Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
konci79
őstag
válasz
nyikszi #62399 üzenetére
Engem most akartak kicsábítani a kocsiból.
Semmi extra, balra kanyarodás lámpánál, 2 sávos útra, ugye kanyarodok a belsőbe, közben már index jobbra a külsőbe, erre látom majdnem belémjön egy pilóta...
Idegből megelőz, fél perc múlva újabb lámpa, ami már piros (de mindegy is, akkor a következőnél állok, állandó útvonal, ő is erre jön amúgy ).
Látom bámulja a tükröt, mutattam a fejemhez hogy normális?
Kiszáll és leáll vergődni, hogy mit pöcsölök, szálljak ki stb... Gyerek mellettem szegény be van sz.rva, nyilván nem szálltam ki, de rendesen elborult az agya a csávónak.. Gyerek szól hogy zöld a lámpa. Mondom a faszinak is , erre vergődik hogy sietek?
Mondom te siettél b+, de ez nem verseny.. És ő is ahhoz az iskolához jött, ahová én...
Mondom magamban felelős szülő, ha gyerekkel együtt így közlekedik..
Mindezt egy pizzafutár autóból követtem el, pedig mi megyünk állat módra (tudom a többség igen)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
- TPLINK AX53 AX3000 Wifi6 router eladó!
- Apple iPhone 16 128GB Ultramarine, 100% Akku, 2027.12.22-ig garancia!
- INIU Power Bank 20,000 mAh, gyorstöltéssel 22.5W és töltő/adatkábelek több méretben
- teljesenÚJ csak aktivált Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Xiaomi Poco F3 8/256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest