Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Na, itt is bepróbálkozom, a DSLR a keret miatt nyögvenyelős. Szóval eddig kompakt és bridge gépeink voltak és mindent utáltam a zajos, szar, nem színhű minőségtelenségüket. Aztán kipróbáltam egy Canon 650D tükröset és igen, megvolt az igazi...ha lenne rá píz, de a keret 70k. Sokan mondogatják, hogy nézzek milc-et, de nem tudom mennyi értelme van, mondjátok el ti és adjatok egy kis tanácsot.
Szóval a keret 70k. Kb. 10 megapixel elég, nagyobbrészt beltérben, a gyereket, családi eseményeket fotóznám, meg persze kirándulások, stb. Tehát szerintem kell egy jó fényérzékenységű, nagyobb látószögű minőségibb masina. Utómunkázni nagyon nem akarok vele photoshopban, fényképezés közben nem gond nyomkodni a megfelelő beállításhoz. Mit javasoltok ebben az árban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest