Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
Throme
üzenetére
Vissza lehetne jönni, persze. Elég megnézni, hogy a Fuji mekkorát lépett egy év alatt. Az más kérdés, hogy az OM jelenlegi üzletpolitikájában nem látom ezt a potenciált, bár tény, hogy nem tudjuk, hogy a háttérben min dolgoznak.
Az én meglátásom, hogy amikor valaki áremeléssel reagál a csökkenő érdeklődésre valódi világrengető innováció nélkül, az nem biztos, hogy a jó irány. Persze, sok mindent meg lehet magyarázni, lehet idealizálni dolgokat, de a csökkenő részesedést egy szint után már nem lehet maszatolni.."PH fotós találkozón a kb 25 emberből kb 2 rohangált valami felsőbb FF vázzal" - nem tudom, hogy ez mikor volt, de mostanában reneszánszukat élik az FF rendszerek (és mostanra már a középformátum is). Elég csak megnézni a Sonyt-t. Én azt gondolom, hogy az FF divathullám egyik nagy vesztese pont az Oly/OM lett, akinek nincs ilyen rendszere, de annyira nem is sikerült megtalálniuk a saját hangjukat sem a tömegben. Ennél még a Pana is ügyesebb volt.
"Nekem továbbra is bejön ez a rendszer, influenszerek nélkül is." - nekem is, emiatt szoktam kritikát megfogalmazni, mert még érdekel a sorsa. Rengeteg dologra jó ez a kis szenzor is, az már más kérdés, hogy sokáig maga a gyártó sem aknázta ki a benne rejlő lehetőségeket, ill. olyan irányokba fejlesztett, ami amúgy is a nagyszenzor felségterülete, miközben elhanyagolta/elfelejtette a saját értékeit.
ROBOTER: bevallom alapvetően nekem sem, bár látom, hogy mit lehetne rajta fejleszteni, hogy még jobb legyen. Fontos, hogy amúgy ez a kedvenc objektívem, és emiatt vagyok még a rendszerben, tehát előfordulhat, hogy kicsit elfogult vagyok irányában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Synology NAS
- Autós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest