Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
válasz
üzenetére
biztos, ha olyan, lehet olyan, én konkrétan azt nem néztem meg mit linkelt, viszont van amit egyszer aktiválsz aztán többet soha, toszhatod. Azért kell megnézni honnan mit. Nekem is volt olyan. Windows újra rakásnál már nem volt ok, viszont tényleg annyira olcsó volt, tudtam is miért.
-
válasz
üzenetére
A rendszergazda (fizikálisan ritkán jön ki hozzánk) küldte ki az aktiváló fájlokat bat formátumban, valami szkripteket emlegetett. Kaptunk Office 16/19-es verziókhoz, amik a gépeken már fent vannak. De jó lenne a 16-os gépekre 19-et tenni. A Win10-es licenszelés patent módon zajlott hasonló módon.
-
ddmb
aktív tag
válasz
üzenetére
wow, köszi, magyar ProfPlus, 2021, már húzom is. Ezekhez a linkekhez hozzá lehet férni bárminemű MSDN meg akármilyen regisztráció nélkül? Ha például a jövőben valamilyen más nyelvű office kéne...
céges VLSC hozzáférésem van, de onnan le akartam szedni a 2021-eset, azt nem is sikerült a 2019es meg egy 4 éves, 1 gigás .iso volt

Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest