- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stangli
senior tag
Cib, Raiffeisen, Erste, Unicredit éstb, ezek mind jobbak mint az oti... tudtommal a netbank mindehol jó az otp-vel ellentétben, mert az oti netbankjára nemegyszer hallottam panaszt, a többire nem... netban, csoportos beszedés, 2-3alkalom pénzfelvétel, majdnem mindenhol ingyenes...
az én értelmezésem szerint akciós abban az esetben ha lekötöd 9hóra és hozzáteszel még 100e-t... ha hozzányúlsz az X hó alatt akkor nem kapsz akkora kamatot ami a feltételekben meg van jelölve...
-
Khaal
őstag
Tudom, hogy OTP nem a legjobb, de nem igazán találtam olyan folyószámlacsomagot ami nekem jó és olcsóbb lenne. Jól használható netbank, ingyenes netes átutalások, ingyenes csoportos beszedési megbízások és legalább havi 2 ingyen ATM pénzfelvétel, ez kellene nekem. Jelenlegi OTP net számlával havi 600-ért ebből csak a csoportos beszedési nem teljesül, mert abból csak a harmadik utániak ingyenesek. Ne kíméljetek ha tudtok jobbat
Most OTP-nél is van akciós 9 hónapos lekötés, amire 13%-ot adnak, de nem teljesen tiszta számomra ez a mondat:
"Akciós lekötésként az október 30-i egyenleget meghaladó megtakarítási állomány helyezhető el abban az esetben, ha Ön az október 30-án forintszámláin és értékpapírszámláin nyilvántartott megtakarításainak összegét minimum 100.000 Ft-tal növeli. "
Tehát ha most teszek még be százezret a folyószámlán lévő 800-hoz, és lekötöm az egészet, akkor az már akciós lesz ugye?Közben azt megtaláltam az egyik hirdetményben, hogy a folyószámlák kamatja évi 0.15% , gondolom akkor átlagolják mennyi volt rajta, és évi egyszer kapom meg rá ezt a fenomenális kamatot.
-
ngabor2
nagyúr
válasz Flashcash #5494 üzenetére
ja... ez igaz.
akkor viszont továbbra se látom nagy hülyeségnek, ha 3-3,5 év után a kezdeti tőke felét visszafizetem (megkérdeztem, az előtörlesztés és a végtörlesztés is díjmentes), esetleg ezzel összekötve szerződést módosítok, futamidő-rövidítéssel (ez biztos, hogy nem ingyenes). ugyanis eddig szinte csak a kamatokat fizettem, tőkét alig, tehát az nem sokat csökkent. ha úgy vesszük, akkor az eddig befizetett pénz így "elvész", de nem mindegy, hogy még 27, vagy "csak" 10 évig kell kb. ugyan annyit fizetni havonta.
-
dabadab
titán
válasz ngabor2 #5493 üzenetére
Ugy, hogy a toke nem marad allando 30 even keresztul, hanem szepen fogyogat. Raadasul - hogy ne legyen egyszeru a dolog - nem is konstansan, mivel a (felteszem) allando (marmint CHF-ben) torlesztoreszletben nem allando aranyt kepvisel a toke meg a kamat torlesztese: eloszor levonjak belole a kamatot, a maradek megy a toke torlesztesere, viszont mivel egyre kevesebb a toke, egyre kevesebb kamatot vonnak le, igy egyre tobb jut toketorlesztesre stb.
DRM is theft
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz ngabor2 #5493 üzenetére
"ha ezzel számolok kamatos kamatot 30 évre"
Mivel számoltál kamatos kamatot 30 évre? A teljes fennálló tőketartozásra 30 évig? Vagy kiszámoltad egy évre a kamatot, megnézted a banki tájékoztatóban hogy az évek során a befizetett törlesztőrészleteddel milyen arányban törlesztesz tőkét és kamatot, majd évről évre a csökkenő tőketartozással kiszámoltad a teljes hitelt?[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
no, elkezdtem utánaszámolgatni a hitelemnek, és valamit nem értek.
chf alapú hitel, 5%-os kamat, +1,5% kezelési költség. ha ezt is hozzáadom, az ugye 6,5%. ez kb. marad is. ha ezzel számolok kamatos kamatot 30 évre, akkor a felvett összeg 6,61x-esét kellene visszafizetni. ha csak az 5%-kal, akkor "csak" 4,32x-esét. viszont ha az átlagos törlesztőrészletet megszorzom a törlesztési hónapokkal, akkor kb. 2x-es szorzó jön ki. hogy is van ez?
-
amargo
addikt
Gondolom, mint mindenhol máshol, amennyi pénz bent van az után, időarányosan.
Ha neked csak az utolsó pár napra került a számládra, abból vehetsz egy kenyeret, csak annyi kamat lesz rajta. AXA(ella bank 8% nál kb hasonló összegre) havi 7-8e kamatozik. Most 11% (vagy lehet 13% os?) Megint csak több lesz. OTP-nél tartani a pénzed olyan mintha hagynád tönkremenni.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Khaal
őstag
OTP folyószámlán mi alapján számolják azt a nyúlfarknyi kamatot? Hóvégi egyenleg, nem? Azért kérdezem mert múlt hónapban kaptam a számlára 800 ezer forintot, de semmi kamatot nem írtak jóvá.
Egyébként mit ajánlanátok 1 millióra 1-2 éves futamidőre? -
concret_hp
addikt
valaki mondja azt, hogy ennél nincs lejjebb már ...
3-4 (vagy több) éves távlatban szerintetek jó részvénybe tolni a pénzt?
elképzelhető, hogy akár 8-10 éves recesszió lesz?tudom, kb. nicns ember a földön aki ezt tudná
vagy fullba vagy sehogy :D
-
stangli
senior tag
Ilyen teljesítménnyel keményen Bika piacot írunk.
-
stangli
senior tag
válasz Kraptor #5484 üzenetére
Csaknem shortolsz?
Más: Szerintetek?
-
Kraptor
őstag
Szopás a köbön folytatódik...na OTP mikor leszek 2200?
-
stangli
senior tag
-
fokukac
nagyúr
válasz attiati #5479 üzenetére
visszavonult, és most már csak jótékonykodik.
itt egy vicces videó az utolsó munkanapjáról
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Kobe
veterán
microsoft részvényárfolyam alakuásáról kellene nekem valami chart, nem tudtok valami címet ahol találhatok ? legalább Gates leköszönéséig visszamenőleg ábrázoljon egy trendet
-
amargo
addikt
válasz Szabtom #5467 üzenetére
Nézd én 1 hét alatt elértem a 80%, többet is.. Igaz nem ekkora összeggel. Persze tényleg rossz példa vagyok, mert nem fájt volna a fejem a pénz után. Azaz nem lehetetlen a vállalkozás, de mint többen írtátok is +400e re ás a -400e ugyan akkor az esélye.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Ra3
őstag
nem tudjátok, van valami hír az ingatlanalapokról?
azóta hogy 7.-én lezárolták őket, csak egyszer volt valami kósza infó hogy valószínűleg 90 napos pénzfelvétre lesznek átállítva, de én semmi konkrétumot nem találtam azóta, és hát a jövő héten lejár a felfüggesztés...''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
virkir
veterán
Nem tudom a hitelfeltételeidet de a nyáron muszályból kénytelen voltam felvenni 5,6 millát áthidaló kölcsönként igy kb hasonló a helyzetünk.
A pénz megvan bármikor vissza tudnám fizetni.
De!!!
