Hirdetés
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
reggel jövök bringával melóba, sima kereszteződés, nekem stoptábla, keresztben nagyobb autós forgalom, jobbról egy zebra, aminek a túloldalán áll egy kb középiskolás korú csaj és át kívánt volna kelni ha hagyják: folyamatos forgalom, sorban mennek az autók, b@szik bárki is megállni... egyszer volt talán egy pár másodperces hézag, amit a csaj kiszúrt és átsprintelt... kb mint a frogger játékban valami magasabb fokozaton, úgy húztak át mögötte az autók lassítás nélkül...
pár napja gyalogosként ért hasonló, mert egyik forgalmasabb ponton szerelték a lámpát, ki volt kapcsolva és folyamatosan jöttek egyik irányból 2 sávban az autók: 5(!) percig vártam, hogy valaki megálljon és a szemből átkelni kívánó nővel egyetemben átjuthassunk a túloldalra... egy ponton elindultam, de inkább visszaugrottam, mert a köcsög ilyenkor gyorsít, hogy ijedjen inkább meg inkább a gyalogos és eszébe ne jusson próbálkozni... aki végül megállt, az egy 70-80 körüli pár volt suzukival, beléjük meg majdnem belecsúsztak hátulról
folyamatosan ezt látom, hogy egyszerűen gyökér itthon a közlekedők nagyja: törtet, szarik a másikra, aztán tiszta stressz a vezetés pl egy péntek délutáni csúcsforgalomban... az egész országban rossz a közlekedési morál: ha tehetem, megadom az elsőbbséget a gyalogosoknak a zebránál, vagy pl az elindulni kívánó busznak, ami jelez... és az a durva, hogy ezt megköszönik: nem is kellene köszöngetniük, mert csak azt az elsőbbséget kapják meg, ami alapvetően jár nekik szánalmas, hogy itt tartunk... vannak elképzeléseim, hogy külföldön (pl közelnyugaton) hogy mennek ezek a dolgok: helyzetek függvényében lemondanak az emberek az elsőbbségükről, ezzel nem sok időt vesztenek, viszont minden irányból folyamatosabbá teszik a forgalmat... itt meg csak nyomja az átlagember a gázt, mert nem lát az orránál távolabb és "neki van elsőbbsége", nem számít, hogy szemből mondjuk 300méteres sor áll, ami bedugult 1 balra kanyarodni vágyó autós miatt, amit ha valaki elengedne, akkor máris előbb lenne másik 50 is héten kerültem ilyen helyzetbe, hogy én voltam ez a balra kanyarodó autós (mondjuk nem volt mögöttem sor) és ahogy a kanyarhoz értem, a szemből viszonylag lassan érkező villantott, hogy mehetek... eddig nem sűrűn találkoztam ilyennel, meg is köszöntem: teljesen más így közlekedni, hogy előzékeny az ember és vele is időnként előzékenyek... ennek kellene kialakulnia szélesebb rétegben, mert az ember alaphangulatát pozitív irányba befolyásolhatják ezek az apróságok... mindenkinek jobb lenne, ha nyugodt/biztonságos lenne közlekedni, nem pedig nyűg meg "a k*rva anyját minden k*csögnek"
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Villanyszerelés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest