Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Möhe
addikt
Tegnap benne volt a hiradóban az iskolai rendőr ügye, ma már keresik a fogást a rendőrön. Ekkora balhét keríteni neki. Bezzeg a csecsemőgyilkosokról nem cikkeztek ennyit.
-
amargo
addikt
Bah csomópont egy új VW-en én 2.-ben indexelek jobbra, egy autót elengedek jobbról, de látom, hogy egy másik barom is ott előzi a sort, de még kitudok menni. Kimegyek dudál anyázik (persze, hogy) én csak mutatom, hogy egy f@sz. Erre kiszáll, elindul felém, a sor elindul én megyek (biztos csak levegőzni akart ). Majd persze a M7 bevezetőnél a megszünő sávból jobbról bevág elém, valamit szórakozik még, majd a dupla sávnál én bemegyek (elég volt a szórakozásából), ahol elkezdi rám húzni a kormányt, én is oda tartom neki, akkor rájön, hogy szarul fog járni, ha ezt folytatja (az én régi kocsim vs az ő új kocsija), majd elhúz.
Igazából nem tudom mi baja volt, fájt, hogy 50el kellett mennie és nem tudott kielőzni jobbról (mivel pont előttem is megálltak max egy kocsival jutott volna előrébb) vagy csak felhergeltük párommal, hogy röhögtünk rajta és mutogattunk neki“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
bitpork
nagyúr
válasz jozefgucci1 #34790 üzenetére
Móricz Dóra a neve a lánynak és most Lyon-ban tanít. De ha kell a száma privátban megadom!
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Calogero
addikt
Összehajtogatta a Suzukit a méretes akácfa: [link]
-
MaciG
addikt
válasz bitpork #34787 üzenetére
"Az meg hogy a rend éber és erőszakos őrének a fejében meg sem fordul hogy csak figyelmezteti hogy többé ne forduljon elő, mert esetleg a reggeli rohanásban a vezető is tiszta ideg...nó komment."
Lehet ahol laksz ez működik ,de itt kicsiny hazánkban nem. Holnap ugyanoda be fog parkolni.
Régi történet: Várom a buszt, egy középidős férfi átsétál a piroson és ezt látják a rendőrök is, majd szólnak neki, de nem büntetik meg csak figyelmeztetik, emberünk persze mentegetőzik, meg hogy soha többé,stb. Majd ő is ugyanarra buszra szállt fel amire én, és mit ad isten, ugyanott is szállt le, és azzal a lendülettel ahogy leszállt már sétált is át megint a piroson.[ Szerkesztve ]
BANZAII
-
IreN!CuS
őstag
válasz mephi666 #34791 üzenetére
Igen emlékszem arra a videóra de szerintem nem kamerázott hanem "csak beszólogatott a rendőröknek" akik odamentek leteperték megbilincselték, és igen abban igazad van ,hogy minek szólogatott be.Viszont a kutya honnan tudja ,hogy az rendőr ne menjen rá ?Védte a gazdáját mint a legtöbb kutya.
Szóval azért lehetett volna azt másképpen is kezelni....