A legjobb dolog a "más f@szával verni a csalánt"
Azaz a felvett hitel kamata jelenleg 7% a törlesztő részlet cirka 55k/hó ezért a jelenlegi betéti kamatokat figyelembe véve le van kötve a pénz évi 12-13,5%ra ami nagyrészt fedezi az éves törlesztést
Tehát lényegében minden évben félre teszek annyit mint az éves törlesztőrészlet így a hitel nekem jelenleg 0-n fut.
Az egyik legrosszabb dolog hitelt idő előtt végtörleszteni nagyon nem szeretik a bankok büntetik is rendesen.
Ezért mindenképpen cél a futamidő lehető legtovábbi megtartása illetve számomra a legfeljebb 90%-os előtörlesztés mivel azt aránylag kevés költséggel tudom megúszni."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
rii
nagyúr
tesómnál van a pénz lekötötte, meg vett 200.000ért OTP nyereményszelvényt ....
amúgy munkatársak mondták poénból, hogy tegyem fel a chalsee-re
0.4-es szorzó volt rajta, másnap meg mondták, hogy be is jött volna...
ja mondom, és mivan ha nem? aszongyák akkor bukta a millánakrészvétem a minusz miatt.
nekünk sajna az ügyvédi lelétből csak akkor adták ki a millát, ha előbb mi kifizettünk a 3ik felet ... ami 1.200.000 milla volt, és ha a sorrendtől eltekintettek volna, akkor nem 1.200.000-t, hanem csak 200.000at kellett volna felvenni hitelre ...piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
vagamo
őstag
Ha ebből a pénzből a hiteledet szeretnéd visszafizetni, akkor semmiképpen ne kockáztasd pl.: tőzsdén! Ha nem jönnek be a számításaid, márpedig van rá esély, sokat lehet bukni. Én is most 150k mínuszban vagyok nov. eleje óta. Azota nem csinálok mást csak tanulok-tanulok és várok
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
rii
nagyúr
válasz Szabtom #5467 üzenetére
jogos ... évi kb. 11%-ról tudtam én is..
a fél év és a 1.400.000 azt nem egy lapon akartam említenia pénz a tesómé' meg az enyém, és csak minél hamarabb szeretnénk visszafizetni egy 1.200.000-as hitelt, amihez most visszakaptunk 1.000.000-t.
csak hogy ezt kinulázhassunk kb 1.500.000 kellene letenni :-/
ezért ez a szemtelen kapzsiság
elnézést értepiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Szabtom
senior tag
Nos, én a kevéske ismereteim alapján a következőt mondanám:
400ezer haszon 6 hónap alatt 80% éves hasznot jelent. Most a megemelt banki betétek évi 13% körül vannak. A kockázatosabb részvényalapok / vegyes portfoliók a válság előtt 25-40% körül hoztak. Ehhez képest helyezd el a 80%-os elvárásodat. Mondjuk kérdezz meg egy tanácsadót egy bankban.
-
-
rii
nagyúr
hello
1.000.000-ból hogy lehet a legtöbbet kihozni most mondjuk fél év alatt?
a cél: 1.400.000
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
attiati
veterán
Forint a kockázatkedvelő befektetők devizája.
És az elmúlt két hétben a visszaerősödés óta voltak kockázatkerülő napok a tőkepiacokon.Egyhelyben nem toporognak az árfolyamok még devizapiacon se. Maximum egy sávban oldalaláz képzelhető el, fel-le hullámokkal trend nélkül.
255-ös szintekről további erősödést csak egy hirtelen javuló hangulat okozhatott volna. Ez nem történt meg. Azt meg végképp nem látni, hogy Mo. esetében mennyire lesznek súlyosak a hatások. A politikában meg a tökölés, egyet nem értés megy. Ezek után csoda lett volna, ha nem a gyengülés irányába indul.
Más okot nem nagyon tudnék mondani, de ez is csak utólag magyarázkodás.
-
CriticalHit
addikt
válasz CriticalHit #5460 üzenetére
Szerintem a shortolo Bargain Hunterek rangatjak fel-le a DOW Jones-t.
Kivancsi vagyok, hogy a hetvegi nagygyules hoz-e befektetoi bizalmat.
Az OTP penteken 13%-os dragulast is produkalt, vegul is 3,3%-al zart.[ Szerkesztve ]
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
vagamo
őstag
válasz CriticalHit #5460 üzenetére
A mai nap egész jól alakult az USA nyitásig! ! Hétfőn talán SHORTnak lesz értelme! Kiváncsi leszek, hogy zárnak! Nyitás előtt: illékony optimizmus
Ezek a makroadatok!Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
Kobe
veterán
válasz attiati #5455 üzenetére
én úgy gondoltam hogy a közel másfél hete kipukkant spekulánsok által gerjesztett árfolyamlufi óta nem volt semmi jele annak, hogy a decemberre kitűzött célárfolyam tarthatatlan lenne, mert az IMF bejelentés óta gyak nem sok minden történt.....erre a svájci frank mégis horribilis távlatokba kúszik, 180 felett hiteleseknek gáz, az euró meg - bár én euróban kapok lóvét - a stabil 260 feletti elvárt szint helyett emgint 2-3 nap alatt a spekuláns "támadás" körüli értékhez kezd húzni, és enne nem örülök annyira, mert jó magyar szokás szerint minden drágul, általában nagybb ütemben mint ahogy a pénznem növekszik...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Oppá:
-
vagamo
őstag
válasz CriticalHit #5453 üzenetére
Remélem így: [link]
-
Kobe
veterán
mi a halál van megint a piacon ? frank megint 180nák, euró 270 nél, holott semmi extra nem volt, sőt....
-
Josh
tag
Ismeri valaki az AXA bank új fajta folyószámláját? Látra szóló betétre, bruttó 11% kamat, számlavezetés, kp. felvét ingyenes, stb... Valahogy nekem túl jónak tűnik. Valaki tud róla valamit mondani?
Az én generációm már nem drogozik. Direktbe stimulálják az agyhullámokat.
-
regent
aktív tag
Ezen a héten megfizettema tanulópénzt, és megtanultam a stop loss-t. , vagy inkább
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
mexel
veterán
Azért vagyok dilemmában, mert mol-ban van a pénzem. Ma viszont nem leszek itthon. Adjak eladási megbízást, és hagyjam úgy mert lefelé megy, és este vegyem vissza, vagy ne adjam el mert felfelé megy. Már így is 100e bukóban vagyok, ha ma lemegy 8500 körülre még mínusz 40-em lesz. Viszont ha eladom reggel, és nem felügyelem akkor lehet hogy elindul felfelé, és nem tudom viszavenni.
-
Kraptor
őstag
OTP holnap 2200
Forint már megint 272
[ Szerkesztve ]
-
vagamo
őstag
Shortot akartam írni TDT-ban! De már annyiszor vagyok egymás után, hogy ....! Kösz a javítást! Igazad van!
[ Szerkesztve ]
-
vagamo
őstag
-
vagamo
őstag
A tőzsdében az a jó, hogy nem csak akkor tudsz pénzkeresni, ha felfelé mennek az árak, hanem ha zuhannak, akkor még többet is lehet akasztani! A neve TDT Technikai Day Trade! De ehhez már tényleg kötél idegek kellenek és velejáró profizmus! Viszont k. nagyot is lehet bukni! És a pénzed 5X-ét kockáztathatod! Az elmúlt 3 napban, ha kicsibb bátrabb vagyok 300 000,- Kaszálhattam volna tőkeáttét nélkül a saját pénzemből! De gyáva nyúl voltam és nem mertem kockáztatni . Mindig azt hittem, hogy ennél lejjebb már nincs! 3000 OTP-nek úgy örültem,mint majom a f****-nak ! A 2850-nek már annyira nem tudtam. És most 2500 . 600-as jóslat is van
-
-
vagamo
őstag
ABET-en is 100 forintot írnak, most légy okos
De én 1000 Ft-ról tudok!
