Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-08-17 20:43:18

LOGOUT.hu

Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10302) haxy27 válasza bacus (#10301) üzenetére


haxy27
aktív tag

Értem mit mondasz, és már azóta látom hogy a gépen a net miért megy át az otthonira.
Gyakorlatilag mikor létrejön a vpn kapcsolat le kapcsolja a lanon a nettemet. De ez végülis nem gond. A gond hogy nem látszik a tuloldalt lévő gépem. igazándiból a fájl megosztás kéne, a megosztott mappákat kéne elérni. Esetleg kamera rendszert. Bár kamerát el tudom érni más módon is mert fix ip címem van és így nyitottam neki portokat. De ami érdekes kamerát is elérem és a megosztott könyvtárakat is az androidos telefonomról, vpnen keresztül. Persze a média lejátszó már nem éri el a gépeken lévő mappákat. A munkahelyi gépem meg semmit sem ér el az otthoni hallóból. De a kapcsolat létrejön.
Megnéztem egy csomó videót, de ott sem állítottak be többet mint én. Na persze ök helyi hálón tesztelték ami otthon jó is tényleg csak mikor kintről akarom elérni akkor nem látok egy gépet sem. olyan 15 éve mentek még ezek a dolgok de azóta már sok mindent el felejtettem, és meg változott.

A demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van a híd alatt aludni!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.