Nem jó példa....[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
mephi666
nagyúr
válasz IreN!CuS #34789 üzenetére
erről az a videó jut eszembe, amit amerikában vettek fel, ahogy egy nagydarab fickó kamerázza a rendőröket, akik akció közben egy ház körül ténykednek... egyik rendőr többször is felszólítja, de az ennek ellenére továbbra is ott lófrál és videóz... megunja a rendőr és megbilincseli, erre annak a kutyája kiugrik a kocsijából és majdnem a rendőrökre ront, akik közül az egyik pisztolyt ránt és lelövi... oltári nagy hőbörgés volt a videó kapcsán, hogy "szemét rohadt rendőr, azt kellene így agyonlőni" ...aki meg meg merte jegyezni, hogy a rendőrt intézkedés közben zavarta az ürge, többszöri felszólításra sem tett eleget a kérésnek, hogy "húzzon már a fenébe és ne kamerázzon" és utána a rendőr önvédelemből használta a fegyverét - ezt is savazták ezerrel a kutyabarátok (oké, a kutya csak védeni akarta a gazdáját, de itt akárhogy is nézzük a gazdája ha meghúzza magát, most is él)
ez a cikk még inkább hatásvadász, mert csak azt tudjuk, hogy a szemét dohányos rendőr hogy felvágta az ártatlant a motorháztetőre, aki épp csak annyira akart megállni az iskola előtt, hogy kiugorhasson a gyerek a kocsiból a gyereket meg mekkora trauma érte ...másik oldalról semmi infó nincs, holott ha lenne lehet arra gondolna majdnem mindenki, hogy "na, megérdemelte a gyerek, hogy lássa: apucit is van aki nevelje, ha faszkalap"
#34792: ja, lehet... de alapjaiban békén kellett volna hagyni a rendőröket... ha kezemben lenne egy pisztoly és szemben állnék egy 70kilós kutyával, lehet én se sokat gondolkoznék már akkor se, ha rámmordul...
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
jozefgucci1
addikt
válasz Bati0501 #34788 üzenetére
Pont ezt gondolom én is azért lássuk be az esetek 90%-ban nem szoktak csak úgy így fenyíteni a rendőrök . Én sem szeretem őket mert büntettek már meg , pedig kis jóindulat kelet volna de sajnos jogos volt . Ez a cikk semmi másra nem jó , csak hogy az amúgy is nullához közelítő rendőri tiszteletet lejjebb nyomja .
Bitpork . Egyet szoktam veled érteni , de azért a fagyis sztorit te sem gondoltad komolyan ? Jaj biztos úr gyorsan igazoltasson már mert elolvad a fagyi ?
Bitpork 2. Ha nem lesz nálam papír nem fogok arcoskodni . Amúgy pont ezt a reakciót akarták elérni a cikkel amit kivált belőled .
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
IreN!CuS
őstag
válasz Bati0501 #34788 üzenetére
Pontosan , nekem is tűnt fel ,hogy a cikk legvégén szinte apró betűs részként írták meg ,hogy az apuka visszavonta a panaszt.
Vajon miért , biztos a rendőr két szép szeméértSmoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Bati0501
őstag
válasz philoxenia #34785 üzenetére
A cikk eléggé azt sugallja,h a rendőr milyen egy mocsok lehet,de a sértett vmiért tényleg visszavonta a panaszt,szóval vminek biztosan kellett történnie.
/Mennyire jó,h egy cikk így befolyásolni tudja az embert,mert rögtön azt érezteti,h szegény apuka szegény gyere,aztán meg ki tudja.../
bitpork: Egy barátom nővérét egyszer megállították amikor a cukrászdából vitt haza fagyit. Elkezdtek vele viccelődni hogy adjon nekik. Amikor Dóra mondta hogy bármit akarnak azt legyenek kedvesek gyorsan mert elolvad, MINDENT kiszedettek vele a kocsiból :izzókészletet, pótkereket, háromszöget, mellényt és mindent átnéztek. Ennyit a jó fej rendőröktől. Meg sem említem amikor elkezd csendőr pertuzni velem. Hát menjen a fenébe. VS. El kell szállítani a kocsit és többé vissza sem adni. Pont.
Mindezt egy hsz-ben...
Am héten történt: gyalog jöttem haza,kis utcában áll két motoros rendőr,épp mikor melléjük érek jön két kocsi,mire az egyik rendőr mondja a másiknak,h állítsd meg mindkettőt.Meg is állította és teljesen normálisan köszönt a söfőrnek,illetve elmondta,h ne haragudjon,nem fogja sokáig feltartani.
Olyannyira nem tartotta fel sokáig,h én kb. 50 métert mentem és elment mellettem mindkét autó.
Hogy mit kereshettek,mit néztek meg azt nem tudom,de ennyire szemetek és időrablók voltak
Csak,h legyen már egy kis pozitív példa is...[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
válasz philoxenia #34785 üzenetére
Akkor sem értem ezt a motorháztetőre felkenést a gyerek előtt - annyit megvárhatott volna hogy a kölök bemegy, vagy csak egyszerűen rendszám alapján feljelenti. Ugye az objektív felelősség óta valaki horogra akad. Az meg hogy a rend éber és erőszakos őrének a fejében meg sem fordul hogy csak figyelmezteti hogy többé ne forduljon elő, mert esetleg a reggeli rohanásban a vezető is tiszta ideg...nó komment.
Egy barátom nővérét egyszer megállították amikor a cukrászdából vitt haza fagyit. Elkezdtek vele viccelődni hogy adjon nekik. Amikor Dóra mondta hogy bármit akarnak azt legyenek kedvesek gyorsan mert elolvad, MINDENT kiszedettek vele a kocsiból :izzókészletet, pótkereket, háromszöget, mellényt és mindent átnéztek. Ennyit a jó fej rendőröktől. Meg sem említem amikor elkezd csendőr pertuzni velem. Hát menjen a fenébe.(#34786) jozefgucci1 Akkor sem a bilincs meg a fizikai kényszer amegoldás. El kell szállítani a kocsit és többé vissza sem adni. Pont. Legközelebb ha nem lesz nálad papír nyomják fel a száraz gumibotot a fenekedbe?
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz bitpork #34784 üzenetére
Jogos ezt nem írtam . Azzal természetesen én sem értek egyet , hogy a gyerek előtt kell ezt így ilyen formában csinálni ,de maga az intézkedés az jogos .
Gondolom előadta a nagy arcot mert azért csak úgy egy rendőr sem dob fel a motorháztetőre. Azért a mi sulinkban is van apuka ( BMW730D slovák rendszám ) aki állandóan tilosban parkol a suli előtt és együtt járnak a gyerekek úszni és ott folyamatosan a rokkant helyre áll . Jaj nem bocs mert egyszer a járdára ált fel teljes szélességégben.
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
bitpork
nagyúr
válasz jozefgucci1 #34782 üzenetére
Ez akkor sem mentség a gyereket ennyire megijeszteni. Vagy vajon a pszihomókus számláját ő fogja fizetni? Adni kellett volna az apukának egy feljelentést, de ezt megtenni...majd akkor ha nem lesz embereknek megmagyarázhatatlanul 167 millás háza.
-
mephi666
nagyúr
válasz jozefgucci1 #34782 üzenetére
talán a gyerek megijedt annyira, hogy nem lesz néhány év múlva ilyen
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
jozefgucci1
addikt
Megbilincselték a szbálytalanul parkoló apukát
Mivel nem voltam ott így nem tudhatom ,de ha abból indulok ki ami a fiam iskolája előtt megy minden reggel akkor meg tudom érteni a rendőrt. Sajnos nagyon sokan szabálytalanul parkolnak és felelőtlenül viselkednek . A jómúltkor mentem a gyerekért és a parkoló kihajtónál ált meg az apuka . Négy kocsi nem tudott kimenni tőle és persze mikor mondtam neki , hogy legközelebb letolom az útra akkor még ő lett ideges .
-
neduddki
nagyúr
HI!
kell am szaguldozni a cseprgo essoben amargit hidom 40es tablanal? megis en erte e elosszor a hidrol...
/eredmeny 6-8 oto csuszott ossze ahid vegen/udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
MaciG
addikt
válasz mephi666 #34775 üzenetére
Ha csak egyedül voltál ott akkor jobb ha inkább kienged. Ha viszont többen vagytok egymás után az nem működik, ugyanis kienged egyet, akkor a következő előrébb jön, kiengedi azt is, majd következő előrébb és így tovább... Tapasztalat.
Pár napja volt egy eset amit ide is valaki belinkelt (kamion "szállt" be a parkolóba) és ennek kapcsán elég nagy dugó alakult ki a környéken. 3 sávos az út a kereszteződés előtt amerről jöttem (középsőben mentem), de nagyon lépésben haladtunk, így mikor elértem az első lámpát ahol az utat a zebra keresztezi, nem mentem tovább a zöld jelzésre, mert nagyjából másfél autónyi hely volt előttem és akkor a zebrán álltam volna meg. De egy személyautós a belsőből bejött oda, mert így pár méterrel előrébb volt. Következő zöldnél ugyanaz csak jobbról, aztán már xartam rá és én is belementem azt ott álltam keresztbe a zebrán. a hab a tortán pedig az, hogy még rendőr is volt, hisz ők is irányították a forgalmat, de csak néztek ki a fejükből.
BANZAII
-
bitpork
nagyúr
válasz philoxenia #34777 üzenetére
Itt konkrétan hülye volt vagy nagyon drogos. De azért viczes
-
mephi666
nagyúr
busszal mi szüleim falujában jártunk érdekesen múltkor... mondjuk mentségére szóljon, hogy a faluban az utcák olyan keskenyek, hogy 2 kocsi már nehezen fér el egymás mellett és a megállóját is betették az egyik kis utcába a főutcáról (nem tudom, milyen hígagyú ötlet vezérelte ezt a döntést: 10éve amikor még ott laktam, akkor megállt a busz a főutcán lehúzódva, elfértek mellette, nem kellett forgolódnia sem) ...mentünk asszonnyal fogorvoshoz, busz cammogott előttünk, majd lement jobbra, mi pedig a következő kereszteződésnél mentünk jobbra, természetesen itt a következő sarkon találkoztunk vele, amikor nekünk kint volt az elsőbbségadás kötelező, busz pedig tőlünk jobbra: fordult volna balra, keresztezve az utunkat... hely szűk, de jött ránk azonnal... annyi időm volt, hogy tükörbe néztem, bevágtam rükvercbe és mentem hátra, mint a meszes kb centiken múlt, hogy nem vitt magával... asszony is csak nézett, hogy "ez nem normális" ...oké, hogy neki van elsőbbsége, de ilyen esetben a normális ember inkább lemond erről, hogy az útjából elhúzhasson a másik, nem pedig rámászik, hogy "takarodjon onnan, oldja meg ahogy tudja" ...ha 3an álltak volna mögöttünk, akkor is elindul és elvárja, hogy tolatgasson mindenki, ahelyett, hogy az elsőt elengedné és szabad helye legyen?
[ Szerkesztve ]
-
Calogero
addikt
válasz kalmanchris #34773 üzenetére
ilyen menjen birkapásztornak
Az ilyen oda se jó, még kárt tesz a juhokban is.
-
m3tr0
őstag
Mai friss történet.
Zamárdiból kifelé Keszthely irányába jövök, 4 sáv, út szélén tábla jelzi -útszűkület, építkezés stb.- vasút felújítás van.
Haladok a belsőben mögöttem menetrend szerinti vonatpótló busz 50 m-re tőlem villog,hogy takarodjak mert ő siet...80-nál...de jön bele a seggembe, mondom nem fékezek meg ilyenek inkább elhúzok előle, gyorsítok 90-100 lemarad. Haladok 1 km-et nézem villog mögöttem, gyorsítok lemarad...majd Szántód előtt átmegy a külső sávba (ekkor jeleztem neki nemzetközi kézjelzéssel,hogy nem csak az övé az út) majd fékeztem a város táblánál 60 -ra ő elhúz mellettem én a lápákhoz tartva lassítok ő jobbra kanyarodik le a Rév felé de ekkor átjön direkt a belsőbe a fél busszal és úgy kanyarodik le...fékezek, dudálok..ő el jobbra én egyenesen.Mondom én ezt megnézem magamnak, ki ez aki ennyire siet.
