Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Throme

veterán

válasz #91873024 #100766 üzenetére

Anyagminőség rendben van. EM10 fém ház (ebben a kategóriában szerintem nem jellemző, mert itt OMD-ben ez a belépő), az EM5 már műanyag, de nincs semmilyen nyöszörgés, rendben egyben van. Igaz ez utóbbi nem túl régi szerzemény, több éves tapasztalat nincs.

EM10-et szervizeltetnem kellett, mert nem mindig kapcsolt be, aztán sehogyse.
    Oly mintaboltba elvittem, és leadtam. Nem volt semmi gyanúsítgatás meg vacakolás, sem kibujkálás a gari alól.
    2 hét alatt visszajött, és a boltban átvettem. Táphibás volt, és még kipucolták. Azóta teljesen jól működik.

Képminőséggel nem lesz gondod. Itt is, mint mindenhol a jobb - pro - obik jellemzően jobb képminőséggel járnak együtt, több zsetonért.
    FF tapasztalattal itt majd feltűnhet a több zaj, gyengébb fényviszonyoknál és a nagyobb dof, ugyanazon rekeszértéknél.
    Valakinek ez probléma, van akinek nem.
    (néha megjelennek itt FF hittérítők, aztán elhúznak a fenébe ;] ).

Jpg-t utómunkálod?
    Mondjuk oly-nak jó a jpg motorja. Azt mondják fuji-nak is, szóval hasonlóra számíthatsz

Azért itt is megvannak a kategória ugrások. EM10 lassabb AF-ben, mint egy pdaf EM1.

Ja és igen (#100765csuf) még jobb ötlet a tedd próbára akció, még meg sem kell venned, hogy kipróbáld. Nem jutott eszembe ajánlani.

Új hozzászólás Aktív témák