-
Chili7
őstag
100 Ft a névérték.
Bár mindenki máshogy kereskedik, szerintem hosszú távra nincs értelme stop lossnak.
Csúnyán pórul is lehet vele járni. Pl: Egyik nap 20% le, ekkor kiráznak, majd másnap 20% fel, és csak nézel, hogy a papír ugyanannyit ér, de te mégis buktál 20%ot és papírod sincs. -
vagamo
őstag
1000 forint bár itt a lapon rosszul van írva szerintem nem 100Ft, de ezeket a Petiben is meglehet tudni!
[ Szerkesztve ]
-
lúzer
veterán
mod: milyen céllal akarsz otit venni?
némi pénzkereset munka nélkül jól hangzik
komolyan:
egyelőre csak érdekel a dolog, inkább hosszú távra lenne, nem is hinném hogy dt kezdőknek való, gondolom tapasztaltak is tudnak bukni, hát még éna stop loss is elméletileg érdekel, meg a többi
-------------------
más:
csak úgy kérdezem: otp részvény névértéke mennyi?MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
vagamo
őstag
Engem is csak 2008.11.12 14:36-ig enged! Ezért nézem folyamatosan, akkor még nincs az archivumban !
[ Szerkesztve ]
-
lúzer
veterán
én igen, csak nincs jogom a cikkarchívumhoz
kösz az infót
[ Szerkesztve ]
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
vagamo
őstag
Én még olyat nem láttam, mindig akarnak eladni/venni!
Itt van egy igencsak kis forgalmat bonyolító cég a BOOK adatai:
Itt is vannak eladók/vevők. Igaz már az első órában felfüggesztik legtöbbször a kereskedését, 20%-os érték miatt!Bocs innen le tudod tölteni a Petit. 15 perces késleltetéssel tudod figyelni a tőzsdét!
[ Szerkesztve ]
-
vagamo
őstag
Akkor nem tudod eladni, mivel nincs kinek, nincs aki olyan áron venni szeretne! A könyvben látható, hogy milyen áron szeretnének vásárolni!
Fontos még az aktiválási ár megadása!ékezetes domainév, érdekes nem hagyta simán bemásolni !
Töltsd le a Petit, sokat lehet belőle tanulni/gyakorolni és a legjobb/legolcsóbb rendszer!
[ Szerkesztve ]
-
lúzer
veterán
-
Chili7
őstag
a második meg nem válaszol a kérdéseidre.
Hogy milyen gyors? Ez így nem értelmezhető. Megadsz egy aktiválási árat. Ez az az ár, amn ha létrejön kötés, akkor aktiválódik a Te megbízásod, ami lehet limites, de lehet piaci is. Ha piacit adsz meg, akkor az aktiválási ár teljesülése esetén azonnal létrejön, mégpedig a könyven bent lévő legkedvezőbb áron. Ez a tuti , - mivel olyan nincs, hogy valami ajánlat nincs a könyvben - de ilyenkor az ár inlikvid részvényeknél elég rossz is lehet.
Ha az ár változik percek alatt 20%-o? Pont erre van kitalálva. Mert ilyenkor a Te ajánlatod már rég aktiválódik, és teljesül is. Valószínűleg. Mert ha nem veszed figyelembe az adott papír jellemzőit, akkor akár át is ugorhatja az ár, a limitárat.mod: Szóval, ha láttár már ajánlati könyvet, akkor láthatod, hogy mindig van bent ajánlat.Csak egyre olsóbban.
[ Szerkesztve ]
-
lúzer
veterán
köszi, az első nem jön be, másikat nézem
ez oké, értem
Nyugodtan töltheti a kereskedés óráit, nem kell állandóan az árfolyamokon tartania szemét, mert tudja, hogy ha veszteségbe is fordul pozíciója, akkor is maximum 1% veszteség érheti.azaz mekkora mértékű elmozdulásnál gondolja azt, hogy nem kívánja tartani a papírt és szeretne belőle kiszállni
de a kérdés adott:
mi van ha SENKI nem vesz?
szóval nem tud kiszállni[ Szerkesztve ]
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
vagamo
őstag
-
lúzer
veterán
mint abszolút amatőr:
milyen gyors a STOP LOSS?pl. ha jól értem -5%-nál azonnali eladás (példa)
de mi van akkor ha percek alatt zuhan 20%-ot?
illetve mi van ha SENKI NEM VESZ?
akkor is él a STOP LOSS?MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
vagamo
őstag
válasz CriticalHit #5422 üzenetére
Cashline: óvatosan veszegessük csak az OTP-t
Jön az OTP jelentés - Mennyi lesz az annyi?
De akkor ott volt az IMF hitel, ma pedig már ITT van!
-
Dare2Live
félisten
válasz stangli #5415 üzenetére
szerintem meg azért nincs nagy forgalom mert nincs kinek eladni minden nap meg -15% nekik se érdekük. Tessék egy másik nagy magyarázat.
Korábban és jelenleg is a legnagyobb részesedésük a különböző alapoknak van OTP-MOLbol és minden magyar blue rvböl.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
mexel
veterán
Ma én is jobban jártam volna egy Stoplossal, bár lehet hogy átugrota volna a mol mert pillanatok alatt lezuhant. ma csak rossz időkben sikerült ki és beszálnom, a reggeli nyitáson kívül.
-
vagamo
őstag
válasz CriticalHit #5419 üzenetére
Ilyenről ne kérj tanácsot! Sosincs tuti tipp, és ha rosszul döntesz akkor legalább csak magadat tudod hibáztatni! Neked kell eldönteni, hogy mi jó és mi nem jó neked! Olvasgass a gazdasági/tőzsdei hírekben és vonj le saját konzekvenciát! Több tuti támasz is már napvilágot látott, és ezekből sok már meg is dőlt, a legközelebbi 2500-ös utána rebesgetik a 2300-at és sort zárja a 600-as. Hogy mi fog megvalósulni az a jövő titka! Ha veszel is valagol, mindenképpen adjál STOP LOSS megbízást -5,-6%-ra! És ne gondolkozz! Inkább bukj kevesebbet! És később veszel ismét!
-
CriticalHit
addikt
2500-ert OTP-t venni jo dontes?
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
vagamo
őstag
válasz stangli #5417 üzenetére
Ja-ja lásd a 2500 támasz! Mekkora vételi igény volt (ha jól emlékszem 150 000 volt a könyvben?), egyből visszapattant! Nem is teljesült az egész csak kb: 50-70 ezer darab! 11:01:45-től - 11:02:04-ig közben volt még csak 1 vétel volt 2504 ft-on 50 db!
mi lest itt?[ Szerkesztve ]
-
stangli
senior tag
Józan paraszti ésszel a véleményem a következő: többen adnak, mint ahányan vesznek... ha többen adnak akkor csökken az ár, ha többen vennének, mint ahányan eladnak akkor nőne az árfolyam... egyszerűen a külföldi alapok tőkét vonnak ki, haza menekítik a pénzt... mi meg addig oldalazgatunk, amíg nem lesz tőkebeáramlás ismét... én mint kisbüfi így látom a szitut...
-
mexel
veterán
Már megint megy a vérengzés. Mi indokolja az ekkora eséseket?
-
-
Dare2Live
félisten
válasz stangli #5413 üzenetére
"Minden nagyobb alapkezelő kiszórta ezeket a rv-et..."
ezt honnan gondolod? engem meglepne ha m lenne 30-40%uk.....
14.én negyedéves gyj arra kell figyelelni az felhozhatja +15+%ra uugy mint -15+%ra cakkpakk
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
vagamo
őstag
Talán a holnapi nap, hoz egy kicsi változást az árfolyamok folyamán.