Nem gondoltam ,hogy pont a vasúti megállóhoz megy mert akkor még nem tudtam,hogy vonatpótló busz, és a vasúti megállóhelyre merőleges úton mentem oda autóval, megállok a kereszteződésben( T elágazás) jobbra kisívre tartok, ő a busszal éppen indult, én állok ő észrevesz elindul befordul nagy ívben mellém és miközben elkezd osztani az ablakon keresztül,hogy mit szórakozok az úton rám húzza a buszt és nekem jön.Mondom: Baszdmeg normális vagy?! Miért jössz nekem!
Ő: Há mert nem férek el nem látod?
Én: De azért nekem jönni nem kell..mondom hívom akkor a rendőröket jó?
Ő: Nem mentem neked. Hívjad csak...Hátra tolatok 50 m-t, erre busz nagy gázzal elhajt.
Persze,hogy látta,hogy nekem jött, a mellette álló kék zakós sofőr is látta és hallotta a koppanást,( A " Hopp hopp hopp! felkiáltásából egyértelmű volt.) Meg mindkettejük arckifejezéséből is.Rendőrséget kihívtam, lehelyszíneltek, busz rendszámát leadtam.
Kár minimális,de van. Az ilyen minek megy sofőrnek ha ennyire gyenge idegileg?![ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
Ez azért meleg volt [link]
Give them hell Ukraine!
-
mephi666
nagyúr
válasz amargo #34769 üzenetére
pár hónapja zebránál állok, 2 sáv, túloldalt már megállt a sor: 2. autó rendőr, balról közeledik valaki, lépek le (kényelmesen meg tudott volna állni satu nélkül is), ugrok is vissza, mert nagygázzal ráijeszt a gyalogosokra, el ne merjenek indulni... rendőrök néznek és basznak rá mintha pár éve valaki innen a fórumról tett volna fel videót, hogy szegeden járt hasonlóan, csak ő vezetett, túloldalon indult a gyalogos, aminek a rendőrök elsőbbséget adtak és úgy slisszolt át a gyalogos előtt, bőven mielőtt az a felezővonalt elérte volna ...következő pillanatban meg már fordultak is utána a rendőrök, majd jól megvágták
[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
válasz Calogero #34768 üzenetére
Siman vannak itthon is ekkora gyökerek. Előző hétvégén kimertem menni városban a 70-80 al közlekedő külföldi audi él majd ~100 kieloz a rendőrök előtt, reakció annyi, hogy arra néztek. persze a következő sarkon lefordul, de ugy megállva, hogy én is ott maradjak 1 percig. Akkor elgondolkodtam, hogy megtolom az Astra val, persze vettem egy mely levegőt es azt kivantam valaki lepje meg egy ujra fényezés lehetőségével
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Calogero
addikt
Remélem azért mi még nem tartunk itt.
-
IreN!CuS
őstag
válasz Bati0501 #34765 üzenetére
Megyeri híd belsőben én(autóval) külsőben másik autó kettőnk között egy motoros
És igen megtapasztaltam
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
Ma megtapasztalt milyen feeling két autó között egy motoros 110-nál , centizgette a paraszt
-
Littoral
aktív tag
@mezis:
Ez nagyon igaz. Viszont ha az álláskereséssel van elfoglalva a nép, addig sem foglalkozik mással.[ Szerkesztve ]
-
Calogero
addikt
[link] Pancser...
-
TaaT
nagyúr
Miért repül mindenki úgy mint egy állat? [link]
Give them hell Ukraine!
-
mezis
félisten
A 65 évvel semmi. A nyugdíj korhatárral annál inkább. Fiatalok tömege nem jut álláshoz, de a nyugdíjkorhatárt meg folyton emelik az egekbe. Szó szerint. Nem jobb lenne hagyni a fiatalokat dolgozni ? Ígyis-úgyis el kell tartani az egyik csoportnak a másikat.
[ Szerkesztve ]
mezis
-
titán
válasz philoxenia #34750 üzenetére
Elozo cegemnel volt ilyen. Raalt a merlegre, merlegeles utan visszault es nagy gazzal neki a szemkozti falnak. Szivrohamot kapott, meg is halt a helyszinen.
-
titán
válasz philoxenia #34748 üzenetére
Az a tippem, hogy a sofor kapott szivrohamot/lett rosszul, mert mas esetben egy gyakorlott sofor azert fekez/olyan iranyba kormanyozza a vasat, ahol mast nem tarol el.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
bitpork
nagyúr
Mi sok-sok évvel ezelőtt Ankarában leszállva béreltünk egy kocsit. Ex kollégám mondta hogy jobb mint taxizni arra a pár napra. Kb 60 métert tudtunk vele megtenni mire Laciba belerongyoltak
-
biga
őstag
Igen (ha a motor is alkalmas a 2 személyre persze). Szállíthat. Itt a nem rendszámoson is (otthon nem tudom, de elvben a KRESZ egyforma). Mondjuk utóbbi esetben majdnem biztos, hogy a rendőrök megállítanak, de ha megvan a jogsi, mehetsz is.
Az A jogsi ugyanis nem tartalmaz korlátot motornál se fel, se le. 25 cm3-el is mehetsz 2 fővel, ha alkalmas rá
[ Szerkesztve ]
''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
-
MaciG
addikt
Ha valaki telefonról netezik, akkor nagyon jó a .gif, mert itthon a mobilnet ár/érték aránya elég xar, így hamar elfogy a sávszélesség...
Egy kérdés. Ha valakinek van "A" kategóriás jogosítványa akkor 50köbcentis rendszámmal ellátott robogón szállíthat utast uniós országokban?
BANZAII
-
mephi666
nagyúr
sógorom róma belvárost mondta: képeket is mutatott... mindenki megy, ahol/amikor tud és halad azt mondta, hogy itteni szemmel kaotikus, viszont jól működik... ahogy mondod: figyelnek egymásra, ez a kulcsa az egésznek
-
tbs
addikt
válasz mephi666 #34741 üzenetére
Közelnyugat: most volt szerencsém pár nap eltéréssel pár hetet eltölteni Olaszországban és Ausztriában is. Ausztriában kb. ugyanaz a tapló törtetés megy mint idehaza, kivéve a gyalogosok átengedése az akárhol. Olaszországban meg zseniálisan figyelnek EGYMÁSRA. Pl. nincs gyalogos átengedés (zebránál néha van ), de ha indul a gyalogbéka, akkor azt respektálja mindenki. Eddig a legjobb élmény vezetni Olaszországban volt a számomra. Nem az agyatlan szabálytisztelet miatt, hanem mert igazából éltek(!) a forgalomban, diktálták és segítették a ritmust tartani-felvenni. Nagyon fura volt. (Példák: az olasz autópálya "gyorsítósávok" ~50m-esek. Az autópályák iszonyú tömöttek minden nap. SOHA nem volt probléma a felhajtással - nem átsorolnak, mint mi (mert ott is tömött a sor), hanem értelmesen lassítanak, engedik felvenni a ritmust. Irányjelző: ritkán használják, de annyira egyértelműen(!) vezetnek, hogy csoda. Király élmény volt. Monte Argentarióig mentünk le.)
-
mephi666
nagyúr
reggel jövök bringával melóba, sima kereszteződés, nekem stoptábla, keresztben nagyobb autós forgalom, jobbról egy zebra, aminek a túloldalán áll egy kb középiskolás korú csaj és át kívánt volna kelni ha hagyják: folyamatos forgalom, sorban mennek az autók, b@szik bárki is megállni... egyszer volt talán egy pár másodperces hézag, amit a csaj kiszúrt és átsprintelt... kb mint a frogger játékban valami magasabb fokozaton, úgy húztak át mögötte az autók lassítás nélkül...
