok is szoktak működni, pl szolgáltatói wifi routerekkel. Tudom, vagy kábelezni kéne (+ akár cAPsMAN, de kézzel is belőhető) vagy Audience, ami meg drága. Simán jó lett volna olcsón úgy megoldani, ami más gyártókkal müxik.
Akiknek sikerült pl TP-link-et rákapcsolni, ők a DHCP-n az "add arp for leases"-t kapcsolták ki, de az nekem be se volt kapcsolva, valamint a WDS-t none-ról dinamyc-ra, de halottnak a csók. Próbáltam b és g módokat visszakapcsolni, auto-ról 1-es csatornára tenni, sima WPA-PSK-t is engedni, 20MHz csatorna, WMM, stb.... Semmi. Csináltam új virtualAP-t gyári beállítás mellett, de szintén semmi. Egyet nem próbáltam, downgradelni valami ősi verzióra, mert volt, akinél azzal még ment. Most legutolsó "stable" van, "old stable"-ra vagy minek nevezik mostanában, nem volt kedvem visszaállni.

Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.