A MOL esetében nagyobb a valószínűség, hogy emelkedni fog, a grafikon szerint, van rá mód, ha visszapattan a ~10 000Ft-os támasztékról és ezt a vételek mennyisége is megerősíti.
Az OTP-nél már szarabb a helyzet, az áttörte a 38,2%Fib. számot, és ezt meg is erősítette, további zuhanással. A következő támasz 2362 FT-körül van , hát nem szeretném .Ami a legjobban aggaszt, hogy nincs forgalom!!!
És minden kezdőnek ajánlom figyelmébe 10X: vakmajom
-
lúzer
veterán
-
ngabor2
nagyúr
lehet, hogy páran hülyének néztek a kérdés miatt, de: hol lehet kínai jüant venni? a bankok általában nem foglalkoznak vele. egyáltalán az árfolyamát hol lehet megnézni?
-
mexel
veterán
Úgy látszik nem csak én ragadtam be az olajos papírba. Már mínusz 100e-nél tartok, valószínűleg a kivárás lesz a legjobb nekem. (Közben adok veszek belőle, hogy kicsit enyhítsem a fájdalmat )
-
regent
aktív tag
válasz Dare2Live #5405 üzenetére
Igen, ezt észrevettem, de arra számítottam, hogy elkapom egy néhány napig tartó emelkedés alját, és legkésööbb pénteken eladom.
Most viszont, hogy megvan a baj, te mint tapasztalt hozzáértöö mit tanácsolsz? Tartsam tovább, akár hetekig, hónapokig (nem kell most ez a pénz, gyakorlatilag bármeddig állhat), vagy gyorsan szabaduljak tööle, mert megint nagy lejtmenet tetején vagyunk?[ Szerkesztve ]
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
Dare2Live
félisten
most ezt nem neked de:
Sztem teli van a forum kezdő tőzsdézős, ilyen olyan alapos emberrel kemény long szentimentel.Vegyétek már észre: BEAR VAN. TRENDEL SZEMBE HUGYÁLTOK!
Eközben soha ilyen nemvolt állapot van: infla 5.1% a bakban meg kaptok 13%ot. Mit kell ezen gondolkodni?Én mint az itt jelenlévők átlagánál kategóriával többet/?jobban/tapasztaltabb tözsdés is a pénzem 60%át szimpla bankbetétbe tartom most. Majd ha egy BUX mozgóátlag legalábba z 50napos +ba lendül lehet váltani. Addig szvsz hülyeség.
-
regent
aktív tag
Baszki, azt hiszem faszán befürödtem, tegnap vettem Feltörekvöö piacokat mert ugye a kínaiak mentööcsomagja majd lendíti azt felfelé. Most meg nagyon úgy tüünik, hogy sikerült a csúcson vennem, és innen jön majd egy szép zuhanás. Most azt nem tudom, hogy tartsak, és várjak a korrrekcióra, vagy adjak el amilyen gyorsan csak tudok.
-
Kobe
veterán
a Subba jóvoltából
Két bankár találkozik. Azt mondja az egyik:
- Teljesen kiborít ez a válság. Te hogy aludtál?
Mire a másik:
- Mint egy csecsemő. Egész éjjel sírtam és kétszer összeszartam magam.Egy bankár felhív egy másikat.
- Szevasz, hogy vagy?
- Kösz, jól.
- Bocsánat, téves.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- Samsung Galaxy Tab S2 9.7" SM-T819 fekete tablet (SuperAMOLED, 3/32, LTE)
- Kingston Fury Beast Black 16GB (2x8GB) DDR4 2666MHz memória
- Kingston Fury Beast Black 16GB (2x8GB) DDR4 2666MHz memória
- Fc25 Ps5, posta az árban
- MacSzerez.com - 2023 MacBook Pro 14" Retina / M3 Pro / 18GB RAM / 512GB SSD / Space / Apple Garancia