pár napja gyalogosként ért hasonló, mert egyik forgalmasabb ponton szerelték a lámpát, ki volt kapcsolva és folyamatosan jöttek egyik irányból 2 sávban az autók: 5(!) percig vártam, hogy valaki megálljon és a szemből átkelni kívánó nővel egyetemben átjuthassunk a túloldalra... egy ponton elindultam, de inkább visszaugrottam, mert a köcsög ilyenkor gyorsít, hogy ijedjen inkább meg inkább a gyalogos és eszébe ne jusson próbálkozni... aki végül megállt, az egy 70-80 körüli pár volt suzukival, beléjük meg majdnem belecsúsztak hátulról
folyamatosan ezt látom, hogy egyszerűen gyökér itthon a közlekedők nagyja: törtet, szarik a másikra, aztán tiszta stressz a vezetés pl egy péntek délutáni csúcsforgalomban... az egész országban rossz a közlekedési morál: ha tehetem, megadom az elsőbbséget a gyalogosoknak a zebránál, vagy pl az elindulni kívánó busznak, ami jelez... és az a durva, hogy ezt megköszönik: nem is kellene köszöngetniük, mert csak azt az elsőbbséget kapják meg, ami alapvetően jár nekik szánalmas, hogy itt tartunk... vannak elképzeléseim, hogy külföldön (pl közelnyugaton) hogy mennek ezek a dolgok: helyzetek függvényében lemondanak az emberek az elsőbbségükről, ezzel nem sok időt vesztenek, viszont minden irányból folyamatosabbá teszik a forgalmat... itt meg csak nyomja az átlagember a gázt, mert nem lát az orránál távolabb és "neki van elsőbbsége", nem számít, hogy szemből mondjuk 300méteres sor áll, ami bedugult 1 balra kanyarodni vágyó autós miatt, amit ha valaki elengedne, akkor máris előbb lenne másik 50 is héten kerültem ilyen helyzetbe, hogy én voltam ez a balra kanyarodó autós (mondjuk nem volt mögöttem sor) és ahogy a kanyarhoz értem, a szemből viszonylag lassan érkező villantott, hogy mehetek... eddig nem sűrűn találkoztam ilyennel, meg is köszöntem: teljesen más így közlekedni, hogy előzékeny az ember és vele is időnként előzékenyek... ennek kellene kialakulnia szélesebb rétegben, mert az ember alaphangulatát pozitív irányba befolyásolhatják ezek az apróságok... mindenkinek jobb lenne, ha nyugodt/biztonságos lenne közlekedni, nem pedig nyűg meg "a k*rva anyját minden k*csögnek"
-
-
biga
őstag
Igen. És ez nem véletlen. Mert kb 5x annyi hasznos adatot is tartalmaz, és kb 10x annyira élvezhető. Manapság meg a(z unline) tárhely az, amire aligha lehet panasz. Legfeljebb a sávszélesség jöhetne érvnek, de valljuk be, aki itt fórumozik (vagy bárhol) és videot akar ézni, annak ez nemigen okozhat gondot.
''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
-
biga
őstag
Basszus ezek a gif-ek szörnyűek. Manapság, mikor tele a net jó minőségű videokkal na meg tárhellyel minek erőlteti bárki is a gif-et?
-
TaaT
nagyúr
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
Give them hell Ukraine!
-
philoxenia
MODERÁTOR
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
titán
-
MaciG
addikt
Az hogy felhordja a sarat. A 43as eleg forgalams fout mellet bö 1 honapig hordtak fel a billencsek a sarat, mert egy nagy bevasarloközpontot epitenek es csinaltak a földmunkat, rendör is jart arra, de semmi sem valtozott. A földmunkak utan meg jo par hetig mikor alltam be a közeli buszmegalloba az utasokat tulajdonkeppen ellepte a porfelhö a megszaradt sartol...
BANZAII
-
Bati0501
őstag
válasz philoxenia #34704 üzenetére
TaaT: Nekik is a lábukra kellett volna figyelni...ha a Camaro-s elveszi a gázt nem történik meg a baleset.
Igaz mondjuk,h a Chevy-s se biztos,h nyílegyenesen ment. -
mephi666
nagyúr
igen, de ha elismeri a vétkességét és kifizeti a kárt, akkor még mindig jobban jár, minthogy nekiáll pofázni, elhúz a fenébe, mert így rá lehet verni egy cserbenhagyást is és azt is, hogy illegálisan használta a járművét természetvédelmi területen... márpedig ha a hatósághoz kerül az egész, akkor ez is kinézhet neki... plusz ott van az úttest beszennyezése
#34715: na, kíváncsian várjuk, mit mondanak
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
Köszi urak !
Ez lesz a dolgom ,délután megyek be a jardra és meglátom mi lesz .
[ Szerkesztve ]
-
biga
őstag
válasz mephi666 #34712 üzenetére
Szerintem nem ezen van a hangsúly, akár magánterületen is játszadozhatott, ezzel nem érdemes foglalkoznod. A lényeg inkább az, hogy 1: felhodta a sarat az útra, 2: neked kárt okozott, de ezt - bár te jelezted neki - nem vette tudomásul, sőt elhajtott. Mindkét esetben a fotóval, rendszámmal mehetsz a rendőrökhöz sztem, ők majd lejátszák vele, na meg mehmondják melyik a biztosítója
-
mephi666
nagyúr
válasz jozefgucci1 #34710 üzenetére
nekem olyan rémlik, hogy rendszám nélkül sporteszköz a quad és csak magánterületen lehet legálisan használni... a természetvédelmi terület meg nem éppen az: ha megvan a rendszám, szerintem nincs késő még cselekedni
(nem olcsó egy szélvédőcsere, ha pedig a látótérben van a repedés, műszakin is elvághatják a kocsit: fizesse csak ki a károkozó)
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz jozefgucci1 #34708 üzenetére
En bementem volna a rendorsegre azonnal, rendszammal es elmondod mi tortent, esetleg telefonos foto a karokozorol. Igy, hogy kozolted vele mi tortent es elment, siman cserbenhagyas.
szerk: valamit kene akkor mar csinalnod, persze nekem mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz bitpork #34709 üzenetére
Én is így tudtam ,de ha nem is hogy lehet ekkora paraj valaki . Tuti természetvédelmi területen voltak rallizni és biztos látta , hogy pattog a sár szana szét és meg nem állt volna .
Lauda .: Foto van az asszony direkt csinált róla képet.
[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
válasz jozefgucci1 #34708 üzenetére
Rendszám alapján a biztosítódnál lejelenteni. A KRESZ kifejezetten tiltja a sár felhordását az útra ha jól emlékszem.
-
jozefgucci1
addikt
Hétvégén kicsit kirándultunk családdal itt a környéken ( eger) és haza felé menet a hegyekben kijött elém egy quados társaság . Futón húztak egy quado-t és egy mocit ami nem is lett volna baj ,de úgy pattogott a sár róla mint állat . Hiába hagytam jó nagy távolságot egy sárgumó telibe verte a szélvédőt . A városban beérve melléjük áltam lámpánál és szóltam a dolog miatt ,de simán elhajtott a gyerek egy szó nélkül ? Mit kelett volna csinálnom a szélvédőn van egy pici pötty repedés
-
TaaT
nagyúr
Csak a lábát figyeljétek! [link]
Give them hell Ukraine!
-
amargo
addikt
Tegnap a Lurdy előtt a lagymanyos fele haladó oldalon a villamos síneken volt egy piros kocsi elakadva. Hogy a fenébe került oda?! Valamit nagyon benézett..
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
TaaT
nagyúr
Give them hell Ukraine!
-
Bati0501
őstag
válasz philoxenia #34700 üzenetére
Tudom.
De azt már nem,h mire érted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest